Product design en zakelijke kansen


Productinnovatie en product design helpen u bij het versterken en laten groeien van uw bedrijf. Wanneer u nieuwe zinvolle producten aanbiedt, helpt u mensen om hun dagelijkse leven te verbeteren en zult u daarbij bijvoorbeeld nieuwe markten openen of meer intellectueel eigendom krijgen.

Zakelijke kansen, product design en slimme strategie

Product design van innovatieve en betekenisvolle producten werkt twee kanten op. U helpt mensen om een hogere kwaliteit van leven te bereiken door het ontwikkelen van bruikbare producten die een wezenlijke rol spelen in het leven van mensen. En juist door dit te doen ontstaan positieve zakelijke effecten.

Innovatief product design helpt bijvoorbeeld om nieuwe markten te openen, het voegt nieuw intellectueel eigendom toe aan uw bedrijf, het kan uw bedrijf duurzamer maken en helpt om betere product ervaringen te bereiken.
 
 
Product innovatie en zakelijke kansen
 
 Product ontwerp van de Philips ActiveLink 2.0

product design Amsterdam Activelink

Mensen helpen om gezonder te leven

Deze wearable daagt mensen uit die kampen met overgewicht of de hele dag zitten. Het helpt hen om meer te bewegen, vaker de trap te nemen en een betere conditie te krijgen.

Nieuw partnerschap

Product design bracht een nieuwe partnerschap voor Philips met WeightWatchers, met een nieuw en groot verkoopkanaal in de Verenigde Staten.

Product design van de Potok Bio-Inactivation 300

product design Potok, medisch

Absoluut schone lucht maken

De Potok bio-inactivatie apparaten zijn medische apparaten die een omgeving van absoluut schone lucht maken voor tandartsen of artsen, door het vernietigen van 99,8% van virussen, bacteriën en schimmels in de lucht.

Openen van nieuwe internationale markten

Product design opende nieuwe markten voor Potok in de EU. We vertaalden Potok's high-end ruimte-technologie voor luchtbehandeling die werd gebruikt in het ISS ruimtestation in een lijn van medische producten.

Product ontwerp van de TÜV Sonovation TOFD

product design Amsterdam, TOFD

Service engineers helpen om veiliger te werken

Het product design van het TOFD ultrasoon meetinstrument helpt service engineers van TÜV om de kwaliteit van lassen te controleren in extreme klimatologische omstandigheden op een veiligere en meer ergonomische manier.

Betere communicatie van de kwaliteit

Product design helpt niet alleen de service engineers om sneller, veiliger en nauwkeuriger te werken, maar communiceert ook veel beter de kwaliteit van het instrument door zijn uitgekiende vorm, materialen en de integratie van sensoren. Dat helpt om het vertrouwen van klanten te krijgen.

Product design van het Maplez DWS Z1 inline skate wiel

product design Amsterdam, inline skate wheels

Mensen uitdagen beter te presteren en meer te sporten

Door het ontwikkelen van een nieuwe set inline skate wielen waarbij de banden in een ogenblik gewisseld kunnen worden, helpt Maplez Racing Sports mensen om meer te bewegen, hogere sportieve prestaties te behalen en biedt een ecologisch duurzame oplossing.

Ecologische oplossing, nieuw business model

De velg is gemaakt van een zeer hoogwaardig aerospace aluminium, dat vele jaren meegaat. De band is een recyclebaar vervangingsdeel. Product design zorgde voor meer klantloyaliteit en een veel goedkopere vervanging van banden dan het wisselen van totale wielen.

Bent u geinteresseerd in industrieel design? Ontvang ons Design Magazine.Ontvang nu ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Het Design Magazine staat boordevol met kennis en inspiratie over industrieel design, nieuwe ontwikkelingen, materialen, innovatie en frisse concepten.Duurzame groei begint met productinnovatie

Uw bedrijf heeft pro-actieve productinnovatie en industrieel design nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Wij werken samen met uw team door middel van onze unieke look-in-de-kitchen sessies, de effectieve single-developed-concept strategie, we beheersen risico's en houden focus.

Wilt u meer weten? Ontvang ons gratis Innovation Notebook.