Wij worden ingehuurd om productinnovatie doorbraken te creëren.

Productinnovatie

U wilt meer productinnovatie. In de veranderende wereld van vandaag wilt u relevant blijven. Onze product design en innovatie diensten helpen u daarbij.

voorsprong door productinnovatie

Uw groei gaat over innovatie en product design. Nieuwe zinvolle producten ontwikkelen, die van grote waarde zijn voor uw klanten en gebruikers.

Wij kunnen u daarbij helpen. Ons senior product design team ontwerpt mooie en zinvolle producten. En innoveert sneller. Van het eerste idee tot productie.

zinvolle innovatie

We houden ervan om zinvolle producten te ontwikkelen. Producten die mensen helpen beter te presteren in de sport of die hen helpen hun werk veiliger te doen.

Producten die een duidelijk positief doel dienen. Dat is hoe we productinnovatie zien.

strategische productinnovatie

Het gaat niet om smaak, niet om democratische besluitvorming. Design en productinnovatie gaan om visie, om het vinden en vasthouden van een strategische richting.

Wij helpen bij het ontwikkelen van die visie. Zo komen we tot succesvolle productinnovatie.

hoe we echte innovatie bereiken

Een senior ontwerpteam, een goede mindset en een faal-zo-vroeg-mogelijk strategie helpen ons om innovatie te bereiken.

We testen ideeën heel vroeg in het proces en balanceren tussen het verkennen van ideeën en het selecteren van de beste richting. Binnen de kaders van het project bereiken we op deze manier maximale productinnovatie.

Of we nu werken aan een mountainbike, een complex medisch product, een professionele tool of een sportproduct.

waarom werken bedrijven met ons?

Onze klanten vragen ons industrieel design bureau om hen te helpen bij het ontwerpen van strategische producten die nooit eerder zijn gemaakt.

Wij werken met multinationals, middelgrote bedrijven en veelbelovende startups. Bedrijven die industrieel design als deel van hun strategie zijn gaan zien. En de kracht hebben leren kennen van het samen werken met ons ontwerpbureau.

Lees wat de drijfveren zijn om met ons te werken.

references 2018
references mobile
Kennis maken?

Laten we samenwerken. Bel ons of stuur ons een mailtje om uw project of vragen te bespreken.

Neem contact op:
team@alskar.com
020 820 22 11

van start met de gratis designguide

De designguide is een document dat u helpt u bij het voorbereiden van uitdagende design en productontwikkeling projecten. Met mindset, organisatie en begrip van het design proces. Zodat we samen met u effectief de producten van morgen kunnen creëren.

Vul uw gegevens in en wij sturen het graag vrijblijvend toe.