stages

Ben je op zoek naar een boeiende stage en wil je zij aan zij werken met een ervaren design team dat idealistisch, gefocust en professioneel is?

stage mogelijkheden

We bieden je een industrieel product design stage van 6 maanden aan in Amsterdam. Het normale schema is van februari of begin maart tot eind augustus en van september tot eind febuari.

jouw rol

Als stagiair maak je deel uit van het team en werk je samen met onze ontwerpers. Je zult de omgeving van een industrieel ontwerpbureau ervaren.

  • je ontwerpt nieuwe concepten, maakt mockups en ontwikkelt volledig nieuwe producten
  • je krijgt de mogelijkheid om aan verschillende design projecten te werken
  • je werkt zelfstandig en kunt taken afronden zonder veel supervisie
  • je gaat bijdragen aan belangrijke projecten, die waardevol zijn voor bedrijven en mensen
  • je krijgt veel kansen om samen te werken met talentvolle mensen

We zien graag dat je oefent in een rol als junior designer: zelfstartend en proactief, met een professionele instelling, bereid om het beste te geven ten bate van de projecten.

afstuderen

Helaas bieden wij alleen stageplekken aan, geen afstudeerprojecten.

selectie proces

Wij hanteren een selectie proces waarbij we alle inkomende portfolia binnen enkele dagen beoordelen en een reactie geven of we met je willen kennismaken in een gesprek.

Als we je een e-mail hebben gestuurd dat we graag een gesprek willen met je, dan willen we je graag bij ons in de studio zien, zodat jij ook het team kunt ontmoeten.

Het is voor ons belangrijk om in je portfolio terug te zien hoe je ontwerpproces eruit ziet, waarom je bepaalde keuzen maakt en welk vaardigheden je hebt op verschillende gebieden als esthetiek, schetsen, vorm onderzoek, 3d cad modeleren, mockups maken, engineering, etc.

Vanwege wetgeving kunnen we alleen mensen accepteren die een geldig EU paspoort bezitten. Onze stagiairs ontvangen van ons een stagevergoeding van 400 euro netto per maand. Stagiairs uit het buitenland (ander EU land dan Nederland) kunnen gebruik maken van een Erasmus+ financiering. Lees meer: ec.europa.eu/erasmus

eu paspoort

Vanwege wetgeving kunnen we alleen mensen accepteren die een geldig EU paspoort bezitten.

solliciteer op een stage

Stuur je portfolio in PDF formaat en motivatie brief naar join@alskar.com. Als je je sollicitatie in het engels of nederlands stuurt, dan krijg je altijd een antwoord van ons binnen een paar dagen nadat je je sollicitatie hebt verzonden.

gratis Designguide

Ondernemers en leiders werken met ons gespecialiseerde product ontwerpbureau om de beste fietsen, sport producten, medische apparaten en professionele tools te ontwikkelen.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren.

Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren. Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.