Waarom met ons ontwerpbureau samenwerken?


Zowel start-ups, middelgrote bedrijven als grote multinationals kiezen Alskar Design als partner voor hun design en productontwikkeling projecten.
De reden om voor ons te kiezen is verschillend voor elk bedrijf, maar een aantal redenen die we normaal gesproken horen zijn:

1. visionaire creativiteit

De combinatie van ervaren ontwerpers, krachtige strategische design tools en een diepgaand concept design proces resulteert in innovatie en visionaire oplossingen.

2. mensgericht design

Wij ontwerpen voor de gebruikers van uw producten. Dat gegeven is voor ons bepalend in de meeste design beslissingen.

3. hoogwaardige productontwikkeling

Robuuste product engineering, simulaties, design-for-manufacturing, design-for-assembly, prototyping en testen zijn ons recept voor kwaliteit en lange levensduur. Het maakt daarom integraal deel uit van ons proces, tot en met certificeringen en productie ondersteuning.
 
 
ontwerpbureau, product design, productontwikkeling
 
 

4. focus en strategie

De producten die we ontwikkelen moeten een positieve bijdrage leveren in het leven van mensen. Ons proces van product design is gebaseerd op focus, partnerschap en een krachtige design strategie.

5. risicobeheersing

Ons iteratieve designproces met 'look-in-the-kitchen' sessies helpt om effectief tot het beste productconcept te komen. Bij belangrijke design beslissingen helpen we u om een gewogen keuze te kunnen maken, gebaseerd op verwachtte risico's, kosten en toegevoegde waarde.
 
 
ontwerpbureau, product design innovatie
 
 

6. wereldwijd actief

We zijn gewend om design projecten succesvol te draaien in samenwerking met internationale teams van onze klanten. Aan onze kant spreken we engels, duits en russisch, wat van grote waarde bleek in vele internationale projecten. Onze klanten zijn onder andere gevestigd in Nederland en België, het Verre Oosten, Rusland, Frankrijk, Spanje, Duitsland, het Midden Oosten, de Verenigde Staten en Afrika.
 
 
ontwerpbureau, product ontwikkeling, prototyping
 
 

Red Dot Design Award voor Maplez DWS Z1

De DWS Z1 inline skate wielen werden bekroond met Red Dot, de internationale design onderscheiding voor hoge designkwaliteit.
 
 

ISPO Best Sport Product voor DWS Z1

De DWS Z1 is een hoogwaardig en milieuvriendelijk wiel-systeem dat minder dan 155 gram weegt, maar zeer duurzaam is vanwege zijn unieke aluminium velg. Het product werd bekroond met een ISPO Best Sport Product Gold Award.
 
 

ISPO Best Sport Product voor de BLT

De BLT 608 Bearing Releasor Tool is een innovatief handgereedschap, speciaal ontworpen voor snelle en eenvoudige verwijdering van 608 lagers uit inline skate wielen. De BLT is specifiek ontworpen voor één taak: de ervaring te verbeteren bij het wisselen van lagers. .
 

Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We hebben nauw samengewerkt met Alskar Design in de afgelopen 3 jaar. Fijn om met aardige mensen te werken! Zeer professioneel, georganiseerd, sterke visie en toch 'easy going'. Ik zou Alskar Design sterk aanbevelen aan degenen die steun nodig hebben in industrieel design en productontwikkeling. Ze zijn het team!"

Maarten-Jan van Fulpen

Fast Focus

" Vorig jaar hebben we met succes samengewerkt met Alskar Design aan het ontwerp van een e-health oplossing. Zowel de zakelijke als creatieve kant van Alskar Design is aangenaam en professioneel. De nauwe samenwerking leidt tot een succesvol ontwerpproces en goed product design."
 
 

Alexander Nagolkin

SMF Potok Inter

"Wij waarderen het product ontwerp van de Potok 300, bezoekers van de Arab Health beurs in Dubai en de Medica waren erg blij met het product."

Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie mee kwamen.”

Evert Jaap Lugt

NGTI Swisscom

“Ik ben blij dat we samen tot een geweldig productontwerp zijn gekomen. Ik verbind graag mijn naam hieraan."

Bjorn Snijders, Wim Timmer

TüV Rheinland Sonovation

"We zijn tevreden met de industrieel design oplossingen, dit product is een grote stap vooruit in het communiceren van de meetkwaliteit die we leveren.”

Boudewijn Hoekstra

Niko Home Automation

"Alskar Design is een goed georganiseerd, creatief en flexibel design bedrijf. Ze deden een aantal goede ontwikkelingen voor onderdelen van de Niko product-lijn."

Antoine le Cuziat

Kipsta / Decathlon

"Wat een geweldig prototype! Hartelijk dank voor jullie resultaten in dit industrieel design project!"

 

Bent u geinteresseerd in industrieel design? Ontvang ons Design Magazine.Ontvang nu ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Het Design Magazine staat boordevol met kennis en inspiratie over industrieel design, nieuwe ontwikkelingen, materialen, innovatie en frisse concepten.Duurzame groei begint met productinnovatie

Uw bedrijf heeft pro-actieve productinnovatie en industrieel design nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Wij werken samen met uw team door middel van onze unieke look-in-de-kitchen sessies, de effectieve single-developed-concept strategie, we beheersen risico's en houden focus.

Wilt u meer weten? Ontvang ons gratis Innovation Notebook.