Vacatures en industrieel design stages

Vacatures en stages

Versterk ons team in spannende ontwerpuitdagingen.
Wij zijn altijd geïnteresseerd om getalenteerde en ervaren industrieel ontwerpers te ontmoeten. Als je voelt dat je perfect zou passen bij ons team, dan nodigen we je uit te solliciteren.

vacatures

- 6 maanden stage industrieel design

- stage of afstuderen grafisch ontwerp. Dit is een speciaal project, schrijf ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om meer te ontdekken.

open sollicitaties

We nodigen met name jonge getalendeerde ontwerpers en ervaren senior industrieel ontwerpers uit om open sollicitaties te sturen. Zodra er nieuwe openingen zijn zullen we altijd eerst ons bestand met open sollicitaties raadplegen voordat we een vacature plaatsen. Je kunt je ook aanmelden voor onze gratis maandelijkse design magazine, zodat je direct hoort wanneer er nieuwe vacatures zijn.
Ons selectie proces

selectie proces

Wij hanteren een selectie proces waarbij we alle inkomende portfolia binnen enkele dagen beoordelen en een reactie geven of we met je willen kennismaken in een gesprek. Als we je een e-mail hebben gestuurd dat we graag een gesprek willen met je, dan willen we je graag bij ons in de studio zien, zodat jij ook het team kunt ontmoeten.

Het is voor ons belangrijk om in je portfolio terug te zien hoe je ontwerpproces eruit ziet, waarom je bepaalde keuzen maakt en je skills op verschillende gebieden als esthetiek, schetsen, research, 3d ontwerpen, model maken, engineering, etc.

EU paspoort

Vanwege wetgeving kunnen we alleen mensen accepteren die een geldig EU paspoort bezitten.

solliciteren

Stuur je portfolio en CV in het Engels of Nederlands naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zorg ervoor dat je portfolio als PDF bijlage bij je sollicitatie zit.

Ontvang ons gratis design magazine


Circa acht keer per jaar serveren wij u een goede selectie van innovatieve concepten, nieuwe materialen en duurzame oplossingen. Met geweldige afbeeldingen en korte artikelen. Om geïnspireerd te raken.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Lees onze privacyverklaring.

Heeft u een doorbraak in product design nodig?

Wij kunnen u daarbij helpen. Ons senior product design team ontwerpt mooie en zinvolle producten. En innoveert sneller.

Leg ons uw uitdaging voor, we luisteren graag. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 020 820 22 11.

U kunt ook eerst onze gratis Designguide aanvragen met het formulier:

  1. Invalid Input
    Vul aub uw naam in.
    Vul aub een geldig email adres in.