In ons team hebben we altijd een aantal stagiairs. Ben je op zoek naar een boeiende stage en wil je zij aan zij werken met een design team dat idealistisch, gefocust en professioneel is?

Actuele stages

5 - 6 maanden industrieel design stage (Amsterdam)

Ons aanbod

Wij bieden je een industrieel ontwerp stage voor een periode van 5 - 6 maanden. Als stagiair maak je deel uit van het team, je werkt samen met onze ontwerpers. Je zult ervaren hoe het is om te werken in een industrieel ontwerpbureau, met hard eraan trekken, deadlines halen, discipline en plezier beleven.

Jouw rol

Wij houden van zelf-startende en pro-actieve stagiairs, met een professionele houding, bereid om het beste wat ze hebben te geven ten behoeve van de projecten en onze klanten.

Je zult geen vaste mentor in de studio hebben, maar je werkt nauw samen met onze (senior) ontwerpers. Wij geloven dat je het meeste leert als je in het diepe wordt gegooid en in de praktijk aan een project werkt.

Jouw motivatie

Wij houden van teamwerk en we zijn idealistisch: dit betekent dat je niet ontwerpt voor jezelf of je eigen belang, maar je ondersteunt het team en streeft ernaar om het beste eruit te halen voor de eindgebruiker van het product op het gebied van ergonomie en betekenis.

Afstuderen

Helaas bieden wij alleen stageplekken aan, geen afstudeerprojecten.

Industrial ontwerp stages

Ons stage selectie proces

Wij hanteren een selectie proces waarbij we alle inkomende portfolia binnen enkele dagen beoordelen en een reactie geven of we met je willen kennismaken in een gesprek.

Als we je een e-mail hebben gestuurd dat we graag een gesprek willen met je, dan willen we je graag bij ons in de studio zien, zodat jij ook het team kunt ontmoeten.

Het is voor ons belangrijk om in je portfolio terug te zien hoe je ontwerpproces eruit ziet, waarom je bepaalde keuzen maakt en welk vaardigheden je hebt op verschillende gebieden als esthetiek, schetsen, vorm onderzoek, 3d cad modeleren, mockups maken, engineering, etc.

Vanwege wetgeving kunnen we alleen mensen accepteren die een geldig EU paspoort bezitten. Onze stagiairs ontvangen van ons een stagevergoeding van 400 euro netto per maand. Stagiairs uit het buitenland (ander EU land dan Nederland) kunnen gebruik maken van een Erasmus+ financiering. Lees meer: ec.europa.eu/erasmus

Solliciteren op een stageplek

Stuur je portfolio in PDF formaat en motivatie brief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als je je sollicitatie in het engels of nederlands stuurt, dan krijg je altijd een antwoord van ons binnen een paar dagen nadat je je sollicitatie hebt verzonden.

Blijf op de hoogte met ons gratis maandelijks Design Magazine.


Ontvang ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Ons Design Magazine biedt u inspirerende nieuwe concepten van ontwerpers wereldwijd, nieuwe materialen, wetenschappelijke doorbraken en nog veel meer.

Geen verplichtingen, u krijgt geen andere e-mails van ons, eenvoudig afmelden.

Antwoorden op serieuze vragen. Start met de Designguide.

Wij kunnen uw team helpen om producten te ontwerpen die een verschil maken. Producten en diensten die serieuze vragen beantwoorden. Raak geinspireerd door onze Designguide en start vandaag.