specialisten in het ontwerp van nieuwe sport producten

Sport product ontwikkeling en innovatie

U wilt de toekomst vormgeven. Met baanbrekende sport product ontwikkeling. Oplossingen bouwen om mensen beter te laten presteren en meer van sport te laten genieten.

voorsprong door design

Wij helpen bedrijven om voorop te lopen. Met sport producten die presteren en echt vernieuwend zijn.

Zoals een helm die kan wisselen tussen aerodynamica of maximale koeling. Inline skate wielen met verwisselbare banden. Of basketbalschoenen voor kinderen waarbij de veters niet losgaan.

baanbrekende sport producten

De sport producten die door ons team zijn ontwikkeld, zijn opvallend, met echt nieuwe oplossingen die mensen helpen beter te presteren.

Producten zoals helmen, schaatsen, basketbalsets, voetballen, fietsen, ski’s en meer. We vinden de balans tussen dynamische vorm, prestaties, hoogtechnologische materialen en veiligheidsvoorschriften.

sport product ontwikkeling

We kunnen volledige sport product ontwikkeling projecten uitvoeren, van strategie, concept design en product engineering tot voorbereidingen voor productie.

Hoogwaardige 3D CAD-programma’s helpen ons complexe surface modellen te bouwen, daarnaast hebben we veel ervaring met softgoods zoals padding voor schoenen en ski-boots, materialen voor ballen, tassen en shirts.

Onze goede contacten met vele leveranciers in de sport industrie helpen om de juiste componenten en materialen te selecteren en te testen.

ergonomie en de sporter

Sporters staan centraal in ons sport product ontwikkeling proces wanneer het gaat om ergonomie en gebruik van producten. Of dat nu een topsport athleet is die een nieuw marathon record wil neerzetten op inline skates of de amateur sporter die in het weekend 50km wil wielrennen.

Daarnaast is de strategische design factor belangrijk in ons sport product ontwikkeling proces, zodat het product naadloos zal passen bij uw merkidentiteit.

waarom sport bedrijven met ons werken

Wij werken met multinationals, middelgrote ondernemingen en sport startups.

Bedrijven die sport product ontwikkeling en innovatie als deel van hun strategie zijn gaan zien. En de kracht hebben leren kennen van het samen werken met ons ontwerpbureau.

Lees wat de drijfveren zijn om met ons te werken.

references 2018
references mobile

ontvang ons gratis design magazine

Circa acht keer per jaar serveren wij u een goede selectie van innovatieve concepten, nieuwe materialen en duurzame oplossingen. Met geweldige afbeeldingen en korte artikelen. Om geïnspireerd te raken.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

heeft u een doorbraak in product design nodig?

Wij kunnen u daarbij helpen. Ons senior product design team ontwerpt mooie en zinvolle producten. En innoveert sneller.

Leg ons uw uitdaging voor, we luisteren graag. Stuur ons een email via team@alskar.nl of bel ons op 020 820 22 11.

U kunt ook eerst onze gratis Designguide aanvragen met het formulier: