Loop voorop met product design.

wij ontwerpen producten. wij creëren innovatie.


Uw acties van vandaag bepalen de toekomst van morgen. Met strategisch product design kunt u de toekomst van morgen vormgeven met zinvolle producten.

Product design is creativiteit

Bent u op zoek naar inspiratie om uw bedrijf te laten groeien? Bent u op zoek naar een product design bureau dat u helpt producten te ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen, volgens een visionaire strategie, rekening houdend met de specifieke kenmerken van uw bedrijfsmodel en dat zich bewust is van verantwoordelijkheid voor de maatschappij en de natuur?

Obstakels onderweg

U hebt misschien het gevoel dat uw bedrijf onvoldoende product design en innovatiekracht heeft. Besluitvorming in uw team, een ontbrekende strategie of onvoldoende ervaring kunnen obstakels zijn.We begrijpen dat het creëren van echte innovatie en goed product design niet gemakkelijk is. We weten dat strategisch gebruik van product design tegen veel hindernissen kan aanlopen. Met onze hulp kunt u meer bereiken.


We verbeteren onszelf en onze tools en strategieën al vele jaren. We werken nauw samen met onze klanten, informeren hen wekelijks over de voortgang van het werk, bieden een mogelijkheid om deel te nemen aan onze werksessies en informeren over de voortgang van projecten.

U zult nieuwe betekenisvolle producten kunnen aanbieden die de wereld iets beter maken, net als onze klanten.
Antoine le Cuziat

Decathlon

“Fantastische ervaring met een professioneel en creatief bedrijf.”
Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de product design oplossingen waar jullie mee kwamen”
product design, referenties

product design van consumenten producten
Wat zou een goede manier zijn om het dragen van een leesbril aantrekkelijker te maken?

Frels is een perfect voorbeeld van product design voor consumenten. Frels zijn fantastische kleine producten die het dragen van een bril aangenamer maken. Je hebt je bril altijd bij de hand en verliest nooit grip.

Praktische, niet-bureaucratische en geteste product design aanpak

We onderscheiden ons door een rationele, niet-bureaucratische aanpak op basis van geverifieerde oplossingen. We werken samen aan projecten in een constructieve samenwerking. Onze oplossingen zijn gebaseerd op een strategische visie, de nieuwste technologie, functionele modellen, product design vormonderzoek, technische oplossingen en ergonomisch onderzoek.

In elke fase van het product design proces voeren onze ontwerpers alle noodzakelijke tests en goedkeuringen uit. Zo behouden we de mogelijkheid om open te blijven voor baanbrekende innovaties en tegelijkertijd minimaliseren we risico's.


product design, transport, voertuigen
Kunnen we van de step een serieus en veilig vervoermiddel maken voor forenzen?

Nieuw product design biedt aanzienlijk verbeterd comfort dankzij grote luchtbanden en een geoptimaliseerde geometrie. De Comin' step is daarom een genot om mee te rijden. De step is een perfecte metgezel op korte afstanden in het stadsverkeer, net groot genoeg voor volwassenen en toch compact in te klappen dankzij de gepatenteerde s-gebogen stuurkolom.

Geef de toekomst vorm, start met de Designguide.In de Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie en een paar praktische stappen die u kunt nemen om een design project voor te bereiden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

  1. Invalid Input
  2. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  3. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  4. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.We geven u één design concept, het beste.

Onze unieke 'look-in-the-kitchen' sessies betrekken uw team vroeg in het proces. In plaats van drie of meer concepten volledig te ontwikkelen, waarvan maar één gekozen wordt, ontwikkelen we alleen de beste design richting. Onze klanten willen niet steeds keuzes maken, ze willen betrokken zijn en dat we hen het beste geven.Industrieel design van sport producten.
Hoe kunnen we oude skate banden vervangen zonder een compleet wiel weg te gooien?

De DWS Z1 van Maplez is een high-performance en milieuvriendelijk skate wiel, met een gewicht van minder dan 155 gram. Strategisch product design heeft bijgedragen aan een zeer duurzame en unieke aluminium velg.Het wiel betekent een revolutie voor de skate-industrie, het heeft een ongeëvenaarde sterkte en snelheid.