Wat als product design uw bedrijf tot een leider zou maken?U wilt een nieuw opmerkelijk product ontwikkelen, met zinvolle innovaties. Dat is waar wij in specialiseren, strategisch product design voor sport, professionele tools, mobiliteit en de zorg.

Exact de juiste ondersteuning voor uw team

Misschien gaat u voor het eerst producten ontwikkelen. Misschien kan uw designteam goed hulp gebruiken om tot innovatieve doorbraken te komen. Besluitvorming, een onduidelijke strategie of een gebrek aan ervaring kunnen obstakels zijn voor innovatie en goed product design. Ons senior design team u om deze obstakels te overwinnen.


We bieden de ondersteuning die u nodig hebt. Van een krachtige design strategie tot productie ondersteuning, met unieke look-in-the-kitchen sessies, award-winnend product design, project management en risicobeheersing en robuuste productontwikkeling en engineering.

Uw bedrijf kan op kop lopen met opmerkelijke producten die zinvol en relevant zijn, vandaag en morgen.

Hoe we dat doen? Lees verder om erachter te komen. Of ontvang onze gratis Designguide voor diepere inzichten en praktische stappen.
opmerkelijke producten, vol met innovaties


Opvallende producten, met zinvolle innovaties

Producten die door ons team zijn ontwikkeld, zijn opvallend, met echt nieuwe oplossingen die mensen helpen beter te presteren, beter te werken of te genieten van een geheel nieuwe ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in sportproducten, professionele gereedschappen, producten met wielen en producten voor de gezondheidszorg.


strategisch product design van consumenten producten


Eerst een heldere strategie

Het toekomstige ontwerp van een product is geen kwestie van smaak, maar van strategische richting, gebaseerd op zinvolle innovatie. Opvallende producten zijn niet het resultaat van een democratisch besluitvormingsproces, maar van visie.


product design, product design, strategisch ontwerpbureau


Wij betrekken uw team

Met onze unieke 'look-in-the-kitchen' sessies betrekken we uw team vroeg in het proces. In plaats van drie of meer concepten volledig te ontwikkelen, waarvan maar één gekozen wordt, ontwikkelen we alleen de beste design richting. Onze klanten willen niet steeds keuzes maken, ze willen betrokken zijn en dat we hen het beste geven.medisch productontwerp, gezondheidszorg design, product design van medische apparaten


Doorbraken met nieuwe oplossingen

Of we nu een sportproduct met hoge prestaties, een professioneel gereedschap, een mountainbike of een complex medisch product ontwerpen, innovatie komt met het vinden van oplossingen voor echte problemen.


product design van sport producten, strategisch product design
Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunne Alskar Design aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling."
Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie ontwerpbureau mee kwam.”
product ontwerpbureau, product design bureau

Bereid u voor om op kop te lopen. Ontvang uw Designguide.In de Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie, cases, veelgestelde vragen, circulaire mogelijkheden en praktische stappen om voor te bereiden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

  1. Invalid Input
  2. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  3. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  4. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.
product ontwerp, product ontwikkeling van professioneel gereedschap, meetinstrumenten, machines


Waarom bedrijven met ons werken

Zowel start-ups, middelgrote bedrijven als grote multinationals kiezen Alskar Design als partner voor hun strategische product design projecten.


Laat u gratis inspireren om meer te innoveren.


Tien keer per jaar presenteert het design magazine nieuwe concepten, materialen, kennis en duurzamere oplossingen voor problemen. Het helpt u om geinspireerd te raken en te starten met innoveren.

Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

product design, step design, fiets productontwikkeling, vervoermiddel ontwerp


Onze antwoorden op veelgestelde vragen

We hebben een aantal veelgestelde vragen over innovatie en product design beantwoord. Vragen als: Hoe kunnen we snellere innovatie bereiken in een grote onderneming? Hoe kan ik mijn idee het beste beschermen? of Wat is er nodig om onze eigen producten te ontwikkelen?