Loop voorop met productinnovatie.

wij ontwerpen producten. wij creëren innovatie.


Productinnovatie is een belangrijk hulpmiddel om de toekomst vorm te geven. De productinnovatie projecten waar u vandaag aan werkt, bepalen de toekomst van morgen.
Misschien ervaart u dat uw bedrijf over onvoldoende productinnovatie capaciteit beschikt. Besluitvorming, een ontbrekende strategie of een gebrek aan ervaring kunnen obstakels zijn.We begrijpen dat het creëren van echte productinnovatie niet eenvoudig is. We weten ook dat strategisch gebruik van product design veel hindernissen kan ontmoeten. U kunt meer bereiken met onze hulp.
Wij helpen u met productinnovatie en strategisch product design. Van idee tot productie, met krachtige tools, concept design, unieke look-in-the-kitchen sessies en robuuste productontwikkeling.

U zult nieuwe betekenisvolle producten kunnen aanbieden die de wereld iets beter maken, net als onze klanten.
Antoine le Cuziat

Decathlon

“Fantastische ervaring met een professioneel productinnovatie bedrijf.”
Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de productinnovatie oplossingen waar jullie mee kwamen.”
product ontwerpbureau, industrieel design bureau

Praktische, niet-bureaucratische en geteste productinnovatie aanpak

We onderscheiden ons door een rationele, niet-bureaucratische aanpak op basis van geverifieerde oplossingen. We werken samen aan productinnovatie projecten in een constructieve samenwerking. Onze oplossingen zijn gebaseerd op een strategische visie, de nieuwste technologie, functionele modellen, vormonderzoek, technische oplossingen en ergonomisch onderzoek.

Tijdens elke fase van het proces worden validaties uitgevoerd om ons te helpen producten te ontwerpen met minimale risico's, terwijl de mogelijkheden open blijven voor echte innovaties. Onze unieke aanpak is praktisch, niet-bureaucratisch en getest in tientallen projecten.
productinnovatie, industrieel design, design strategie

Design Strategie

Tijdens deze eerste fase van een productinnovatie project bouwen we de basis voor het product, de strategische visie. We komen effectief tot een ontwerprichting voor het nieuwe product, zonder nog een enkele schets te maken. We gebruiken ontwerp-, strategie- en psychologische tools om tot een visie en richting te komen. Dit helpt bij het creëren van zinvolle producten die relevant zijn voor mensen, niet alleen vandaag maar ook morgen.Industrieel design, functioneel design, productinnovatie

Innovation Design

Of we nu een sportproduct met hoge prestaties, een nieuwe dienst of een complex medisch product ontwerpen, productinnovatie komt met exploratie en onderzoek. We doen research, snelle iteratie cycli en testen met mockups om nieuwe manieren te vinden om naar een probleem te kijken.productinnovatie, concept design

Concept Design

We beheersen de kunst om de strategische ontwerpvisie te vertalen naar de beste productinnovatie. Concept design gaat over het maken van keuzes en het uitvoeren van iteraties. Uiteindelijk bieden wij u één ontwikkeld concept, het beste. Onze klanten willen betrokken zijn, maar willen geen concept kiezen, ze willen dat we hen het beste presenteren, op basis van een sterke visie.
Industrieel design, productontwikkeling, productinnovatie

Productontwikkeling

Ons recept voor kwaliteitsproducten is gebaseerd op creatieve productinnovatie, solide 3D CAD engineering en een proces van prototyping en testen van oplossingen. De eerste stap van productontwikkeling is het concept verder brengen naar een volledig functioneel prototype P1.

Geef de toekomst vorm, start met de Designguide.In de Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie en een paar praktische stappen die u kunt nemen om een design project voor te bereiden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

  1. Invalid Input
  2. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  3. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  4. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.


Industrieel design, circulair design, productinnovatie

Circulair Design

Meer circulair en cradle to cradle worden is de toekomst. Het is beter voor de natuur en beter voor uw bedrijf, met de kans om tot 50% op productkosten te besparen. Met onze praktische tools helpen wij u bij het creëren van nieuwe bedrijfsmodellen, mogelijkheden voor herproductie en hergebruik. We heroverwegen energiegebruik, recycling en materiaal selectie.