Waarom werken bedrijven met ons?

het product ontwerpbureau


We werken samen met multinationals, middelgrote bedrijven en interessante start-ups. Ze kiezen ervoor om met ons samen te werken vanwege een gevoel. Vanwege wederzijds vertrouwen en respect. Omdat we gemeenschappelijke waarden delen over het creëren van de best mogelijke betekenisvolle producten.
Wij geloven dat product design en innovatie niet gaat om het inkopen of verkopen van een project, maar om het vinden van de juiste partner, wat even belangrijk is voor beide partijen.

Wij geloven dat uw team zal profiteren van het werken met een strategisch ontwerpbureau dat inspireert, een visionaire design strategie weet neer te zetten en u helpt om beslissingen te nemen.Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunne Alskar Design aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling."


Maarten-Jan van Fulpen

Fast Focus

"Vorig jaar hebben we succesvol samengewerkt met Alskar Design in de productontwikkeling van een e-health oplossing. Zowel zakelijk als creatief is Alskar Design een zeer aangename en professionele partner. De ervaring en de drive van Andreas is heel inspirerend. De nauwe samenwerking met het design team leidt tot een succesvol ontwerpproces en een zowel functioneel goed als mooi product design."


Bekijk meer reviews en een lijst van opdrachtgevers

De reden om voor ons te kiezen is verschillend voor elk bedrijf, maar een aantal redenen die we normaal gesproken horen zijn:

1. visionaire creativiteit

De combinatie van ervaren ontwerpers, krachtige strategische design tools en een diepgaand concept design proces resulteert in innovatie en visionaire oplossingen.

2. mensgerichte innovatie

Wij ontwerpen voor de gebruikers van uw producten en diensten. Dat gegeven is voor ons bepalend in onze design beslissingen.

3. hoogwaardige productontwikkeling

Robuuste product engineering, simulaties, design-for-manufacturing, design-for-assembly, prototyping en testen zijn ons recept voor kwaliteit en lange levensduur. Het maakt daarom integraal deel uit van ons proces, tot en met certificeringen en productie ondersteuning.
 
 
ontwerpbureau, red dot award, product design, productontwikkeling
 
 

4. focus en strategie

De producten die we ontwikkelen moeten een positieve bijdrage leveren in het leven van mensen. Ons proces van product design is gebaseerd op focus, partnerschap en een krachtige design strategie.

5. praktische circulaire tools

Onze krachtige en praktische tools helpen u om nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen, mogelijkheden te creëeren voor onderhoud, herstel en herproductie van producten, hergebruik van componenten, partners die nieuwe onderdelen en materialen kunnen verwerken in nuttige input voor productie, nieuwe overwegingen over energiegebruik, materiaalkeuze en nog veel meer.

6. risicobeheersing

Ons iteratieve designproces met 'look-in-the-kitchen' sessies helpt om effectief tot het beste productconcept te komen. Bij belangrijke design beslissingen helpen we u om een gewogen keuze te kunnen maken, gebaseerd op verwachtte risico's, kosten en toegevoegde waarde.
 
 
ontwerpbureau, product design innovatie
 
 

7. wereldwijd actief

We zijn gewend om design projecten succesvol te draaien in samenwerking met internationale teams van onze klanten. Aan onze kant spreken we engels, duits en russisch, wat van grote waarde bleek in vele internationale projecten. Onze klanten zijn onder andere gevestigd in Nederland en België, het Verre Oosten, Rusland, Frankrijk, Spanje, Duitsland, het Midden Oosten, de Verenigde Staten en Afrika.
 
 
ontwerpbureau, product ontwikkeling, prototyping
 
 

Red Dot Design Award for the Dynamic Aero Helmet H1 Carbon

De Dynamic Aero Helmet H1 Carbon won een Red Dot Award, de internationale design onderscheiding voor hoge designkwaliteit.

Red Dot Design Award voor Maplez DWS Z1

De DWS Z1 inline skate wielen is bekroond met een Red Dot Award, de internationale design onderscheiding voor hoge designkwaliteit.

ISPO Best Sport Product voor DWS Z1

De DWS Z1 is een hoogwaardig en milieuvriendelijk wiel-systeem dat minder dan 155 gram weegt, maar zeer duurzaam is vanwege zijn unieke aluminium velg. Het product werd bekroond met een ISPO Best Sport Product Gold Award.

