Stage industrieel product design

het product ontwerpbureau


Ben je op zoek naar een boeiende stage en wil je zij aan zij werken met een ervaren design team dat idealistisch, gefocust en professioneel is?
Wij zijn Alskar Design. Wij zijn met zeven ontwerpers en twee of soms drie stagiairs. Onze design studio ligt in Amsterdam-Noord, aan het IJ, in een oude fabriek. We zijn een hecht team, we helpen elkaar en dagen elkaar uit om nieuwe dingen te doen of dingen nog beter te doen.

Mogelijkheden

We bieden je een industrieel product design stage van 5 - 6 maanden aan in Amsterdam. Het normale schema is van februari tot eind juli en van september tot eind januari.

Jouw rol

Als stagiair maak je deel uit van het team en werk je samen met onze ontwerpers. Je zult de omgeving van een industrieel ontwerpbureau ervaren.

  • je ontwerpt nieuwe concepten, maakt mockups en ontwikkelt volledig nieuwe producten
  • je krijgt de mogelijkheid om aan verschillende design projecten te werken
  • je werkt zelfstandig en kunt taken afronden zonder veel supervisie
  • je gaat bijdragen aan belangrijke projecten, die waardevol zijn voor bedrijven en mensen
  • je krijgt veel kansen om samen te werken met talentvolle mensen


We zien graag dat je oefent in een rol als junior designer: zelfstartend en proactief, met een professionele instelling, bereid om het beste te geven ten bate van de projecten.

Afstuderen

Helaas bieden wij alleen stageplekken aan, geen afstudeerprojecten.

Industrial ontwerp stages

Ons stage selectie proces

Wij hanteren een selectie proces waarbij we alle inkomende portfolia binnen enkele dagen beoordelen en een reactie geven of we met je willen kennismaken in een gesprek.

Als we je een e-mail hebben gestuurd dat we graag een gesprek willen met je, dan willen we je graag bij ons in de studio zien, zodat jij ook het team kunt ontmoeten.

Het is voor ons belangrijk om in je portfolio terug te zien hoe je ontwerpproces eruit ziet, waarom je bepaalde keuzen maakt en welk vaardigheden je hebt op verschillende gebieden als esthetiek, schetsen, vorm onderzoek, 3d cad modeleren, mockups maken, engineering, etc.

Vanwege wetgeving kunnen we alleen mensen accepteren die een geldig EU paspoort bezitten. Onze stagiairs ontvangen van ons een stagevergoeding van 400 euro netto per maand. Stagiairs uit het buitenland (ander EU land dan Nederland) kunnen gebruik maken van een Erasmus+ financiering. Lees meer: ec.europa.eu/erasmus

Solliciteren op een stageplek

Stuur je portfolio in PDF formaat en motivatie brief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als je je sollicitatie in het engels of nederlands stuurt, dan krijg je altijd een antwoord van ons binnen een paar dagen nadat je je sollicitatie hebt verzonden.

Ontvang ons gratis design magazine


Tien keer per jaar presenteert ons gratis Design Magazine nieuwe concepten, baanbrekende materialen, interessante kennis en duurzamere oplossingen. Het helpt u om geinspireerd te blijven en nog innovatiever te worden.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Lees onze privacyverklaring.

Wilt u een nieuw product ontwikkelen?

De stappen zijn eenvoudig. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020 820 22 11. Vraag om onze NDA zodat we strategische informatie kunnen delen en uw project kunnen bespreken.

En vraag onze Designguide aan. Dat helpt u om goed inzicht in het proces te krijgen. Daarna kunnen we meer details bespreken en een offerte op maat maken.

  1. Invalid Input
    Vul aub uw naam in.
    Vul aub een geldig email adres in.


Lees onze privacyverklaring.