Ontwikkeling van mobiliteit, fietsen en e-bikes.

het product ontwerpbureau

U wilt nieuwe hoogwaardige fietsen, mobiliteit producten of e-bikes ontwikkelen, met krachtige innovaties. Wij maken dat mogelijk met strategisch product design, unieke innovatie tools en robuuste productontwikkeling.

Betere strategie, meer innovatie, snellere ontwikkeling

Misschien gaat u voor het eerst producten ontwikkelen. Misschien kan uw designteam goed hulp gebruiken om tot innovatieve doorbraken te komen. Besluitvorming, een onduidelijke strategie of een gebrek aan ervaring kunnen obstakels zijn voor innovatie en goed product design. Ons senior design team u om deze obstakels te overwinnen.


We bieden de ondersteuning die u nodig heeft: creëren van een krachtige design strategie, baanbrekende oplossingen, bewezen en effectieve aanpak, award-winnend product design en robuuste productontwikkeling.

Uw bedrijf kan op kop lopen met opmerkelijke mobiliteitsproducten die zinvol en relevant zijn, vandaag en morgen.

Hoe we dat doen? Lees verder om erachter te komen. Of ontvang onze Designguide voor diepere inzichten en praktische stappen.
Design, kinematica, geometrie en fiets engineering

In ons ontwikkelingsproces van fietsen, scooters, e-bikes of andere mobiliteitsproducten, gebruiken we gedegen ontwerp- en simulatietechnieken om tot de beste oplossingen voor de ophanging, de beste kinematica en goede geometrie te komen. We stoppen niet bij een concept, maar brengen het ontwerp verder naar de ontwikkelingsfasen, waarbij we hoogwaardige aluminium- of carbon frame oplossingen ontwikkelen in CAD, de beste componenten selecteren en uitgebreide testen uitvoeren met prototypes.
fiets design, fiets engineering, kinematica, ophanging


Opvallende mobiliteit producten, met zinvolle innovaties

De fietsen, steppen, e-bikes en mobiliteit producten die door ons team zijn ontwikkeld, zijn opvallend, met echt nieuwe oplossingen die mensen helpen beter te presteren, beter te werken of te genieten van een geheel nieuwe ervaring.


fiets design, fiets engineering, strategie, ontwikkeling


Eerst een heldere strategie

Het toekomstige ontwerp van een fiets, step, e-bike of mobiliteit product is geen kwestie van smaak, maar van strategische richting, gebaseerd op zinvolle innovatie. Opvallende producten zijn niet het resultaat van een democratisch besluitvormingsproces, maar van visie.


fiets ontwikkeling, fiets engineering


Wij betrekken uw team

Met 'look-in-the-kitchen' sessies betrekken we uw team vroeg in het proces. In plaats van drie of meer concepten volledig te ontwikkelen, waarvan maar één gekozen wordt, ontwikkelen we alleen de beste design richting. Onze klanten willen niet steeds keuzes maken, ze willen betrokken zijn en dat we hen het beste geven.mountainbike design, mobiliteit engineering


Doorbraken met nieuwe oplossingen

Of we nu een sportproduct met hoge prestaties, een professioneel gereedschap, een mountainbike of een complex medisch product ontwerpen, innovatie komt met het vinden van oplossingen voor echte problemen.


step design, fiets engineering
Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunne Alskar Design aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling."
Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie ontwerpbureau mee kwam.”
product ontwerpbureau, product design bureau

Ontvang de gratis Designguide.In de Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie, cases, veelgestelde vragen, circulaire mogelijkheden en praktische stappen om voor te bereiden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

  1. Invalid Input
  2. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  3. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  4. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.


Maarten Jan van Fulpen

Fast Focus

"Vorig jaar hebben we succesvol samengewerkt met Alskar Design in de productontwikkeling van een e-health oplossing. Zowel zakelijk als creatief is Alskar Design een zeer aangename en professionele partner. De ervaring en de drive van Andreas is heel inspirerend. De nauwe samenwerking met het design team leidt tot een succesvol ontwerpproces en een zowel functioneel goed als mooi product design."
Elena Delli

Frel Solutions Sagl

"Werken met Alskar Design was een geweldige ervaring, zeer plezierig en informatief. Vanaf de eerste ontmoeting met Andreas en zijn team kregen we een duidelijk overzicht van het stapsgewijze ontwerpproces en konden we ons idee omzetten van een eenvoudige schets in een functioneel, maakbaar designproduct. We zijn uitermate tevreden over de resultaten en manier van samenwerken en bevelen zonder aarzeling het team van Alskar aan."
product ontwerpbureau, industrieel design bureau

mountainbike design, e-bike ontwikkeling


Waarom bedrijven met ons werken

Zowel start-ups, middelgrote bedrijven als grote multinationals kiezen Alskar Design als partner voor hun strategische product design projecten.


Inspiratie om meer te innoveren.


Tien keer per jaar presenteert het design magazine nieuwe concepten, materialen, kennis en duurzamere oplossingen voor problemen. Het helpt u om geinspireerd te raken en te starten met innoveren.

Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

industrieel design, fiets engineering, voertuig ontwerp


Onze antwoorden op veelgestelde vragen

We hebben een aantal veelgestelde vragen over innovatie en product design beantwoord. Vragen als: Hoe kunnen we snellere innovatie bereiken in een grote onderneming? Hoe kan ik mijn idee het beste beschermen? of Wat is er nodig om onze eigen producten te ontwikkelen?


Ontvang ons gratis design magazine


Tien keer per jaar presenteert ons gratis Design Magazine nieuwe concepten, baanbrekende materialen, interessante kennis en duurzamere oplossingen. Het helpt u om geinspireerd te blijven en nog innovatiever te worden.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Lees onze privacyverklaring.

Start met de gratis Designguide

U wilt innoveren. U wilt relevant blijven in een veranderende wereld, uw winstmarges verbeteren en de toekomst vormgeven. Wij maken dat mogelijk met strategisch product design.