product design en innovatie diensten die u helpen voorop te lopen.

Product design

Product design helpt u om de toekomst vorm te geven. Om oplossingen te maken voor mensen om beter te presteren, gezonder te worden en veiliger te werken.

groei met product design

Product design en samenwerking met een sterk design bureau helpt uw bedrijf om te groeien en voorop te lopen.

Door te werken met een krachtige ontwerpstrategie en een senior ontwerpteam. Dan ontstaan echte innovatie en doorbraken in productontwikkeling. Het team helpt u om beslissingen te nemen en de focus te houden.

Zodat u de voorsprong krijgt die u nodig heeft.

groei door beter product design

Groei draait om productontwerp en innovatie. Om het gaan van wegen die niemand eerder heeft genomen en voorop lopen. Het oplossen van echte problemen, klein of groot, is een geweldige manier om te groeien.

Productontwerp gaat om aandachtig observeren en onderzoeken wat echte problemen zijn waar mensen mee worstelen. En dan met innovatieve en doeltreffende oplossingen komen. Als strategisch product design bureau helpen wij u daarmee.

strategisch

Product design begint met een goede strategie. Met het bedenken welke rol het nieuwe product zal spelen in het leven van mensen, hoe het hen zal helpen, welke betekenis het hen zal geven.

Het betekent ook reflecteren op de identiteit van uw bedrijf, de reden waarom uw bedrijf bestaat, en het ontwikkelen van een design taal die bij uw bedrijfsidentiteit ondersteunt.

echte innovatie

Nu de strategie duidelijk is creëren we veel schetsen, ruwe ideeën en mockups. We selecteren de beste ideeën, testen die met ruwe prototypen en beoordelen of dit een mogelijke oplossing kan zijn. We blijven de potentiële oplossingen verbeteren en optimaliseren totdat we een robuust product ontwerp zien ontstaan.

Het falen van een oplossing in dit proces is goed. Hoe sneller een potentiële oplossing faalt, des te beter. Dan kan de aandacht verschuiven naar de oplossingen die wel voldoen.

waarom met ons werken?

Wij werken met multinationals, fietsfabrikanten, middelgrote bedrijven en veelbelovende startups. 

Bedrijven die product design als deel van hun strategie zijn gaan zien. En de kracht hebben leren kennen van het samen werken met ons ontwerpbureau. 

Lees wat hun drijfveren zijn om met ons te werken.

references 2018
references mobile
Kennis maken?

Laten we samenwerken. Bel ons of stuur ons een mailtje om uw project of vragen te bespreken.

Neem contact op:
team@alskar.com
020 820 22 11

van start met de gratis designguide

De designguide is een document dat u helpt u bij het voorbereiden van uitdagende design en productontwikkeling projecten. Met mindset, organisatie en begrip van het design proces. Zodat we samen met u effectief de producten van morgen kunnen creëren.

Vul uw gegevens in en wij sturen het graag vrijblijvend toe.