Strategisch product design om u te helpen innoveren.

het product ontwerpbureau


Product design is een strategisch gereedschap voor uw onderneming. Goed productontwerp helpt u om relevant te blijven en de toekomst vorm te geven. Wij helpen u daarbij.

Mooi, zinvol en innovatief

Veel bedrijven worstelen met trage besluitvorming, met een mindset dat er geen fouten mogen worden gemaakt. Maar ook een onduidelijke strategie of een gebrek aan ervaring zijn obstakels voor goed product design.industrieel design, product design, strategisch ontwerpbureau


Groeien door product design in te zetten

Groei draait om productontwerp en innovatie. Om het gaan van wegen die niemand eerder heeft genomen en voorop lopen. Het oplossen van echte problemen, klein of groot, is een geweldige manier om te groeien.

Product ontwerpen gaat om aandachtig observeren en onderzoeken wat de echte vraag is. En dan proberen om met innovatieve en simpele oplossingen te komen.
strategisch product design van consumenten producten


Eerst een heldere strategie

Product design begint met een stevige strategie. Met het bedenken welke rol het nieuwe product zal spelen in het leven van mensen, hoe het hen zal helpen, welke betekenis het hen zal geven. Maar ook om de identiteit van uw bedrijf, de reden waarom uw bedrijf bestaat, onderzoeken van concurrerende oplossingen en het ontwikkelen van de design taal die bij uw bedrijfsidentiteit past.


medisch productontwerp, gezondheidszorg design, product design van medische apparaten


Echte innovaties creëren met product design

We starten met het maken van veel snelle schetsen, ruwe ideeën en mockups. Daarna selecteren we de beste ideeën, testen die met ruwe prototypen en beoordelen of dit een oplossing kan zijn. We blijven de potentiele oplossingen verbeteren en optimaliseren totdat we een robuust product ontwerp zien ontstaan.

Falen daarbij is goed. Hoe sneller een potentiele oplossing faalt, des te beter, dan kan de aandacht verschuiven naar een oplossing die wel voldoet.


product design van sport producten, strategisch product design


Niet het aantal awards telt, maar gedeelde visie

Onze klanten vragen ons om hen te helpen bij het ontwerpen van producten die nooit eerder zijn gebouwd. Meestal is de finale keuze gebaseerd op de waarden die we delen, op de drive om samen de beste, meest zinvolle producten te ontwikkelen.
Maarten Jan van Fulpen

Fast Focus

"Vorig jaar hebben we succesvol samengewerkt met Alskar Design in de productontwikkeling van een e-health oplossing. Zowel zakelijk als creatief is Alskar Design een zeer aangename en professionele partner. De ervaring en de drive van Andreas is heel inspirerend. De nauwe samenwerking met het design team leidt tot een succesvol ontwerpproces en een zowel functioneel goed als mooi product design."
Elena Delli

Frel Solutions Sagl

"Werken met Alskar Design was een geweldige ervaring, zeer plezierig en informatief. Vanaf de eerste ontmoeting met Andreas en zijn team kregen we een duidelijk overzicht van het stapsgewijze ontwerpproces en konden we ons idee omzetten van een eenvoudige schets in een functioneel, maakbaar designproduct. We zijn uitermate tevreden over de resultaten en manier van samenwerken en bevelen zonder aarzeling het team van Alskar aan."
product ontwerpbureau, product design bureau

product design, productontwikkeling van professioneel gereedschap, meetinstrumenten, machines
Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunne Alskar Design aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling."
Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie ontwerpbureau mee kwam.”
product ontwerpbureau, industrieel design bureau

Inspiratie om meer te innoveren.


Tien keer per jaar presenteert het design magazine nieuwe concepten, materialen, kennis en duurzamere oplossingen voor problemen. Het helpt u om geinspireerd te raken en te starten met innoveren.

Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Wilt u een nieuw product ontwikkelen?

De stappen zijn eenvoudig. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020 820 22 11. Vraag om onze NDA zodat we strategische informatie kunnen delen en uw project kunnen bespreken.

En vraag onze Designguide aan. Dat helpt u om goed inzicht in het proces te krijgen. Daarna kunnen we meer details bespreken en een offerte op maat maken.

  1. Invalid Input
    Vul aub uw naam in.
    Vul aub een geldig email adres in.


Lees onze privacyverklaring.