Onze manier van product ontwerp | ALSKAR

Onze manier van producten ontwerpen.

Non-democratisch, unieke methoden en aanpak.
Wij helpen bedrijven om toonaangevend te zijn. Met innovatief product design dat echte problemen van mensen oplost. Hoe doen we dat? En waarin zijn wij anders?

we ontwerpen voor mensen

Wij ontwerpen betekenisvolle producten. Producten die een echte verbetering betekenen voor de gebruiker op het gebied van veiligheid, prestatie, gezondheid of leefomstandigheden.

Dat betekent dat we soms de kant van de gebruikers moeten kiezen. Wij geloven dat dat in uw belang is.

niet-democratisch

Wij geloven dat goed product ontwerp niet-democratisch is. Het is gebaseerd op visie en strategie. Snelle consensus is de vijand van goed werk.

U huurt ons in omdat we iets kunnen wat u niet in huis heeft. Probeer ons te vertrouwen, we zullen u op deze expeditie begeleiden. Wij zullen u niet overbelasten met keuzemogelijkheden, maar u helpen om beslissingen nemen.
strategic industrial design of bicycles


Look-in-the-kitchen

Ons proces bestaat uit ideatie, schetsen, creëren van mockups, testen met gebruikers, het maken van digitale presentatieschetsen, het bouwen van 3D-modellen en het continu evalueren van de vorm en gebruiksvriendelijkheid.

Tijdens de concept design fase houden we een 'look-in-the-kitchen' sessie met uw team. Wij presenteren concept richtingen in schetsvorm, functionele en technische oplossingen, productie oplossingen en mockups. Samen met u bespreken we focus, risico, ambitie en beslissen we welke conceptrichting verder wordt ontwikkelt.

We ontwikkelen één concept, het beste

In tegenstelling tot de meer traditionele product ontwerpbureaus bieden wij onze klanten één ontwikkeld concept. We hebben daar een goede reden voor.

Door u vroeg en diepgaand bij het proces te betrekken in de 'look-in-the-kitchen' sessies kiezen we de beste richting samen, gebaseerd op mockups, testen en een solide ontwerpstrategie. We tonen de weg die we zijn ingeslagen, de redenen voor de beslissingen die we hebben genomen en overleggen met u welke richting wij denken dat het beste is.

In plaats van drie of meer concepten volledig te ontwikkelen, waarvan maar één gekozen wordt, gebruiken we onze middelen effectief om alleen de beste design richting verder te trekken naar een ontwikkeld concept. Onze klanten willen niet altijd keuzes maken, ze willen dat we hen het beste geven.
onze manier van product ontwerp


Partnerschap en professionalisme

Wij geloven in partnerschap en samenwerken. We maken belangrijke beslissingen samen, houden focus, wegen risico's, testen met mockups en bespreken ontwerprichtingen.

Onze klanten zijn partners voor vele jaren. We kennen hun business, hun uitdagingen en helpen hen te innoveren. In de loop der jaren wordt een hoog niveau van vertrouwen bereikt, wat leidt tot een goede samenwerking en succesvolle complexe projecten.

Project Updates

Elke week ontvangt u een email van ons met een Project Update overzicht. We beschrijven in deze e-mail de acties die we vorige week hebben uitgevoerd en de acties die we de komende week zullen oppakken. Op die manier houdt u altijd overzicht over het project. En in de Project Update vind u de projectbudgetten, overeengekomen meerwerk, besteed budget, alle inkoopdelen, alle facturen en alle gemaakte afspraken.
Duurzaam product ontwerp

Duurzaamheid in design

Wij houden ervan om producten betekenis en hoge kwaliteit te geven, zodat ze mensen lang zullen dienen. We zijn ook van mening dat nieuwe kansen zich openen met circulair design en nieuwe technologie: producten kunnen worden teruggenomen, ze kunnen opnieuw worden geproduceerd en verkocht. Ze kunnen worden hergebruikt of opgewaardeerd.

Overdracht naar productie

We doen alle productontwikkeling en 3D CAD-modellering in huis, zodat we de resultaten in prototypes kunnen beoordelen en kunnen testen op gebruik en interactie. Met behulp van onze 3D CAD-gegevens, 2D-tekeningen en andere informatie kunnen uw productiepartners zich voorbereiden op de productie.

Het kan ingewikkeld zijn om een project van ontwikkeling naar productie te brengen. Sommige van onze klanten hebben de mogelijkheid om zelf de sourcing te doen aan de hand van onze files. Andere klanten vragen ons om hen te helpen met sourcing, het vinden van partners, hen te helpen met communicatie en kwaliteitscontroles. We staan open voor elke vorm die het beste bij u past.
transfer to manufacturing


Wat we niet doen

Door de jaren heen hebben wij een aantal industrieën geidentificeerd waarvan wij vinden dat die in lijn zijn met de kernwaarden en visie van ons bedrijf. Dit betekent dat we geen projecten uitvoeren voor de volgende industrieën: wapenindustrie, tabaksindustrie, seksindustrie, industrieën die gebruik maken van dierproeven en alle andere industrieën die in onze ogen niet bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen of dieren.

Ontvang ons gratis design magazine


Circa acht keer per jaar serveren wij u een goede selectie van innovatieve concepten, nieuwe materialen en duurzame oplossingen. Met geweldige afbeeldingen en korte artikelen. Om geïnspireerd te raken.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Lees onze privacyverklaring.

Heeft u een doorbraak in product design nodig?

Wij kunnen u daarbij helpen. Ons senior product design team ontwerpt mooie en zinvolle producten. En innoveert sneller.

Leg ons uw uitdaging voor, we luisteren graag. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 020 820 22 11.

U kunt ook eerst onze gratis Designguide aanvragen met het formulier:

  1. Invalid Input
    Vul aub uw naam in.
    Vul aub een geldig email adres in.