Acht redenen waarom bedrijven met ons werken

Klanten huren ons in om hun innovatie te versnellen. Om doorbraken in design te realiseren. Zodat ze kunnen groeien met de producten van morgen.

Antoine le Cuziat
Kipsta / Decathlon

“Geweldige ervaring met een professionele en creatieve design studio.”

Joep Rous
Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie design studio mee kwam.”

1. doorbraken

Soms hebben onze klanten lang aan een project gewerkt, zonder echte doorbraken. En dan bellen ze ons. Ons senior team is gewend om uitdagende projecten tot een succes te maken.

2. ervaring

We hebben veel kennis, ervaring en contacten na het uitvoeren van meer dan 120 ontwerp- en product engineering-projecten.

We zijn specialisten op het gebied van design en ontwikkeling van sport producten, medische apparaten, professionele tools, consumenten producten en fietsen.

3. high-end

Kwaliteit design heeft tijd nodig. Tijd om te ontwerpen, tijd om te heroverwegen, tijd om te verfijnen, tijd om te testen, tijd om te optimaliseren. Onze klanten begrijpen dat we waarschijnlijk niet de goedkoopste optie voor hen zijn, maar ze hechten veel waarde aan onze high-end design en engineering oplossingen.

4. helder

Met onze strategische aanpak bieden we onze klanten vanaf het begin van het project een helder design proces en een duidelijke ontwerprichting.

We doen wat we zeggen, simpel.

5. sneller

Onze ervaring is dat we sneller zijn dan interne design en productontwikkeling afdelingen.

Omdat we flexibel zijn, strategisch te werk gaan en direct focus aanbrengen.

6. naar productie

Onze klanten waarderen onze betrokkenheid in het project vanaf het eerste idee tot het zoeken en aansturen van producenten, helpen bij certificeringen en opstarten van de productie.

Dat geeft hen gemoedsrust en de zekerheid dat aan alle dingen wordt gedacht.

7. onafhankelijk

Wij kunnen u het beste helpen bij het maken van gewogen keuzes bij belangrijke ontwerpbeslissingen, gebaseerd op verwachte risico’s, kosten en toegevoegde waarde, zowel voor het ontwerp als voor de productie.

Omdat we onafhankelijk zijn. Ons enige belang is om uw belangen het beste te dienen.

8. wereldwijd

Wij zijn internationaal. Met onze klanten spreken we naast Nederlands ook Engels, Duits en Russisch.

Onze projecten zijn wereldwijd, altijd persoonlijk en betrokken.

Kennis maken?
Laten we samenwerken. Bel ons of stuur ons een mailtje om uw project of vragen te bespreken.

Contact:
team@alskar.com
+31 20 820 2211

Red Dot Award voor de Dynamic Aero Helm

De Dynamic Aero Helmet H1 Carbon won een Red Dot Award, de internationale design onderscheiding voor hoge designkwaliteit.

Red Dot Award voor de DWS z1

De DWS Z1 inline skate wielen is bekroond met een Red Dot Award, de internationale design onderscheiding voor hoge designkwaliteit.

ISPO Best Sport Product voor DWS Z1

De DWS Z1 is een hoogwaardig en milieuvriendelijk wiel-systeem dat minder dan 155 gram weegt, maar zeer duurzaam is vanwege zijn unieke aluminium velg. Het product werd bekroond met een ISPO Best Sport Product Gold Award.

ISPO Best Sport Product voor de BLT

De BLT 608 Bearing Releasor Tool is een innovatief handgereedschap, speciaal ontworpen voor snelle en eenvoudige verwijdering van 608 lagers uit inline skate wielen. De BLT is specifiek ontworpen voor één taak: de ervaring te verbeteren bij het wisselen van lagers.

onze opdrachtgevers

Altran SA
Al Abjar Gulf Holding Company
Azorean FL
Band Industries
BproCare BV
Brite Air Inc
Decathlon SA Aptonia
Decathlon SA Kipsta
Decathlon SA Tarmak
Galibelle Internacional Lda
GNS Brinkman BV
Goodbaby International Hongkong
Element Store OOO Moscow
Fastfocus Medical BV
Feltest Equipment BV
Frel Solutions Sagl
Homburg Holland BV
Hudora GmbH
Keeeper GmbH
Koninklijke Philips NV

