Focus en risicobeheersing


Tijdens het ontwerpen van de design strategie en het vormgeven van het nieuwe product, helpen we heel duidelijk om focus te krijgen en te houden.

Rol in het leven

We zorgen ervoor dat het product een duidelijke rol zal kunnen spelen in het leven van eindgebruikers, dat het eerlijk wordt en een krachtig verhaal krijgt.
Om het iteratieve proces van product ontwerpen te managen op de best mogelijke manier, maken we gebruik van een aantal tools om risico's te beheersen en om u maximale grip op het proces te geven.

Risicoanalyses tijdens 'kijkje-in-de-keuken' sessies

Bij belangrijke design beslissingen helpen we u om een gewogen keuze te kunnen maken, gebaseerd op verwachtte risico's, kosten en toegevoegde waarde, niet alleen in het ontwikkelproces, maar ook tijdens certificeringen, assemblage en productie.

Project Updates

Elke week ontvangt u een email van ons met een Project Update overzicht. We beschrijven in deze e-mail de acties die we vorige week hebben uitgevoerd en de acties die we de komende week zullen oppakken. Op die manier houdt u altijd overzicht over het project. En in de Project Update vind u de projectbudgetten, overeengekomen meerwerk, besteed budget, alle inkoopdelen, alle facturen en alle gemaakte afspraken. 
 
design management

Overdracht en ondersteuning

Onze kracht en liefde ligt in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke producten en oplossingen. Daarbij doen we een groot deel van de ontwikkeling en prototyping zelf, zodat we de oplossingen in een prototype kunnen testen en optimaliseren op gebruiksgemak en interactie.

Met behulp van onze 3D CAD-gegevens, 2D tekeningen en transfer rapport kunnen productie partner(s) hun matrijs engineering opstarten. Soms doen productie bedrijven dit zelf, soms besteden ze een deel uit. Het gaat dat om een proces waarin optimalisaties worden doorgevoerd voor hun productieproces en parameters, mould-flow en warpage analyses op kritische onderdelen, selectie van de uiteindelijke materiaal blends en masterbatch voor de juiste kleur, ontwikkeling van automatisering voor de robots en het ontwikkelen van testopstellingen voor hoog-volume productie.

Onze rol wordt vanaf dit moment adviserend aan de partner(s) over eventuele technische details en daarnaast bewaken we het product design, de functionaliteit, interactie en ergonomische oplossingen.

In een eerste gesprek over uw project kunnen we hierover meer vertellen en ook over andere zaken die komen kijken bij product design.

 

Design reviews

Kwaliteits- en risicomanagement is belangrijk voor ons. Daarom worden tijdens elke fase van het proces validaties uitgevoerd om ons te helpen concepten te ontwerpen met minimale risico's.

Geheimhouding

We zijn gewend om te werken aan vertrouwelijke projecten. We hebben een standaard geheimhouding overeenkomst die vóór het begin van een offerte-aanvraag kan worden ondertekend.

Bent u geinteresseerd in industrieel design? Ontvang ons Design Magazine.Ontvang nu ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Het Design Magazine staat boordevol met kennis en inspiratie over industrieel design, nieuwe ontwikkelingen, materialen, innovatie en frisse concepten.Duurzame groei begint met productinnovatie

Uw bedrijf heeft design en pro-actieve productinnovatie nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Wij werken samen met uw team door middel van onze unieke look-in-de-kitchen sessies, de effectieve single-developed-concept strategie, we beheersen risico's en houden focus.

Wilt u meer weten? Ontvang onze gratis Designguide.