Waarom werken bedrijven met ons?

het product ontwerpbureau


Wij worden ingehuurd om doorbraken te realiseren. Buiten gebaande paden treden, in een sfeer waarin concepten mogen falen. En waarbij een strategische design mindset altijd leidt tot ongekende resultaten.
Wij geloven dat product design niet gaat om het inkopen van een project, maar om het vinden van de juiste partner. Uw team zal profiteren van visionair product design dat leidt tot mooie, zinvolle en innovatieve producten.Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunne Alskar Design aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling."


Maarten-Jan van Fulpen

Fast Focus

"Vorig jaar hebben we succesvol samengewerkt met Alskar Design in de productontwikkeling van een e-health oplossing. Zowel zakelijk als creatief is Alskar Design een zeer aangename en professionele partner. De ervaring en de drive van Andreas is heel inspirerend. De nauwe samenwerking met het design team leidt tot een succesvol ontwerpproces en een zowel functioneel goed als mooi product design."


Bekijk meer reviews en een lijst van opdrachtgevers

Wij werken voor multinationals, middelgrote bedrijven en veelbelovende startups. Als u snel wilt weten wie we zijn en wat we doen, dan zijn deze zeven punten nuttig:

1. visionair design

De combinatie van een senior ontwerpteam en krachtige strategische ontwerptools leiden tot visionaire oplossingen. Een visie die is gebaseerd op de bestaansreden van uw bedrijf.

2. mensgericht

Wij ontwerpen voor de gebruikers van uw producten. Dat is leidend voor ons in de ontwerpbeslissingen. We kiezen hun kant als het gaat om het creëren van de meest zinvolle oplossingen.

3. hoogwaardige productontwikkeling

Robuuste product engineering, simulaties, design-for-manufacturing, design-for-assembly, prototyping en testen zijn ons recept voor kwaliteit en lange levensduur.
 
 
ontwerpbureau, red dot award, product design, productontwikkeling
 
 

4. wij geven het beste

We bieden onze klanten een duidelijke conceptontwerp richting, de beste product design oplossing. Omdat onze klanten niet willen kiezen, maar ze willen dat we hen alleen het beste geven.

5. duurzamer en betere business

We kunnen u helpen om duurzamer te worden: we creëren nieuwe bedrijfsmodellen, mogelijkheden voor onderhoud, herinrichting of herfabricage van producten, hergebruik van componenten, nieuwe partnerschappen, heroverwegen energieverbruik, materiaalkeuze en meer.

6. wij begrijpen uw risico's

Wij helpen u bij het maken van gewogen keuzes bij belangrijke ontwerpbeslissingen, gebaseerd op verwachte risico's, kosten en toegevoegde waarde, zowel voor het ontwerp als voor de productie.
 
 
ontwerpbureau, product design innovatie
 
 

7. wereldwijd actief

We hebben projecten succesvol uitgevoerd met teams van over de hele wereld. Naast Nederlands spreken we Engels, Duits en Russisch. Onze klanten zijn gevestigd in Nederland, België en Luxemburg, het Verre Oosten, Scandinavië, Duitsland, Rusland, Frankrijk, Portugal, Spanje, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Afrika.
 
 
ontwerpbureau, product ontwikkeling, prototyping
 
 

Red Dot Design Award for the Dynamic Aero Helmet H1 Carbon

De Dynamic Aero Helmet H1 Carbon won een Red Dot Award, de internationale design onderscheiding voor hoge designkwaliteit.

Red Dot Design Award voor Maplez DWS Z1

De DWS Z1 inline skate wielen is bekroond met een Red Dot Award, de internationale design onderscheiding voor hoge designkwaliteit.

ISPO Best Sport Product voor DWS Z1

De DWS Z1 is een hoogwaardig en milieuvriendelijk wiel-systeem dat minder dan 155 gram weegt, maar zeer duurzaam is vanwege zijn unieke aluminium velg. Het product werd bekroond met een ISPO Best Sport Product Gold Award.