Labonovum BV
LSL Safeties
Maplez Racing Sports BV
Microjungle Sarl
Mourik International BV
Nauke Technika Medicina LLC
Niko NV
Orio Group Moscow OOO
Resqtec Zumro BV
RZ Ball Company
SMF Potok Inter Moscow
Stean Sports BV
Swisscom NGTI
Trelock GmbH
Triangle Tools GmbH
TüV Rheinland Sonovation BV
Undomestic BV
Vendor BV
Vogel’s Products BV

Alexander Nagolkin
SMF Potok Inter

“We waarderen het ontwerp van de 300-eenheid, bezoekers van de Arabische medische beurs in Dubai en de Medica waren erg tevreden met het product.”

Elena Delli
Frel Solutions Sagl

“Werken met Alskar Design was een geweldige ervaring, zeer plezierig en informatief. Vanaf de eerste ontmoeting met Andreas en zijn team kregen we een duidelijk overzicht van het stapsgewijze ontwerpproces en konden we ons idee omzetten van een eenvoudige schets in een functioneel, maakbaar designproduct. We zijn uitermate tevreden over de resultaten en manier van samenwerken en bevelen zonder aarzeling het team van Alskar aan.”

Stefania Filice
Microjungle S.a.r.L.

“Als u iets nieuws wilt ontwikkelen, dan heeft u de hulp nodig van zeer getalenteerde, ruimdenkende en accurate en ervaren experts. We hebben dergelijke experts gevonden in design bureau Alskar. Het team van Alskar heeft bewezen dat het niet alleen in staat is om technische problemen rationeel te analyseren en efficiënt op te lossen, maar ook om de persoonlijke en culturele waarde, de achtergrond en de perspectieven van de gebruikers inherent aan een nieuw object te begrijpen en te delen. Als Luxemburgse start-up met Italiaanse roots werken we graag met Alskar omdat ze streng zijn, maar ze hebben gevoel voor humor, ze voldoen strikt aan de functie-eisen, en ze zijn in staat je te verrassen met geïnspireerde, grappige en creatieve ideeën.”

Maarten-Jan van Fulpen
Fast Focus

“Vorig jaar hebben we succesvol samengewerkt met Alskar Design in de productontwikkeling van een e-health oplossing. Zowel zakelijk als creatief is Alskar Design een zeer aangenaam en professioneel design bureau. De ervaring en de drive van Andreas is heel inspirerend. De nauwe samenwerking met het design team leidt tot een succesvol ontwerpproces en een zowel functioneel goed als mooi product design.”

Evert Jaap Lugt
NGTI Swisscom

“Ik ben blij dat we tot een geweldig ontwerp zijn gekomen. Ik verbind hier graag mijn naam aan.”

Bjorn Snijders, Wim Timmer
TüV Rheinland Sonovation

“We zijn tevreden met de huidige ontwerpoplossing, het is een grote stap vooruit om de kwaliteit die we leveren te communiceren.”

Boudewijn Hoekstra
Niko Home Automation

“Alskar Design is een goed georganiseerd, creatief en flexibel design bureau. Andreas is een intelligent en gemakkelijk persoon. Hebben goede ontwikkelingen gedaan voor delen van de Niko Projects oplossing.”

Lawrence Chiu
Maplez Racing Sports

“We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunne Alskar Design aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling.”

ontvang ons gratis design magazine

Circa acht keer per jaar serveren wij u een goede selectie van innovatieve concepten, nieuwe materialen en duurzame oplossingen. Met geweldige afbeeldingen en korte artikelen. Om geïnspireerd te raken.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

van start met de gratis designguide

De designguide is een document dat u helpt u bij het voorbereiden van uitdagende design en productontwikkeling projecten. Met mindset, organisatie en begrip van het design proces. Zodat we samen met u effectief de producten van morgen kunnen creëren.

Vul uw gegevens in en wij sturen het graag vrijblijvend toe.