Vacature industrieel ontwerper

wij ontwerpen producten. wij creëren innovatie.


Jij wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen van een volledig nieuw sport product. Of een medische oplossing, of een professionele tool.
Ben jij een all-round enthousiaste product ontwerper met enkele jaren ervaring?

Wij zijn Alskar Design. Wij zijn met zeven ontwerpers en twee of soms drie stagiairs. Onze design studio ligt in Amsterdam-Noord, aan het IJ, in een oude fabriek. We zijn een hecht team, we helpen elkaar en dagen elkaar uit om nieuwe dingen te doen of dingen nog beter te doen.

Wij bieden

  • je ontwerpt nieuwe concepten, maakt mockups en ontwikkelt volledig nieuwe producten
  • je krijgt de mogelijkheid om aan verschillende design projecten te werken
  • je werkt zelfstandig en kunt taken afronden zonder veel supervisie
  • je gaat bijdragen aan belangrijke projecten, die waardevol zijn voor bedrijven en mensen
  • je krijgt veel kansen om samen te werken met talentvolle mensen

Wij vragen

  • je hebt een hbo / universitaire studie industrieel ontwerp of product design afgerond
  • je hebt enkele jaren relevante werkervaring (als je nog geen echte werkervaring hebt, maar wel relevante stages hebt gelopen bij een ontwerpbureau, mag je ook reageren)
  • je wordt niet direct bang als je experimenteel de wrijving van oud zand op keramiek zou moeten onderzoeken, een leren basketbalschoen zou moeten naaien of pneumatiek in een product zou moeten inbouwen
  • je bent sterk in schetsen, vormgeving en kan ook goed CAD modeleren

Klinkt dit als een baan voor jou?

We nodigen je uit je portfolio in PDF formaat te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Andreas. Als je eerst even wilt bellen, dan kun je Andreas bereiken op 020 820 22 11.


Vanwege wetgeving kunnen we alleen sollicitaties accepteren van mensen die in het bezit zijn van een geldig EU paspoort.

Innovatiever worden met ons Design Magazine.


Tien keer per jaar presenteert ons Design Magazine nieuwe concepten, baanbrekende materialen, interessante kennis en duurzamere oplossingen. Het helpt u om geinspireerd te blijven en innovatiever te worden.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook gratis aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Geef de toekomst vorm, start met de Designguide

U hebt strategisch product design nodig om de zinvolle producten van morgen te ontwikkelen. Besluitvorming, een onduidelijke strategie of een gebrek aan ervaring kunnen obstakels zijn.


Wij kennen de obstakels. En kunnen helpen om die te omzeilen. U kunt sneller en meer bereiken als we samen aan innovatie en product design werken.
U zult op kop lopen met producten die zinvol en relevant zijn, vandaag en ook morgen.