vacatures

Wij zijn altijd geïnteresseerd om getalenteerde ontwerpers te ontmoeten. Als je voelt dat je perfect zou passen bij ons team, dan nodigen we je uit om te reageren op onze vacatures.

vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

open sollicitaties

We nodigen getalenteerde ontwerpers en ervaren senior industrieel ontwerpers uit om open sollicitaties te sturen.

Zodra er nieuwe openingen zijn zullen we altijd eerst ons bestand met open sollicitaties raadplegen voordat we een vacature plaatsen.

selectie proces

Wij hanteren een selectie proces waarbij we alle inkomende portfolia binnen enkele dagen beoordelen en een reactie geven of we met je willen kennismaken in een gesprek. Als we je een e-mail hebben gestuurd dat we graag een gesprek willen met je, dan willen we je graag bij ons in de studio zien, zodat jij ook het team kunt ontmoeten.

Het is voor ons belangrijk om in je portfolio terug te zien hoe je ontwerpproces eruit ziet, waarom je bepaalde keuzen maakt en je skills op verschillende gebieden als esthetiek, schetsen, research, 3d ontwerpen, model maken, engineering, etc.

eu paspoort

Vanwege wetgeving kunnen we alleen mensen accepteren die een geldig EU paspoort bezitten.

solliciteren

Stuur je portfolio en CV in het Engels of Nederlands naar join@alskar.com. Zorg ervoor dat je portfolio als PDF bijlage bij je sollicitatie zit.

wilt u nieuwe toonaangevende producten?

Uw bedrijf kan voorop gaan lopen en de meest innovatieve, hoogwaardige en mooie producten gaan bieden.

Vul uw gegevens in, ontvang de Designguide en lees hoe u dat kunt bereiken.