Vacatures


vacature senior industrieel ontwerper

Wij groeien en voegen graag een ervaren allround senior industrieel ontwerper toe aan ons team. Liefst met minimaal 7 jaar relevante werkervaring.

Wil jij graag met ons team werken aan het ontwerpen van gave sport en medische producten, professionele tools en mobiliteitsoplossingen? Zoek jij een team dat zinvolle producten ontwikkelt?

Wij werken aan design projecten die vol zitten met nieuwe oplossingen, echte innovatie. Producten die helpen om het leven van mensen te verbeteren. Daarbij spelen zowel ergonomie, vormgeving, ontwikkeling en strategie een grote rol.


Jouw profiel

We zoeken een ontwerper met minimaal 7 jaren ervaring, het liefste iemand die ook een paar jaar het ritme van een industrieel ontwerpbureau heeft meegemaakt. In het kort:
  • je hebt een diploma industrial design op TU of HBO niveau
  • je hebt zo'n 7 - 10 jaar werkervaring
  • je bent goed in concept design en vormgeven
  • je zoekt altijd naar innovatie, naar vernieuwing, naar baanbrekende oplossingen
  • je houdt van het ontwikkelen en detailleren van producten, om het laatste detail goed te krijgen, zowel qua vormgeving, techniek, ergonomie en maakbaarheid.
  • je hebt ruime ervaring met geavanceerde 3D CAD pakketten
  • je hebt ervaring met het leiden van complexe design projecten en bij voorkeur met het aansturen van jonge ontwerpers

Jouw rol in het team

Hoofdzakelijk zul je ontwerpen en ontwikkelen in meerdere projecten tegelijk, binnen alle delen van het proces. Zo kan het zijn dat je leiding geeft aan een medisch project, daarnaast betrokken bent bij een sport project en op iets grotere afstand nog betrokken bent bij een aantal projecten.

Je zult samen met andere senior ontwerpers belangrijke beslissingen nemen binnen ontwerpprojecten en contacten onderhouden met klanten en leveranciers.

We zijn een idealistisch team, open en met een duidelijke mening. We geloven in het continue verbeteren van onze eigen processen, stap voor stap, kleine verbeteringen doorvoeren die zich hebben bewezen. Maar ook experimenteren met veranderingen in ons ontwerpproces waarvan we denken dat die een verbetering zouden kunnen zijn. Je wordt uitgedaagd om daar een actieve rol in te spelen.

We bieden projecten die verder gaan dan alleen vormgevingsoefeningen, maar daadwerkelijk zowel nieuwe ergonomische oplossingen, nieuwe vorm, nieuwe technische oplossingen betekenen. Echte innovatie.

Denk je dat je goed past bij ons?

Stuur dan je portfolio in PDF formaat, je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Andreas Knol. Als je vragen hebt en eerst wilt bellen, dan kun je direct Andreas bellen op 06 1888 0568.


Vanwege wetgeving kunnen we alleen sollicitaties accepteren van mensen die in het bezit zijn van een geldig EU paspoort.

Blijf op de hoogte met ons gratis maandelijks Design Magazine.
Ontvang ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Ons Design Magazine biedt u inspirerende nieuwe concepten van ontwerpers wereldwijd, nieuwe materialen, wetenschappelijke doorbraken en nog veel meer.

Geen verplichtingen, u krijgt geen andere e-mails van ons, eenvoudig afmelden.

Duurzame groei begint met productinnovatie

Uw bedrijf heeft design en pro-actieve productinnovatie nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Wij werken samen met uw team door middel van onze unieke look-in-de-kitchen sessies, de effectieve single-developed-concept strategie, we beheersen risico's en houden focus.

Maak het verschil, begin met zinvolle innovatie met de Designguide.