Design van consumenten producten

We ontwerpen hoogwaardige consumenten producten die worden gebruikt door kinderen, doe-het-zelvers, muzikanten, thuis-koks, ouders, audiofielen en vele anderen.

Philips Activelink

De ActiveLink is een state-of-the-art Activity Monitor ontwikkeld in samenwerking met Philips en Weight Watchers voor de markt in de Verenigde Staten.

Het product biedt een on-line coach en diëten van WeightWatchers om mensen met ernstig overgewicht te helpen om een gezondere levensstijl te bereiken.

frels

Met Frels® heb je je bril altijd bij de hand en verlies je nooit grip. Op je hoofd, oren of nek: hou altijd contact met je bril. Ze zorgen ervoor dat je bril rond de nek kan worden opgehangen, zodat deze niet kan vallen of wegglijden. Je kunt nog steeds je bril met Frels erop bevestigd dragen, zonder enig ongemak. Frels zijn gemaakt van hoogwaardig biocompatibel materiaal, in Zwitserland, volgens de strengste normen. Met het oog op hoge prestaties en kwaliteit werd uitgebreid onderzoek gedaan naar de meest geschikte materialen qua flexibiliteit, warmtebestendigheid, oliebestendigheid, grip, sensoriële eigenschappen en veiligheid.

Intensieve tests hebben ervoor gezorgd dat Frels het gebruik van een bril niet in gevaar brengt, te allen tijde comfortabel blijft en een veilig huidcontact garandeert. Bruikbaarheid was een belangrijk punt tijdens het ontwikkelingsproces: Frels kan eenvoudig worden bevestigd, verwijderd en opnieuw worden bevestigd aan de bril.

galibelle

Galibelle voorzien in de behoeften van moderne vrouwen. Zodat ze er bij elke gelegenheid mooi en elegant uit kunnen zien, met stijl, comfort, duurzaamheid en innovatief ontwerp.
 

Dit eenvoudige systeem in de zool van de Galibelle-schoenen helpt om voor elke gelegenheid bijpassende straps op de schoen te zetten en op de juiste maat in te stellen.

Microjungle Safaro

De biodynamische vorm, de drukregelaar en het slimme sluitsysteem garanderen een veilige fermentering en eenvoudige bediening.
Dankzij de eenvoudige reinigings- en transportopties is de Safaro niet alleen onmisbaar als keukenhulp, maar ook als metgezel op kantoor of bij een picknick met vrienden.

swisscom home control

Stap voor stap worden onze huizen slimmer, zowel op het gebied van communicatie, monitoring van energieverbruik, verlichting, beveiliging en ventilatie.

Dit Home Control Center helpt bij het bewaken en controleren van meerdere smart home functies en is een platform voor communicatie.

Keeeper opberg set

Keeeper staat voor Everybody, Everything, Everywhere, Enjoy living. Deze lijn van huis producten is uitdagend en motiverend, het helpt mensen om te blijven houden.

De producten zijn gericht op lang gebruik, BPA vrij en voedsel proof.

roadie tuner

De Roadie Tuner is een volautomatisch gitaarstem apparaat, dat samenwerkt met je smartphone. Het stemmen van je gitaar is nu een kwestie van seconden. Leg de Roadie over je stemmechaniek, sla een snaar aan en Roadie gaat de snaar stemmen.

Met de Roadie App kun je een profiel van je instrument creëren. Deze houdt de kwaliteit van je snaren bij, adviseert wanneer het tijd is nieuwe snaren te plaatsen en logt de onderhoud historie van je instrument.

Streaming audio music center

Dit Music Center biedt de mogelijkheid om te genieten van muziek door het hele huis. Met behulp van draadloze streaming-technologie kan de muziek op iPod’s en laptop’s met iTunes worden geopend door het Music Center, via de eenvoudig te bedienen afstandsbediening. Het product heeft een harde schijf aan boord, een iPod docking station, CD / DVD-speler en internet radio.

Het product kreeg internationale aandacht, alsook van Apple en het Apple Benelux distributiekanaal bood aan om dit product te verkopen in hun 600 winkels.

noodlamp

In veel gevallen verliezen de hulpdiensten tijd in de laatste paar honderd meter bij het naderen van een ongeval of noodsituatie. Navigatiesystemen zijn zeer krachtig, maar in veel situaties is het laatste deel nog steeds moeilijk: een flatgebouw heeft meerdere ingangen, in een nieuwe wijk staan sommige straten nog niet in het navigatiesysteem, straat nummering in de navigatie komt niet overeen met de werkelijkheid of in buitengebieden kan het moeilijk zijn om bij donker de inrit te vinden die leidt naar een boerderij of een afgelegen huis.

Dat is waar deze krachtige noodverlichting te hulp komt door het geven van een sterk visueel signaal naar de ambulance of politie. De Noodlamp is uitgerust met 8 zeer sterke power-LEDs die bij vol daglicht zichtbaar zijn tot een afstand van ongeveer 400 meter.

bespreek uw project

We helpen onze klanten om mooie, innovatieve producten te kunnen aanbieden. Van het eerste idee tot productie. Hoe kunnen we u helpen?

Bel ons of stuur ons een mailtje om uw situatie te bespreken. We reageren binnen een dag.

ontvang onze
designguide

Wij werken met leiders. Met mensen die vastberaden zijn om een geweldig nieuw product te ontwikkelen.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren. Een geweldig product dat mensen zal helpen, in mobiliteit, in sport, in hun beroep of om gezond te worden.

Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.

ontvang onze Designguide

Wij werken met leiders. Met mensen die vastberaden zijn om een geweldig nieuw product te ontwikkelen.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren. Een geweldig product dat mensen zal helpen, in mobiliteit, in sport, in hun beroep of om gezond te worden.

Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.