ISPO Best Sport Product voor de BLT

De BLT 608 Bearing Releasor Tool is een innovatief handgereedschap, speciaal ontworpen voor snelle en eenvoudige verwijdering van 608 lagers uit inline skate wielen. De BLT is specifiek ontworpen voor één taak: de ervaring te verbeteren bij het wisselen van lagers. .
 Lijst met opdrachtgevers

Altran SA
Band Industries
BproCare BV
Brite Air Inc
Decathlon SA Aptonia
Decathlon SA Kipsta
Decathlon SA Tarmak
GNS Brinkman BV
Goodbaby International Hongkong
Element Store OOO Moscow
Fastfocus Medical BV
Feltest Equipment BV
Frel Solutions Sagl
Homburg Holland BV
Hudora GmbH
Keeeper GmbH
Koninklijke Philips NV
LSL Safeties
Maplez Racing Sports BV
Microjungle Sarl
Mourik International BV
Nauke Technika Medicina LLC
Niko NV
Orio Group Moscow OOO
Resqtec Zumro BV
SMF Potok Inter Moscow
Stean Sports BV
Swisscom NGTI
Trelock GmbH
Triangle Tools GmbH
TüV Rheinland Sonovation BV
Vendor BV
Vogel's Products BVAlexander Nagolkin

SMF Potok Inter

"We waarderen het ontwerp van de 300-eenheid, bezoekers van de Arabische medische beurs in Dubai en de Medica waren erg tevreden met het product."


Elena Delli

Frel Solutions Sagl

"Werken met Alskar Design was een geweldige ervaring, zeer plezierig en informatief. Vanaf de eerste ontmoeting met Andreas en zijn team kregen we een duidelijk overzicht van het stapsgewijze ontwerpproces en konden we ons idee omzetten van een eenvoudige schets in een functioneel, maakbaar designproduct. We zijn uitermate tevreden over de resultaten en manier van samenwerken en bevelen zonder aarzeling het team van Alskar aan."


Stefania Filice

Microjungle S.a.r.L.

"Als u iets nieuws wilt ontwikkelen, dan heeft u de hulp nodig van zeer getalenteerde, ruimdenkende en accurate en ervaren experts. We hebben dergelijke experts gevonden in Alskar. Het team van Alskar heeft bewezen dat het niet alleen in staat is om technische problemen rationeel te analyseren en efficiënt op te lossen, maar ook om de persoonlijke en culturele waarde, de achtergrond en de perspectieven van de gebruikers inherent aan een nieuw object te begrijpen en te delen. Als Luxemburgse start-up met Italiaanse roots werken we graag met Alskar omdat ze streng zijn, maar ze hebben gevoel voor humor, ze voldoen strikt aan de functie-eisen, en ze zijn in staat je te verrassen met geïnspireerde, grappige en creatieve ideeën."


Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie ontwerpbureau mee kwam.”


Evert Jaap Lugt

NGTI Swisscom

“Ik ben blij dat we tot een geweldig ontwerp zijn gekomen. Ik verbind hier graag mijn naam aan."


Bjorn Snijders, Wim Timmer

TüV Rheinland Sonovation

"We zijn tevreden met de huidige ontwerpoplossing, het is een grote stap vooruit om de kwaliteit die we leveren te communiceren.”


Boudewijn Hoekstra

Niko Home Automation

"Alskar Design is een goed georganiseerd, creatief en flexibel ontwerp bedrijf. Andreas is een intelligent en gemakkelijk persoon. Hebben goede ontwikkelingen gedaan voor delen van de Niko Projects oplossing."


Antoine le Cuziat

Kipsta / Decathlon

“Geweldige ervaring met een professioneel en creatief bedrijf.”

Ontvang ons gratis design magazine


Tien keer per jaar presenteert ons gratis Design Magazine nieuwe concepten, baanbrekende materialen, interessante kennis en duurzamere oplossingen. Het helpt u om geinspireerd te blijven en nog innovatiever te worden.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Lees onze privacyverklaring.

Start met de gratis Designguide

U wilt innoveren. U wilt relevant blijven in een veranderende wereld, uw winstmarges verbeteren en de toekomst vormgeven. Wij maken dat mogelijk met strategisch product design.