Zeven redenen

Onze klanten werken met ons om doorbraken te creëren. Ze waarderen onze strategische aanpak, aandacht voor detail, proces management en ons hoogwaardige design.

Antoine le Cuziat
Kipsta / Decathlon

“Geweldige ervaring met een professionele en creatieve design studio.”

Joep Rous
Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie design studio mee kwam.”

1. doorbraken

Het gaat onze klanten allemaal om innovatie. Ze willen radicaal nieuwe producten lanceren, zodat ze zich kunnen onderscheiden van de massa.

Of dat nu gaat om een nieuwe sport zoals Raqball, een revolutionair luchtbehandelingsapparaat voor operatie kamers, of het automatisch kunnen legen van een chemische reactor met de M-Lance. Ons senior team is dagelijks bezig om nieuwe doorbraken te realiseren.

2. high-end

Kwaliteit product design vereist een senior ontwerpteam met jarenlange ervaring. Ervaring die is opgedaan in meer dan 120 projecten door het ontwerpen, engineeren, verfijnen, testen en optimaliseren van producten.

De projecten die we uitvoeren zijn gericht op hoogwaardige producten, voornamelijk voor sport, fietsen, professioneel en medisch. Onze klanten hechten veel waarde aan onze aandacht voor detail, proces management en hoogwaardige resultaten.

3. helder

Met onze strategische aanpak bieden we onze klanten vanaf het begin van het project een helder design proces en een duidelijke ontwerprichting.

We doen wat we zeggen, simpel.

4. sneller

Onze ervaring is dat we sneller zijn dan interne design en productontwikkeling afdelingen.

Omdat we flexibel zijn, strategisch te werk gaan en direct focus aanbrengen.

5. naar productie

Onze klanten waarderen onze betrokkenheid in het project vanaf het eerste idee tot het zoeken en aansturen van producenten, helpen bij certificeringen en opstarten van de productie.

Dat geeft hen gemoedsrust en de zekerheid dat aan alle dingen wordt gedacht.

6. onafhankelijk

Wij kunnen u het beste helpen bij het maken van gewogen keuzes bij belangrijke ontwerpbeslissingen, gebaseerd op verwachte risico’s, kosten en toegevoegde waarde, zowel voor het ontwerp als voor de productie.

Omdat we onafhankelijk zijn. Ons enige belang is om uw belangen het beste te dienen.

7. wereldwijd

Onze klanten zijn gevestigd over de hele wereld, zowel in Azië, het Midden-Oosten, Noord-Afrika, Europa en Noord-Amerika. Het maakt niet uit of uw bedrijf dichtbij of ver weg is, wij werken op een persoonlijke en betrokken manier samen.

bespreek uw project

We helpen onze klanten om mooie, innovatieve producten te kunnen aanbieden. Van het eerste idee tot productie. Hoe kunnen we u helpen?

Bel ons of stuur ons een mailtje om uw situatie te bespreken. We reageren binnen een dag.

Red Dot Award voor de Dynamic Aero Helm

De Dynamic Aero Helmet H1 Carbon won een Red Dot Award, de internationale design onderscheiding voor hoge designkwaliteit.

Red Dot Award voor de DWS z1

De DWS Z1 inline skate wielen is bekroond met een Red Dot Award, de internationale design onderscheiding voor hoge designkwaliteit.

ISPO Best Sport Product voor DWS Z1

De DWS Z1 is een hoogwaardig en milieuvriendelijk wiel-systeem dat minder dan 155 gram weegt, maar zeer duurzaam is vanwege zijn unieke aluminium velg. Het product werd bekroond met een ISPO Best Sport Product Gold Award.

