Meld je aan voor onze product design stages

Stage product design

Krijg de kans om je vaardigheden te trainen in uitdagende ontwerpprojecten
Ben je op zoek naar een boeiende stage en wil je zij aan zij werken met een ervaren design team dat idealistisch, gefocust en professioneel is?

mogelijkheden

We bieden je een industrieel product design stage van 6 maanden aan in Amsterdam. Het normale schema is van februari of begin maart tot eind augustus en van september tot eind febuari.

jouw rol

Als stagiair maak je deel uit van het team en werk je samen met onze ontwerpers. Je zult de omgeving van een industrieel ontwerpbureau ervaren.

  • je ontwerpt nieuwe concepten, maakt mockups en ontwikkelt volledig nieuwe producten
  • je krijgt de mogelijkheid om aan verschillende design projecten te werken
  • je werkt zelfstandig en kunt taken afronden zonder veel supervisie
  • je gaat bijdragen aan belangrijke projecten, die waardevol zijn voor bedrijven en mensen
  • je krijgt veel kansen om samen te werken met talentvolle mensen


We zien graag dat je oefent in een rol als junior designer: zelfstartend en proactief, met een professionele instelling, bereid om het beste te geven ten bate van de projecten.

afstuderen

Helaas bieden wij alleen stageplekken aan, geen afstudeerprojecten.
Industrial ontwerp stages

selectie proces

Wij hanteren een selectie proces waarbij we alle inkomende portfolia binnen enkele dagen beoordelen en een reactie geven of we met je willen kennismaken in een gesprek.

Als we je een e-mail hebben gestuurd dat we graag een gesprek willen met je, dan willen we je graag bij ons in de studio zien, zodat jij ook het team kunt ontmoeten.

Het is voor ons belangrijk om in je portfolio terug te zien hoe je ontwerpproces eruit ziet, waarom je bepaalde keuzen maakt en welk vaardigheden je hebt op verschillende gebieden als esthetiek, schetsen, vorm onderzoek, 3d cad modeleren, mockups maken, engineering, etc.

Vanwege wetgeving kunnen we alleen mensen accepteren die een geldig EU paspoort bezitten. Onze stagiairs ontvangen van ons een stagevergoeding van 400 euro netto per maand. Stagiairs uit het buitenland (ander EU land dan Nederland) kunnen gebruik maken van een Erasmus+ financiering. Lees meer: ec.europa.eu/erasmus

EU paspoort

Vanwege wetgeving kunnen we alleen mensen accepteren die een geldig EU paspoort bezitten.

solliciteren op een stage

Stuur je portfolio in PDF formaat en motivatie brief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je je sollicitatie in het engels of nederlands stuurt, dan krijg je altijd een antwoord van ons binnen een paar dagen nadat je je sollicitatie hebt verzonden.

Ontvang ons gratis design magazine


Circa acht keer per jaar serveren wij u een goede selectie van innovatieve concepten, nieuwe materialen en duurzame oplossingen. Met geweldige afbeeldingen en korte artikelen. Om geïnspireerd te raken.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Lees onze privacyverklaring.

Heeft u een doorbraak in product design nodig?

Wij kunnen u daarbij helpen. Ons senior product design team ontwerpt mooie en zinvolle producten. En innoveert sneller.

Leg ons uw uitdaging voor, we luisteren graag. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 020 820 22 11.

U kunt ook eerst onze gratis Designguide aanvragen met het formulier:

  1. Invalid Input
    Vul aub uw naam in.
    Vul aub een geldig email adres in.