Product design

Kwalitatief product design vereist een senior ontwerpteam. Met meer dan 120 design projecten aan ervaring bieden wij u hoogwaardig design van baanbrekende producten.

strategie

We doen onderzoek en gebruiken krachtige design en psychologie tools om een designstrategie op te bouwen. Dit resulteert in een visueel strategisch document van 60 tot 80 pagina’s. Dit document helpt bij het bepalen van de strategische richting voor de conceptontwikkeling, interactie en functionaliteit van het nieuwe product.

We bouwen voort op de identiteit van uw bedrijf en geven frisse nieuwe inzichten over het product, de context en mogelijke nieuwe zakelijke kansen.

We observeren, bestuderen en interviewen gebruikers, wat een belangrijk onderdeel is van de designstrategie. We ontdekken goede en slechte eigenschappen van vergelijkbare producten, leren het mentale model van gebruikers te begrijpen en identificeren mogelijke verbeteringen.

Een ander krachtig hulpmiddel uit de psychologie dat we gebruiken, is de core meaning van een product. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze 15 kernbetekenissen (core meanings) universeel zijn. Alle culturen lijken hun betekenis te herkennen.

innovatie

Een solide design strategie is gemaakt, zodat we de visie kennen, maar er moeten nog oplossingen worden gevonden. Om echt nieuwe oplossingen te vinden, geloven we sterk in het experimenteel bouwen en testen van nieuwe ideeën.

We doen onderzoek, creëren nieuwe ideeën, bouwen mockups, testen ze en voeren meerdere cycli van iteraties uit. Met een geweldig team en de juiste mindset, is dit de manier om baanbrekende innovatie te creëren.

In ons onderzoek gebruiken we resultaten van academisch onderzoek, experimenteel onderzoek, informatie die we vinden in octrooien en resultaten uit eigen testen met bestaande oplossingen of nieuwe oplossingen.

Als het onderzoek is voltooid, beginnen we met het maken van de eerste ruwe oplossingen, waarbij we ze evalueren op functionaliteit, ergonomie en gebruik. Voor een goede evaluatie is het altijd nodig om testopstellingen en proof-of-principle prototypen te bouwen, die ons helpen om aannames in reële omstandigheden te testen.

concept ontwikkeling

Door snelle cycli van schetsen en bouwen van mockups onderzoeken onze ontwerpers vele mogelijke oplossingen.

Onze senior ontwerpers identificeren en kiezen de juiste design richtingen uit de vele mogelijke oplossingen. En maken steeds keuzes op basis van testen, ervaring en strategie.

Tijdens de concept design fase houden we een ‘look-in-the-kitchen’ sessie met uw team. Wij presenteren richtingen in schetsvorm, functionele en technische oplossingen, productie oplossingen en mockups.

Samen met u bespreken we focus, risico, ambitie en beslissen we welk concept design we verder ontwikkelen.

bespreek uw project

We helpen onze klanten om mooie, innovatieve producten te kunnen aanbieden. Van het eerste idee tot productie. Hoe kunnen we u helpen?

Bel ons of stuur ons een mailtje om uw situatie te bespreken. We reageren binnen een dag.

ontvang onze
designguide

Wij werken met ondernemers, leiders en dromers. Met mensen die vastberaden zijn om iets geweldigs te creëren.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren. Een geweldig product dat mensen zal helpen, in mobiliteit, in sport, in hun beroep of om gezond te worden.

Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.

ontvang onze Designguide

Wij werken met ondernemers, leiders en dromers. Met mensen die vastberaden zijn om iets geweldigs te creëren.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren. Een geweldig product dat mensen zal helpen, in mobiliteit, in sport, in hun beroep of om gezond te worden.

Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.