het strategisch product ontwerpbureau

Ontwerp en ontwikkeling van fietsen, bakfietsen, e-bikes en mobiliteitsconcepten.

Wij zijn gek op alles met wielen. We ontwikkelen drive trains voor mountainbikes, carbon frames, racefiets cockpits en volledige e-bikes, mountainbikes of bakfietsen.

passie voor fietsen en innovatie

Wij hebben ervaring met het design en de productontwikkeling van verschillende voertuigen, bijvoorbeeld met high-end mountainbikes, met full suspension, volledig gemaakt uit carbon, met top onderdelen. Fietsen waarop de World Series Enduro wordt gereden, of een TransAlp.

In de projecten die we uitvoeren integreren we altijd innovatieve oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van drive trains, slimmer schakelen, e-power in bakfietsen. Of een cockpit ontwikkeling voor de nabije toekomst, met diepere integratie, betere aerodynamica en gewichtbesparing.
fiets design, bakfiets ontwikkeling, mountain bike testen, kinematica, ophanging

wij zijn fietsers

Wij zijn zelf mountainbikers en wielrenners zijn, rijden veel in het buitenland, maar ook dagelijks door het verkeer in Amsterdam op stadsfietsen en bakfietsen. We weten we heel nauwkeurig wat werkt en wat minder goed werkt.

We helpen uw team bij het creëren van een krachtige design strategie en baanbrekende oplossingen. Daarna werken we de proof of concepts uit met award-winnend product design en robuuste productontwikkeling.
fiets design, fiets engineering, kinematica, bakfiets ontwikkeling

Kinematica, geometrie en fiets engineering

In ons ontwikkelingsproces van fietsen, bakfietsen, scooters, e-bikes of andere mobiliteitsconcepten, gebruiken we gedegen ontwerp- en simulatietechnieken om tot de beste oplossingen te komen voor de ophanging, de beste kinematica en goede geometrie. Vele proof of concept prototypes worden getest. Op gebruik, op prestaties, op levensduur.
mountainbike design, mobiliteit engineering

volledige ontwikkeling

We stoppen niet bij een concept, maar kunnen de volledige productontwikkeling uitvoeren, waarbij we hoogwaardige aluminium- of carbon frame oplossingen ontwikkelen in CAD, de beste componenten selecteren en uitgebreide testen uitvoeren met prototypes.
fiets design, fiets engineering, kinematica, ophanging

onderscheidend design

Fietsers staan centraal in ons ontwerp, of dat nu een topsporter is die op een enduro mountainbike dagenlang door de Alpen zal racen, of een moeder die veilig haar kinderen op een elektrische bakfiets door het stadsverkeer zal loodsen. En daarnaast is strategische vormgeving een belangrijk aspect van ons proces, zodat het product naadloos past bij uw merkidentiteit.
fiets design, fiets engineering, strategie, bakfiets ontwikkeling, e-bike ontwikkeling


mountainbike design, e-bike ontwikkeling

van start met een krachtige strategie

Elk project start met een strategische fase. Een fase waarin wij een krachtige strategie bouwen op basis van gebruiksanalyses, visie, merkidentiteit, core meaning en andere psychologische tools.

Door het bouwen van deze strategie wordt het ontwerp van de toekomstige fiets, e-bike of ander voertuig niet een kwestie van smaak, maar van visie. Het wordt een product wat naadloos aansluit bij de nabije toekomst en de mensen die het voertuig gaan inzetten.

Ontvang de gratis Designguide.In de Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie, cases, veelgestelde vragen, circulaire mogelijkheden en praktische stappen om voor te bereiden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

 1. Invalid Input
 2. naam:
  Vul aub uw naam in.
 3. email:
  Vul aub een geldig email adres in.
 4. bedrijfsnaam:
  Vul aub uw bedrijfsnaam in.

Waarom klanten voor ons kiezen

Wij werken zowel met grote fietsfabrikanten als met kleine ondernemingen die innovatieve oplossingen willen voor mobiliteit, die nieuwe sportfietsen of bakfietsen willen ontwikkelen. Het zijn relaties gebaseerd op vertrouwen, een gedeelde passie voor fietsen en waarden die goed bij elkaar passen.


Ontvang ons gratis design magazine


Circa acht keer per jaar serveren wij u een goede selectie van innovatieve concepten, nieuwe materialen en duurzame oplossingen. Met geweldige afbeeldingen en korte artikelen. Om geïnspireerd te raken.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Lees onze privacyverklaring.

Wilt u een nieuw product ontwikkelen?

De stappen zijn eenvoudig. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020 820 22 11. Vraag om onze NDA zodat we informatie kunnen delen. Of vraag eerst onze Designguide aan en deel uw project met ons. Lees onze privacyverklaring.

 1. Invalid Input
  Vul aub uw naam in.
  Vul aub een geldig email adres in.