duidelijk, mensgericht en strategisch

Hoe we werken

Wij helpen bedrijven om toonaangevend te zijn. Met innovatief product design dat echte problemen van mensen oplost. Ontdek onze methoden en aanpak.

voor mensen

Wij ontwerpen betekenisvolle producten. Producten die een echte verbetering betekenen voor de gebruiker op het gebied van veiligheid, prestatie, gezondheid of leefomstandigheden.

Wij zullen u helpen om steeds opnieuw het belang van de gebruiker voorop te stellen.

Voorbereiden op meer innovatie.

visie gedreven

Wij geloven dat goed product ontwerp gebaseerd is op visie en strategie, niet op democratische besluitvorming. Snelle consensus is de vijand van goed productontwerp.

U huurt ons in omdat we iets kunnen wat u niet in huis heeft. Wij zullen u niet overbelasten met keuzemogelijkheden, maar u helpen om goede beslissingen te nemen.

high end

Hoge kwaliteit product design vereist inspanning en uren. Uren om te ontwerpen, te heroverwegen, te verfijnen, te testen en te optimaliseren.

Onze klanten begrijpen dat we waarschijnlijk niet de goedkoopste optie voor hen zijn, maar ze hechten veel waarde aan onze high-end design en engineering oplossingen.

look-in-the-kitchen

Ons proces bestaat uit ideatie, schetsen, creëren van mockups, testen met gebruikers, het maken van digitale presentatieschetsen, het bouwen van 3D-modellen en het continu evalueren van de vorm en gebruiksvriendelijkheid.

Tijdens de concept design fase houden we een ‘look-in-the-kitchen’ sessie met uw team. Wij presenteren concept richtingen in schetsvorm, functionele en technische oplossingen, productie oplossingen en mockups. Samen met u bespreken we focus, risico, ambitie en beslissen we welke conceptrichting verder wordt ontwikkeld.

We ontwikkelen één concept, het beste

In tegenstelling tot de meer traditionele product ontwerpbureaus bieden wij onze klanten één ontwikkeld concept. We hebben een goede reden voor die methode en aanpak.

Door u vroeg en diepgaand bij het proces te betrekken in de ‘look-in-the-kitchen’ sessies kiezen we de beste richting samen, gebaseerd op mockups, testen en een solide ontwerpstrategie. We tonen de weg die we zijn ingeslagen, de redenen voor de beslissingen die we hebben genomen en overleggen met u welke richting wij denken dat het beste is.

In plaats van drie of meer concepten volledig te ontwikkelen, waarvan maar één gekozen wordt, gebruiken we onze middelen effectief om alleen de beste design richting verder te trekken naar een ontwikkeld concept. Onze klanten willen niet altijd keuzes maken, ze willen dat we hen het beste geven.

inzicht in budgetten

Het is misschien een beetje ongemakkelijk om vroeg in het proces over geld te praten. Maar het is belangrijk om te begrijpen met welk budget we kunnen werken om een product design project te voltooien. Dit helpt ons om beter in uw behoeften te voorzien.

U kunt het vergelijken met het bouwen van een zeiljacht of een groot vrachtschip. Beiden zijn zeewaardig.

Kunnen we ons het inhuren van een product design bureau veroorloven?

partnerschap en professionalisme

Wij geloven in partnerschap en samenwerken. We maken belangrijke beslissingen samen, houden focus, wegen risico’s, testen met mockups en bespreken ontwerprichtingen.

Onze klanten zijn partners voor vele jaren. We kennen hun business, hun uitdagingen en helpen hen te innoveren. In de loop der jaren wordt een hoog niveau van vertrouwen bereikt, wat leidt tot een goede samenwerking en succesvolle complexe projecten.

project updates

Elke week ontvangt u een email van ons met een Project Update overzicht. We beschrijven in deze e-mail de acties die we vorige week hebben uitgevoerd en de acties die we de komende week zullen oppakken.

Op die manier houdt u altijd overzicht over het project. En in de Project Update vind u de projectbudgetten, overeengekomen meerwerk, besteed budget, alle inkoopdelen, alle facturen en alle gemaakte afspraken.

duurzaamheid

Wij houden ervan om producten betekenis en hoge kwaliteit te geven, zodat ze mensen lang zullen dienen.

We zijn van mening dat nieuwe kansen zich openen met circulair design en nieuwe technologie: producten kunnen worden teruggenomen, ze kunnen opnieuw worden geproduceerd en verkocht. Ze kunnen worden hergebruikt of opgewaardeerd.

Kennis maken?

Laten we samenwerken. Bel ons of stuur ons een mailtje om uw project of vragen te bespreken.

Neem contact op:
team@alskar.com
020 820 22 11

van start met de gratis designguide

De designguide is een document dat u helpt u bij het voorbereiden van uitdagende design en productontwikkeling projecten. Met mindset, organisatie en begrip van het design proces. Zodat we samen met u effectief de producten van morgen kunnen creëren.

Vul uw gegevens in en wij sturen het graag vrijblijvend toe.