Sport product design en innovatie ontwerpbureau | ALSKAR

Ontwikkeling van sport producten.

Product design en innovatie diensten die u helpen voorop te lopen. Van idee tot productie.
U wilt de toekomst vormgeven. Met krachtige sport producten. Oplossingen bouwen om mensen beter te laten presteren en meer van sport te laten genieten.

loop voorop met innovatie

Wij helpen bedrijven om voorop te lopen. Met sport producten die presteren en echt vernieuwend zijn.

Zoals een helm die kan wisselen tussen aerodynamica of maximale koeling. Inline skate wielen met verwisselbare banden. Of basketbalschoenen voor kinderen waarbij de veters niet losgaan.
strategic industrial design of bicycles


sport product innovatie, engineering

Opvallende sport producten

De sport producten die door ons team zijn ontwikkeld, zijn opvallend, met echt nieuwe oplossingen die mensen helpen beter te presteren. Producten zoals helmen, schaatsen, basketbalsets, voetballen, fietsen, ski's en meer. We vinden de balans tussen dynamische vorm, prestaties, hoogtechnologische materialen en veiligheidsvoorschriften.


industrieel design van sport producten

beginnen met een krachtige strategie

Het toekomstige ontwerp van een sport product is geen kwestie van smaak, maar van strategische richting, gebaseerd op zinvolle innovatie. Opvallende producten zijn niet het resultaat van een democratisch besluitvormingsproces, maar van visie.


sport innovatie, sport engineering

we betrekken uw team

Met 'look-in-the-kitchen' sessies betrekken we uw team vroeg in het proces. In plaats van drie of meer concepten volledig te ontwikkelen, waarvan maar één gekozen wordt, ontwikkelen we alleen de beste design richting. Onze klanten willen niet steeds keuzes maken, ze willen betrokken zijn en dat we hen het beste geven.


sport product design, sport innovatie

high-performance oplossingen

Of we nu een high-performance inline skate, een nieuwe skischoen, een mountainbike of een complexe aerodynamische helm ontwerpen, innovatie gaat om het vinden van oplossingen voor echte problemen.
sport product engineering, innovatie, sport design
Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunne Alskar Design aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling."
Antoine le Cuziat

Kipsta / Decathlon

“Fantastische ervaring met een professioneel en creatief bedrijf.”
product ontwerpbureau, industrieel design bureau

Start vandaag met onze DesignguideWaarschijnlijk zijn er voor uw bedrijf ook voordelen te halen als jullie een design en innovatie bureau inhuren. Om de voorsprong te krijgen die u nodig heeft.

Onze Designguide neemt u mee in het process en mindset waarin wij geloven. En waardoor onze klanten toonaangevend zijn geworden.

Vul het formulier in en we sturen de Designguide per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.Lees onze privacyverklaring.
 1. Invalid Input
 2. naam:
  Vul aub uw naam in.
 3. email:
  Vul aub een geldig email adres in.
 4. bedrijfsnaam:
  Vul aub uw bedrijfsnaam in.


Waarom sport bedrijven met ons werken

Zowel sport start-ups, middelgrote bedrijven als grote multinationals kiezen Alskar Design als partner voor hun strategische product design projecten.


Ontvang ons gratis design magazine


Circa acht keer per jaar serveren wij u een goede selectie van innovatieve concepten, nieuwe materialen en duurzame oplossingen. Met geweldige afbeeldingen en korte artikelen. Om geïnspireerd te raken.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Lees onze privacyverklaring.

Heeft u een doorbraak in product design nodig?

Wij kunnen u daarbij helpen. Ons senior product design team ontwerpt mooie en zinvolle producten. En innoveert sneller.

Leg ons uw uitdaging voor, we luisteren graag. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 020 820 22 11.

U kunt ook eerst onze gratis Designguide aanvragen met het formulier:

 1. Invalid Input
  Vul aub uw naam in.
  Vul aub een geldig email adres in.