Met ons werken

Wij helpen bedrijven om toonaangevend te zijn. Met innovatief product design dat echte problemen van mensen oplost. Ontdek onze methoden en aanpak.

voor mensen

Wij ontwerpen betekenisvolle producten. Producten die een echte verbetering betekenen voor de gebruiker op het gebied van veiligheid, prestatie, gezondheid of leefomstandigheden. Producten waarvan mensen zullen houden.

Wij zullen u helpen om steeds opnieuw het belang van de gebruiker voorop te stellen.

visie gedreven

Wij geloven dat goed product ontwerp gebaseerd is op visie en strategie, niet op democratische besluitvorming. Snelle consensus is de vijand van goed productontwerp.

U huurt ons in omdat we iets kunnen wat u niet in huis heeft. Wij zullen u niet overbelasten met keuzemogelijkheden, maar u helpen om goede beslissingen te nemen.

look-in-the-kitchen

Ons proces bestaat uit ideatie, schetsen, creëren van mockups, testen met gebruikers, het maken van digitale presentatieschetsen, het bouwen van 3D-modellen en het continu evalueren van de vorm en gebruiksvriendelijkheid.

Tijdens de concept design fase houden we een ‘look-in-the-kitchen’ sessie met uw team. Wij presenteren concept richtingen in schetsvorm, functionele en technische oplossingen, productie oplossingen en mockups. Samen met u bespreken we focus, risico, ambitie en beslissen we welke conceptrichting verder wordt ontwikkeld.

We ontwikkelen één concept, het beste

In tegenstelling tot de meer traditionele product ontwerpbureaus bieden wij onze klanten één ontwikkeld concept. We hebben een goede reden voor die methode en aanpak.

Door u vroeg en diepgaand bij het proces te betrekken in de ‘look-in-the-kitchen’ sessies kiezen we de beste richting samen, gebaseerd op mockups, testen en een solide ontwerpstrategie. We tonen de weg die we zijn ingeslagen, de redenen voor de beslissingen die we hebben genomen en overleggen met u welke richting wij denken dat het beste is.

In plaats van drie of meer concepten volledig te ontwikkelen, waarvan maar één gekozen wordt, gebruiken we onze middelen effectief om alleen de beste design richting verder te trekken naar een ontwikkeld concept. Onze klanten willen niet altijd keuzes maken, ze willen dat we hen het beste geven.

partnerschap en professionalisme

Wij geloven in partnerschap en samenwerken. We maken belangrijke beslissingen samen, houden focus, wegen risico’s, testen met mockups en bespreken ontwerprichtingen.

Onze klanten zijn partners voor vele jaren. We kennen hun business, hun uitdagingen en helpen hen te innoveren. In de loop der jaren wordt een hoog niveau van vertrouwen bereikt, wat leidt tot een goede samenwerking en succesvolle complexe projecten.

project updates

Elke week ontvangt u een email van ons met een Project Update overzicht. We beschrijven in deze e-mail de acties die we vorige week hebben uitgevoerd en de acties die we de komende week zullen oppakken.

Op die manier houdt u altijd overzicht over het project. En in de Project Update vind u de projectbudgetten, overeengekomen meerwerk, besteed budget, alle inkoopdelen, alle facturen en alle gemaakte afspraken.

duurzaamheid

Wij houden ervan om producten betekenis en hoge kwaliteit te geven, zodat ze mensen lang zullen dienen.

We zijn van mening dat nieuwe kansen zich openen met circulair design en nieuwe technologie: producten kunnen worden teruggenomen, ze kunnen opnieuw worden geproduceerd en verkocht. Ze kunnen worden hergebruikt of opgewaardeerd.

bespreek uw project

We helpen onze klanten om mooie, innovatieve producten te kunnen aanbieden. Van het eerste idee tot productie. Hoe kunnen we u helpen?

Bel ons of stuur ons een mailtje om uw situatie te bespreken. We reageren binnen een dag.

ontvang onze
designguide

Wij werken met leiders. Met mensen die vastberaden zijn om een geweldig nieuw product te ontwikkelen.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren. Een geweldig product dat mensen zal helpen, in mobiliteit, in sport, in hun beroep of om gezond te worden.

Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.

ontvang onze Designguide

Wij werken met leiders. Met mensen die vastberaden zijn om een geweldig nieuw product te ontwikkelen.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren. Een geweldig product dat mensen zal helpen, in mobiliteit, in sport, in hun beroep of om gezond te worden.

Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.