specialisten in het ontwerp van nieuwe sport producten

Sport innovatie

U wilt de toekomst vormgeven. Met baanbrekende sport innovaties. Oplossingen bouwen om mensen beter te laten presteren en meer van sport te laten genieten.

innovatie in de sport

Wij helpen sport bedrijven om voorop te lopen. Met sport producten die presteren en echt vernieuwend zijn.

Zoals een helm die kan wisselen tussen aerodynamica of maximale koeling. Inline skate wielen met verwisselbare banden. Of basketbalschoenen voor kinderen waarbij de veters niet losgaan.

baanbrekende sport producten

De sport producten die door ons team zijn ontwikkeld, zijn opvallend, met echt nieuwe oplossingen die mensen helpen beter te presteren.

We hebben vele sport innovaties ontworpen, zoals helmen, schaatsen, basketbalsets, voetballen, fietsen, ski’s en meer. We vinden de balans tussen dynamische vorm, prestaties, hoogtechnologische materialen en veiligheidsvoorschriften.

sport product ontwikkeling

We kunnen volledige sport innovatie projecten uitvoeren, van strategie, concept design en product engineering tot voorbereidingen voor productie.

Hoogwaardige 3D CAD-programma’s helpen ons complexe surface modellen te bouwen, daarnaast hebben we veel ervaring met softgoods zoals padding voor schoenen en ski-boots, materialen voor ballen, tassen en shirts.

Onze goede contacten met vele leveranciers in de sport industrie helpen om de juiste componenten en materialen te selecteren en te testen.

ergonomie en de sporter

Sporters staan centraal in ons sport product ontwikkeling proces wanneer het gaat om ergonomie en gebruik van producten. Of dat nu een topsport athleet is die een nieuw marathon record wil neerzetten op inline skates of de amateur sporter die in het weekend 50km wil wielrennen.

Daarnaast is de strategische design factor belangrijk in ons sport product ontwikkeling proces, zodat het product naadloos zal passen bij uw merkidentiteit.

waarom sport bedrijven met ons werken

Wij werken met multinationals, middelgrote ondernemingen en sport startups.

Bedrijven die sport product ontwikkeling en innovatie als deel van hun strategie zijn gaan zien. En de kracht hebben leren kennen van het samen werken met ons ontwerpbureau.

Lees wat de drijfveren zijn om met ons te werken.

references 2018
references mobile
Kennis maken?

Laten we samenwerken. Bel ons of stuur ons een mailtje om uw project of vragen te bespreken.

Neem contact op:
team@alskar.com
020 820 22 11

van start met de gratis designguide

De designguide is een document dat u helpt u bij het voorbereiden van uitdagende design en productontwikkeling projecten. Met mindset, organisatie en begrip van het design proces. Zodat we samen met u effectief de producten van morgen kunnen creëren.

Vul uw gegevens in en wij sturen het graag vrijblijvend toe.