Strategische productinnovatie, de toekomst vormgeven.

het product ontwerpbureau


U bent geïnteresseerd in productinnovatie. In de veranderende wereld van vandaag wilt u relevant zijn. U wilt de toekomst creëren. Onze strategische product design en innovatie diensten kunnen u helpen.

Meer en betere productinnovatie

We hebben veel MKB bedrijven en multinationals geholpen met hun productinnovatie. Uw team kan daar ook van profiteren. We zien vaak dat besluitvorming, een gebrek aan strategische richting of niet genoeg ervaring leidt tot serieuze obstakels op weg naar productinnovatie. Ons senior design team geeft sturing en helpt om obstakels te overwinnen.

Een eerste stap zou kunnen zijn om de gratis Designguide aan te vragen. Het geeft praktische stappen om u voor te bereiden op productinnovatie en strategisch gebruik van design.
opmerkelijke productinnovatie, vol met innovaties


Zinvolle product innovatie

We houden ervan om nuttige producten te ontwikkelen. Producten die mensen helpen beter te presteren in de sport of die hen helpen hun werk veiliger te doen. Producten die een duidelijk positief doel dienen. Dat is hoe we productinnovatie zien.


strategische productinnovatie van consumenten producten


Geen productinnovatie zonder strategie

Het gaat niet om smaak, niet om democratische besluitvorming. Design en product innovatie gaan om visie, om het vinden en vasthouden van een strategische richting. Wij helpen bij het ontwikkelen van die visie. Zo komen we tot succesvolle productinnovatie.


industrieel design, productinnovatie, strategisch ontwerpbureau


Wij betrekken uw team

We onderzoeken vele richtingen, maar we ontwikkelen die richtingen nooit tot meerdere concepten, waarvan er dan een wordt gekozen. We presenteren uw team alleen de beste richting. We gebruiken 'look-in-the-kitchen'-sessies om uw team heel vroeg bij het productinnovatieproces te betrekken. Door de vele jaren ervaring hebben we geleerd dat onze klanten geen complexe design keuzes willen maken, ze willen betrokken zijn en dat wij de beste oplossingen leveren.medisch productontwerp, gezondheidszorg design, productinnovatie van medische apparaten


Echte productinnovatie

Een senior ontwerpteam, een goede mindset en een faal-zo-vroeg-mogelijk strategie helpen ons om innovatie te bereiken. We testen ideeën heel vroeg in het proces en balanceren tussen het verkennen van ideeën en het selecteren van de beste richting. Binnen de kaders van het project bereiken we op deze manier maximale productinnovatie. Of we nu werken aan een mountainbike, een complex medisch product, een professionele tool of een sportproduct.


productinnovatie van sport producten, strategisch productinnovatie
Antoine le Cuziat

Kipsta / Decathlon

“Geweldige ervaring met een professioneel en creatief bedrijf.”
Evert Jaap Lugt

NGTI Swisscom

“Ik ben blij dat we tot een geweldig ontwerp zijn gekomen. Ik verbind hier graag mijn naam aan."
product ontwerpbureau, productinnovatie bureau

Ontvang de gratis Designguide.In de Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie, cases, veelgestelde vragen, circulaire mogelijkheden en praktische stappen om voor te bereiden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

  1. Invalid Input
  2. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  3. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  4. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.
Waarom bedrijven met ons werken

Multinationals, middelgrote bedrijven en start-ups hebben ervoor gekozen ons te vragen ze te helpen met strategische productinnovatie. Ze waarderen onze vaardigheden en aanpak. Maar meestal is het een gevoel, een wederzijds belang om iets waardevols en betekenisvols te creëren.


Inspiratie om meer te innoveren.


Tien keer per jaar presenteert het design magazine nieuwe concepten, materialen, kennis en duurzamere oplossingen voor problemen. Het helpt u om geinspireerd te raken en te starten met innoveren.

Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

productinnovatie, step design, fiets productontwikkeling, vervoermiddel ontwerp


Vragen over productinnovatie

Hoe kunnen we snellere innovatie bereiken in een grote onderneming? Hoe kan ik mijn idee het beste beschermen? of Wat is er nodig om onze eigen producten te ontwikkelen? Deze en andere vragen hebben we proberen te beantwoorden.