Product design

Wij ontwerpen mooie, innovatieve producten die u helpen relevant te blijven in een veranderende wereld.


Goed product design zorgt dat u relevant bent in de markt. Wij helpen u graag als strategisch product design bureau.

pak uw voorsprong met product design

Wij helpen bedrijven om voorop te lopen. Met producten die echte problemen oplossen.

Zoals een apparaat dat alle bacteriën doodt in de operatiekamer. Een product dat gevaarlijke reinigingswerkzaamheden in een chemische reactor kan overnemen. Of basketbalschoenen voor kinderen waarbij de veters niet losgaan.
strategic industrial design of bicycles


Groei door beter product design

Groei draait om productontwerp en innovatie. Om het gaan van wegen die niemand eerder heeft genomen en voorop lopen. Het oplossen van echte problemen, klein of groot, is een geweldige manier om te groeien.

Productontwerp gaat om aandachtig observeren en onderzoeken wat echte problemen zijn waar mensen mee worstelen. En dan met innovatieve en doeltreffende oplossingen komen. Als strategisch product ontwerpbureau helpen wij u daarmee.
strategisch product design, ontwerpbureau, studio, bedrijf

strategische aanpak

Product design begint met een goede strategie. Met het bedenken welke rol het nieuwe product zal spelen in het leven van mensen, hoe het hen zal helpen, welke betekenis het hen zal geven. Het betekent ook reflecteren op de identiteit van uw bedrijf, de reden waarom uw bedrijf bestaat, en het ontwikkelen van een design taal die bij uw bedrijfsidentiteit ondersteunt.


product design bedrijf, product ontwerpbureau

echte innovaties

Nu de strategie duidelijk is creëren we veel schetsen, ruwe ideeën en mockups. We selecteren de beste ideeën, testen die met ruwe prototypen en beoordelen of dit een mogelijke oplossing kan zijn. We blijven de potentiële oplossingen verbeteren en optimaliseren totdat we een robuust product ontwerp zien ontstaan.

Het falen van een oplossing in dit proces is goed. Hoe sneller een potentiële oplossing faalt, des te beter. Dan kan de aandacht verschuiven naar de oplossingen die wel voldoen.


product design service bedrijf

nooit eerder gemaakte producten

Onze klanten vragen ons product ontwerpbureau om hen te helpen bij het ontwerpen van strategische producten die nooit eerder zijn gemaakt. Meestal is hun keuze voor ons gebaseerd op de waarden die we delen, op de drive om samen de beste, meest zinvolle producten te ontwikkelen.
product design bureau, ontwerpbureau
Maarten Jan van Fulpen

Fast Focus

"Vorig jaar hebben we succesvol samengewerkt met Alskar Design in de productontwikkeling van een e-health oplossing. Zowel zakelijk als creatief is Alskar Design een zeer aangenaam en professioneel product ontwerpbureau. De ervaring en de drive van Andreas is heel inspirerend. De nauwe samenwerking met het design team leidt tot een succesvol ontwerpproces en een zowel functioneel goed als mooi product design."
Elena Delli

Frel Solutions Sagl

"Werken met Alskar Design was een geweldige ervaring, zeer plezierig en informatief. Vanaf de eerste ontmoeting met Andreas en zijn team kregen we een duidelijk overzicht van het stapsgewijze ontwerpproces en konden we ons idee omzetten van een eenvoudige schets in een functioneel, maakbaar designproduct. We zijn uitermate tevreden over de resultaten en manier van samenwerken en bevelen zonder aarzeling het team van Alskar aan."
product ontwerpbureau, product design bureau

product design, productontwikkeling, studio, bureau
Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunne Alskar Design aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling."
Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie product ontwerpbureau mee kwam.”
product ontwerpbureau, industrieel design bureau

Ontvang de gratis Designguide.In de Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie, cases, veelgestelde vragen, circulaire mogelijkheden en praktische stappen om voor te bereiden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

 1. Invalid Input
 2. naam:
  Vul aub uw naam in.
 3. email:
  Vul aub een geldig email adres in.
 4. bedrijfsnaam:
  Vul aub uw bedrijfsnaam in.

Waarom bedrijven met ons werken

Zowel start-ups, middelgrote bedrijven als grote multinationals kiezen ons product ontwerpbureau voor hun strategische design projecten.


Wilt u een nieuw product ontwikkelen?

De stappen zijn eenvoudig. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020 820 22 11.

Of vraag eerst onze gratis Designguide aan.
 1. Invalid Input
  Vul aub uw naam in.
  Vul aub een geldig email adres in.
Lees onze privacyverklaring.