product graphics

Artwork, kleur en grafische elementen helpen om uw product identiteit te geven. En functionele graphics ondersteunen de gebruiker met informatie, waarschuwingen en instructies.

artwork

Voor de meeste producten die we ontwerpen, ontwikkelen we ook het artwork: grafische elementen op het product voor branding en identiteit.
Naast branding artwork ontwerpen we ook functionele grafische elementen op het product zelf, zoals instructies, waarschuwingen en functionele informatie.

kleur & trim

In veel projecten voeren we kleur- en trim onderzoek uit. Deze bestaan uit onderzoek naar potentieel interessante productkleuren en decalkleuren met de NCS-, RAL- en Pantone-kleursystemen. We maken ook kleurselecties op standaard onderdelen en componenten die we in het product gebruiken en die zullen worden ingekocht.

 

Van de meest veelbelovende kleurenschema’s bestellen we staalplaten of coating, zodat we de kleuren, decals en prints daadwerkelijk op echte producten kunnen testen.

illustratie

Naast grafische elementen die op producten worden gebruikt, ontwikkelen we ook regelmatig illustraties om systemen en producten uit te leggen.

Het kan bijvoorbeeld gaan om illustraties voor gebruikers, schema’s ter verduidelijking van producten of systemen, manuals, of assemblage handleidingen.

bespreek uw project
We helpen onze klanten om mooie, innovatieve producten te kunnen aanbieden. Van het eerste idee tot productie. Hoe kunnen we u helpen?
Neem direct contact op:
team@alskar.com
020 820 22 11

ontvang de gratis designguide

Uw bedrijf kan voorop lopen en de meest innovatieve, hoogwaardige en mooie producten bieden.

Vul uw gegevens in, ontvang de Designguide en lees hoe we dat samen kunnen bereiken.

wilt u nieuwe toonaangevende producten?

Uw bedrijf kan voorop gaan lopen en de meest innovatieve, hoogwaardige en mooie producten gaan bieden.

Vul uw gegevens in, ontvang de Designguide en lees hoe u dat kunt bereiken.