ISPO Best Sport Product voor de BLT

De BLT 608 Bearing Releasor Tool is een innovatief handgereedschap, speciaal ontworpen voor snelle en eenvoudige verwijdering van 608 lagers uit inline skate wielen. De BLT is specifiek ontworpen voor één taak: de ervaring te verbeteren bij het wisselen van lagers.

onze opdrachtgevers

AISWEI New Energy Technology
Altran SA
Al Abjar Gulf Holding Company
Azorean FL
Band Industries
BproCare BV
Brite Air Inc
Decathlon SA Aptonia
Decathlon SA Kipsta
Decathlon SA Tarmak
Galibelle Internacional Lda
GNS Brinkman BV
Goodbaby International
Element Store OOO Moscow
Fastfocus Medical BV
Feltest Equipment BV
Frel Solutions Sagl
Homburg Holland BV
Hudora GmbH
Instinctiv Bicycles BV
Keeeper GmbH

Koninklijke Philips NV
Labonovum BV
LSL Safeties
Maplez Racing Sports BV
Microjungle Sarl
Mourik International BV
Nauke Technika Medicina LLC
Niko NV
Orio Group Moscow OOO
PEMTECH Co Ltd
Rehabilitation Systeme GmbH
Resqtec Zumro BV
RZ Ball Company
SMF Potok Inter Moscow
Stean Sports BV
Swisscom NGTI
Trelock GmbH
Triangle Tools GmbH
TüV Rheinland Sonovation BV
Vendor BV
Vogel’s Products BV

Alexander Nagolkin
SMF Potok Inter

“We waarderen het ontwerp van de 300-eenheid, bezoekers van de Arabische medische beurs in Dubai en de Medica waren erg tevreden met het product.”

Elena Delli
Frel Solutions Sagl

“Werken met Alskar Design was een geweldige ervaring, zeer plezierig en informatief. Vanaf de eerste ontmoeting met Andreas en zijn team kregen we een duidelijk overzicht van het stapsgewijze ontwerpproces en konden we ons idee omzetten van een eenvoudige schets in een functioneel, maakbaar designproduct. We zijn uitermate tevreden over de resultaten en manier van samenwerken en bevelen zonder aarzeling het team van Alskar aan.”

Stefania Filice
Microjungle S.a.r.L.

“Als u iets nieuws wilt ontwikkelen, dan heeft u de hulp nodig van zeer getalenteerde, ruimdenkende en accurate en ervaren experts. We hebben dergelijke experts gevonden in design bureau Alskar. Het team van Alskar heeft bewezen dat het niet alleen in staat is om technische problemen rationeel te analyseren en efficiënt op te lossen, maar ook om de persoonlijke en culturele waarde, de achtergrond en de perspectieven van de gebruikers inherent aan een nieuw object te begrijpen en te delen. Als Luxemburgse start-up met Italiaanse roots werken we graag met Alskar omdat ze streng zijn, maar ze hebben gevoel voor humor, ze voldoen strikt aan de functie-eisen, en ze zijn in staat je te verrassen met geïnspireerde, grappige en creatieve ideeën.”

Maarten-Jan van Fulpen
Fast Focus

“Vorig jaar hebben we succesvol samengewerkt met Alskar Design in de productontwikkeling van een e-health oplossing. Zowel zakelijk als creatief is Alskar Design een zeer aangenaam en professioneel design bureau. De ervaring en de drive van Andreas is heel inspirerend. De nauwe samenwerking met het design team leidt tot een succesvol ontwerpproces en een zowel functioneel goed als mooi product design.”

Evert Jaap Lugt
NGTI Swisscom

“Ik ben blij dat we tot een geweldig ontwerp zijn gekomen. Ik verbind hier graag mijn naam aan.”

Bjorn Snijders, Wim Timmer
TüV Rheinland Sonovation

“We zijn tevreden met de huidige ontwerpoplossing, het is een grote stap vooruit om de kwaliteit die we leveren te communiceren.”

Boudewijn Hoekstra
Niko Home Automation

“Alskar Design is een goed georganiseerd, creatief en flexibel design bureau. Andreas is een intelligent en gemakkelijk persoon. Hebben goede ontwikkelingen gedaan voor delen van de Niko Projects oplossing.”

Lawrence Chiu
Maplez Racing Sports

“We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunne Alskar Design aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling.”

ontvang onze
designguide

Wij werken met ondernemers, leiders en dromers. Met mensen die vastberaden zijn om iets geweldigs te creëren.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren. Een geweldig product dat mensen zal helpen, in mobiliteit, in sport, in hun beroep of om gezond te worden.

Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.

ontvang onze Designguide

Wij werken met ondernemers, leiders en dromers. Met mensen die vastberaden zijn om iets geweldigs te creëren.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren. Een geweldig product dat mensen zal helpen, in mobiliteit, in sport, in hun beroep of om gezond te worden.

Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.