Productinnovatie

Wij ontwerpen mooie, innovatieve producten die u helpen relevant te blijven in een veranderende wereld.


U wilt meer productinnovatie. In de veranderende wereld van vandaag wilt u relevant blijven. Onze product innovatie diensten helpen u daarbij.

pak uw voorsprong met product innovatie

Wij helpen bedrijven om voorop te lopen. Met producten die echte problemen oplossen.

Zoals een apparaat dat alle bacteriën doodt in de operatiekamer. Een product dat gevaarlijke reinigingswerkzaamheden in een chemische reactor kan overnemen. Of basketbalschoenen voor kinderen waarbij de veters niet losgaan.
opmerkelijke productinnovatie, vol met innovaties

zinvolle innovaties

We houden ervan om nuttige producten te ontwikkelen. Producten die mensen helpen beter te presteren in de sport of die hen helpen hun werk veiliger te doen. Producten die een duidelijk positief doel dienen. Dat is hoe we productinnovatie zien.


strategische productinnovatie van consumenten producten

strategische productinnovatie

Het gaat niet om smaak, niet om democratische besluitvorming. Design en product innovatie gaan om visie, om het vinden en vasthouden van een strategische richting. Wij helpen bij het ontwikkelen van die visie. Zo komen we tot succesvolle productinnovatie.


alleen de beste concept richting

We onderzoeken vele richtingen, maar we ontwikkelen die richtingen nooit tot meerdere concepten, waarvan er dan een wordt gekozen. We presenteren uw team alleen de beste richting. We gebruiken 'look-in-the-kitchen'-sessies om uw team heel vroeg bij het productinnovatieproces te betrekken. Door de vele jaren ervaring hebben we geleerd dat onze klanten geen complexe design keuzes willen maken, ze willen betrokken zijn en dat wij de beste oplossingen leveren.


medisch productontwerp, gezondheidszorg design, productinnovatie van medische apparaten

echte productinnovatie

Een senior ontwerpteam, een goede mindset en een faal-zo-vroeg-mogelijk strategie helpen ons om innovatie te bereiken. We testen ideeën heel vroeg in het proces en balanceren tussen het verkennen van ideeën en het selecteren van de beste richting. Binnen de kaders van het project bereiken we op deze manier maximale productinnovatie. Of we nu werken aan een mountainbike, een complex medisch product, een professionele tool of een sportproduct.


productinnovatie van sport producten, strategisch productinnovatie
Antoine le Cuziat

Kipsta / Decathlon

“Geweldige ervaring met een professioneel en creatief bedrijf.”
Evert Jaap Lugt

NGTI Swisscom

“Ik ben blij dat we tot een geweldig ontwerp zijn gekomen. Ik verbind hier graag mijn naam aan."
product ontwerpbureau, productinnovatie bureau

Ontvang de gratis Designguide.In de Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie, cases, veelgestelde vragen, circulaire mogelijkheden en praktische stappen om voor te bereiden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

 1. Invalid Input
 2. naam:
  Vul aub uw naam in.
 3. email:
  Vul aub een geldig email adres in.
 4. bedrijfsnaam:
  Vul aub uw bedrijfsnaam in.

waarom bedrijven met ons werken

Multinationals, middelgrote bedrijven en start-ups hebben ervoor gekozen ons te vragen ze te helpen met strategische productinnovatie. Ze waarderen onze vaardigheden en aanpak. Maar meestal is het een gevoel, een wederzijds belang om iets waardevols en betekenisvols te creëren.


Wilt u een nieuw product ontwikkelen?

De stappen zijn eenvoudig. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020 820 22 11.

Of vraag eerst onze gratis Designguide aan.
 1. Invalid Input
  Vul aub uw naam in.
  Vul aub een geldig email adres in.
Lees onze privacyverklaring.