Strategische productinnovatie, de toekomst vormgeven.

het product ontwerpbureau


U wilt innoveren. U wilt relevant blijven in een veranderende wereld en de toekomst vormgeven. Wij maken dat mogelijk met strategische productinnovatie en product design.

Betere strategie, snellere productinnovatie

Misschien kan uw team goed hulp gebruiken bij productinnovatie. Besluitvorming, een onduidelijke strategie of een gebrek aan ervaring kunnen obstakels zijn voor strategisch design en goede productinnovatie. Ons senior design team helpt u om deze obstakels te overwinnen.


We bieden de ondersteuning die u nodig heeft: creëren van een krachtige design strategie, baanbrekende oplossingen, bewezen en effectieve aanpak, award-winnend product design en robuuste productontwikkeling.


Ontvang onze Designguide met inspiratie en praktische stappen om voor te bereiden op strategische productinnovatie.
opmerkelijke productinnovatie, vol met innovaties


Opvallende productinnovatie, met zinvolle innovaties

Ons ervaren design team ontwikkelde vele opmerkelijke producten voor onze klanten, met innovatieve oplossingen die mensen helpen beter te presteren, beter te werken of te genieten van een geheel nieuwe ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in productinnovatie van sportproducten, professionele gereedschappen, producten met wielen en producten voor de gezondheidszorg.


strategische productinnovatie van consumenten producten


Eerst een heldere strategie

De toekomstige productinnovatie van een product is geen kwestie van smaak, maar van strategische richting, gebaseerd op zinvolle innovatie. Opvallende producten zijn niet het resultaat van een democratisch besluitvormingsproces, maar van visie.


industrieel design, productinnovatie, strategisch ontwerpbureau


Wij betrekken uw team

Met 'look-in-the-kitchen' sessies betrekken we uw team vroeg in het productinnovatie proces. In plaats van drie of meer concepten volledig te ontwikkelen, waarvan maar één gekozen wordt, ontwikkelen we alleen de beste design richting. Onze klanten willen niet steeds keuzes maken, ze willen betrokken zijn en dat we hen het beste geven.medisch productontwerp, gezondheidszorg design, productinnovatie van medische apparaten


Productinnovatie doorbraken met nieuwe oplossingen

Of we nu een sportproduct met hoge prestaties, een professioneel gereedschap, een mountainbike of een complex medisch product ontwerpen, innovatie komt met het vinden van oplossingen voor echte problemen.


productinnovatie van sport producten, strategisch productinnovatie
Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunne Alskar Design aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling."
Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie ontwerpbureau mee kwam.”
product ontwerpbureau, productinnovatie bureau

Ontvang de gratis Designguide.In de Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie, cases, veelgestelde vragen, circulaire mogelijkheden en praktische stappen om voor te bereiden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

  1. Invalid Input
  2. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  3. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  4. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.


Maarten Jan van Fulpen

Fast Focus

"Vorig jaar hebben we succesvol samengewerkt met Alskar Design in de productontwikkeling van een e-health oplossing. Zowel zakelijk als creatief is Alskar Design een zeer aangename en professionele partner. De ervaring en de drive van Andreas is heel inspirerend. De nauwe samenwerking met het design team leidt tot een succesvol ontwerpproces en een zowel functioneel goed als mooi productinnovatie."
Elena Delli

Frel Solutions Sagl

"Werken met Alskar Design was een geweldige ervaring, zeer plezierig en informatief. Vanaf de eerste ontmoeting met Andreas en zijn team kregen we een duidelijk overzicht van het stapsgewijze ontwerpproces en konden we ons idee omzetten van een eenvoudige schets in een functioneel, maakbaar designproduct. We zijn uitermate tevreden over de resultaten en manier van samenwerken en bevelen zonder aarzeling het team van Alskar aan."
product ontwerpbureau, productinnovatie bureau

productinnovatie, productontwikkeling van professioneel gereedschap, meetinstrumenten, machines


Waarom bedrijven met ons werken

Zowel start-ups, middelgrote bedrijven als grote multinationals kiezen Alskar Design als partner voor hun strategische productinnovatie projecten.


Inspiratie om meer te innoveren.


Tien keer per jaar presenteert het design magazine nieuwe concepten, materialen, kennis en duurzamere oplossingen voor problemen. Het helpt u om geinspireerd te raken en te starten met innoveren.

Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

productinnovatie, step design, fiets productontwikkeling, vervoermiddel ontwerp


Onze antwoorden op veelgestelde vragen

We hebben een aantal veelgestelde vragen over innovatie en productinnovatie beantwoord. Vragen als: Hoe kunnen we snellere innovatie bereiken in een grote onderneming? Hoe kan ik mijn idee het beste beschermen? of Wat is er nodig om onze eigen producten te ontwikkelen?