Product design en innovatie ontwerpbureau | ALSKAR

Product design

Product design en innovatie diensten die u helpen voorop te lopen. Van idee tot productie.
Product design helpt u om de toekomst vorm te geven. Om oplossingen te maken voor mensen om beter te presteren, gezonder te worden en veiliger te werken.

pak een voorsprong

Jullie kunnen zeer waarschijnlijk voordeel behalen als jullie werken met een product design en innovatie bureau.

Om te werken vanuit een krachtige design strategie. Om onverwachte oplossingen te creëren. Om focus te houden. Om de voorsprong te krijgen die u nodig heeft.
strategic industrial design of bicycles


Groei door beter product design

Groei draait om productontwerp en innovatie. Om het gaan van wegen die niemand eerder heeft genomen en voorop lopen. Het oplossen van echte problemen, klein of groot, is een geweldige manier om te groeien.

Productontwerp gaat om aandachtig observeren en onderzoeken wat echte problemen zijn waar mensen mee worstelen. En dan met innovatieve en doeltreffende oplossingen komen. Als strategisch product ontwerpbureau helpen wij u daarmee.
strategisch product design, ontwerpbureau, studio, bedrijf

strategische aanpak

Product design begint met een goede strategie. Met het bedenken welke rol het nieuwe product zal spelen in het leven van mensen, hoe het hen zal helpen, welke betekenis het hen zal geven. Het betekent ook reflecteren op de identiteit van uw bedrijf, de reden waarom uw bedrijf bestaat, en het ontwikkelen van een design taal die bij uw bedrijfsidentiteit ondersteunt.


product design bedrijf, product ontwerpbureau

echte innovaties

Nu de strategie duidelijk is creëren we veel schetsen, ruwe ideeën en mockups. We selecteren de beste ideeën, testen die met ruwe prototypen en beoordelen of dit een mogelijke oplossing kan zijn. We blijven de potentiële oplossingen verbeteren en optimaliseren totdat we een robuust product ontwerp zien ontstaan.

Het falen van een oplossing in dit proces is goed. Hoe sneller een potentiële oplossing faalt, des te beter. Dan kan de aandacht verschuiven naar de oplossingen die wel voldoen.


product design service bedrijf

nooit eerder gemaakte producten

Onze klanten vragen ons product ontwerpbureau om hen te helpen bij het ontwerpen van strategische producten die nooit eerder zijn gemaakt. Meestal is hun keuze voor ons gebaseerd op de waarden die we delen, op de drive om samen de beste, meest zinvolle producten te ontwikkelen.
product design bureau, ontwerpbureau
Maarten Jan van Fulpen

Fast Focus

"Vorig jaar hebben we succesvol samengewerkt met Alskar Design in de productontwikkeling van een e-health oplossing. Zowel zakelijk als creatief is Alskar Design een zeer aangenaam en professioneel product ontwerpbureau. De ervaring en de drive van Andreas is heel inspirerend. De nauwe samenwerking met het design team leidt tot een succesvol ontwerpproces en een zowel functioneel goed als mooi product design."
Elena Delli

Frel Solutions Sagl

"Werken met Alskar Design was een geweldige ervaring, zeer plezierig en informatief. Vanaf de eerste ontmoeting met Andreas en zijn team kregen we een duidelijk overzicht van het stapsgewijze ontwerpproces en konden we ons idee omzetten van een eenvoudige schets in een functioneel, maakbaar designproduct. We zijn uitermate tevreden over de resultaten en manier van samenwerken en bevelen zonder aarzeling het team van Alskar aan."
product ontwerpbureau, product design bureau

product design, productontwikkeling, studio, bureau
Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunne Alskar Design aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling."
Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie product ontwerpbureau mee kwam.”
product ontwerpbureau, industrieel design bureau

Start vandaag met onze DesignguideWaarschijnlijk zijn er voor uw bedrijf ook voordelen te halen als jullie een design en innovatie bureau inhuren. Om de voorsprong te krijgen die u nodig heeft.

Onze Designguide neemt u mee in het process en mindset waarin wij geloven. En waardoor onze klanten toonaangevend zijn geworden.

Vul het formulier in en we sturen de Designguide per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.Lees onze privacyverklaring.
 1. Invalid Input
 2. naam:
  Vul aub uw naam in.
 3. email:
  Vul aub een geldig email adres in.
 4. bedrijfsnaam:
  Vul aub uw bedrijfsnaam in.

Waarom bedrijven met ons werken

Zowel start-ups, middelgrote bedrijven als grote multinationals kiezen ons product ontwerpbureau voor hun strategische design projecten.


Heeft u een doorbraak in product design nodig?

Wij kunnen u daarbij helpen. Ons senior product design team ontwerpt mooie en zinvolle producten. En innoveert sneller.

Leg ons uw uitdaging voor, we luisteren graag. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 020 820 22 11.

U kunt ook eerst onze gratis Designguide aanvragen met het formulier:

 1. Invalid Input
  Vul aub uw naam in.
  Vul aub een geldig email adres in.