ISPO Best Sport Product voor de BLT

De BLT 608 Bearing Releasor Tool is een innovatief handgereedschap, speciaal ontworpen voor snelle en eenvoudige verwijdering van 608 lagers uit inline skate wielen. De BLT is specifiek ontworpen voor één taak: de ervaring te verbeteren bij het wisselen van lagers. .
 Lijst met opdrachtgevers

Altran SA
Band Industries
BproCare BV
Brite Air Inc
Decathlon SA Aptonia
Decathlon SA Kipsta
Decathlon SA Tarmak
GNS Brinkman BV
Goodbaby International Hongkong
Element Store OOO Moscow
Fastfocus Medical BV
Feltest Equipment BV
Frel Solutions Sagl
Homburg Holland BV
Hudora GmbH
Keeeper GmbH
Koninklijke Philips NV
LSL Safeties
Maplez Racing Sports BV
Microjungle Sarl
Mourik International BV
Nauke Technika Medicina LLC
Niko NV
Orio Group Moscow OOO
Resqtec Zumro BV
SMF Potok Inter Moscow
Stean Sports BV
Swisscom NGTI
Trelock GmbH
Triangle Tools GmbH
TüV Rheinland Sonovation BV
Vendor BV
Vogel's Products BVAlexander Nagolkin

SMF Potok Inter

"We waarderen het ontwerp van de 300-eenheid, bezoekers van de Arabische medische beurs in Dubai en de Medica waren erg tevreden met het product."


Elena Delli

Frel Solutions Sagl

"Werken met Alskar Design was een geweldige ervaring, zeer plezierig en informatief. Vanaf de eerste ontmoeting met Andreas en zijn team kregen we een duidelijk overzicht van het stapsgewijze ontwerpproces en konden we ons idee omzetten van een eenvoudige schets in een functioneel, maakbaar designproduct. We zijn uitermate tevreden over de resultaten en manier van samenwerken en bevelen zonder aarzeling het team van Alskar aan."


Stefania Filice

Microjungle S.a.r.L.

"Als u iets nieuws wilt ontwikkelen, dan heeft u de hulp nodig van zeer getalenteerde, ruimdenkende en accurate en ervaren experts. We hebben dergelijke experts gevonden in Alskar. Het team van Alskar heeft bewezen dat het niet alleen in staat is om technische problemen rationeel te analyseren en efficiënt op te lossen, maar ook om de persoonlijke en culturele waarde, de achtergrond en de perspectieven van de gebruikers inherent aan een nieuw object te begrijpen en te delen. Als Luxemburgse start-up met Italiaanse roots werken we graag met Alskar omdat ze streng zijn, maar ze hebben gevoel voor humor, ze voldoen strikt aan de functie-eisen, en ze zijn in staat je te verrassen met geïnspireerde, grappige en creatieve ideeën."


Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie ontwerpbureau mee kwam.”


Evert Jaap Lugt

NGTI Swisscom

“Ik ben blij dat we tot een geweldig ontwerp zijn gekomen. Ik verbind hier graag mijn naam aan."


Bjorn Snijders, Wim Timmer

TüV Rheinland Sonovation

"We zijn tevreden met de huidige ontwerpoplossing, het is een grote stap vooruit om de kwaliteit die we leveren te communiceren.”


Boudewijn Hoekstra

Niko Home Automation

"Alskar Design is een goed georganiseerd, creatief en flexibel ontwerp bedrijf. Andreas is een intelligent en gemakkelijk persoon. Hebben goede ontwikkelingen gedaan voor delen van de Niko Projects oplossing."


Antoine le Cuziat

Kipsta / Decathlon

“Geweldige ervaring met een professioneel en creatief bedrijf.”

Ontvang ons gratis design magazine


Tien keer per jaar serveren wij u een goede selectie van innovatieve concepten, nieuwe materialen en duurzame oplossingen. Met geweldige afbeeldingen en korte artikelen. Om geïnspireerd te raken.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Lees onze privacyverklaring.

Wilt u een nieuw product ontwikkelen?

De stappen zijn eenvoudig. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020 820 22 11. Vraag om onze NDA zodat we strategische informatie kunnen delen en uw project kunnen bespreken.

En vraag onze Designguide aan. Dat helpt u om goed inzicht in het proces te krijgen. Daarna kunnen we meer details bespreken en een offerte op maat maken.

  1. Invalid Input
    Vul aub uw naam in.
    Vul aub een geldig email adres in.


Lees onze privacyverklaring.