Vacatures


Vacature junior industrieel ontwerper

Wij groeien en voegen graag een gedreven allround industrieel ontwerper toe aan ons team. Liefst met een jaar relevante werkervaring bij een ontwerpbureau.

Wil jij graag met ons team werken aan het ontwerpen van gave sport en medische producten, professionele tools en mobiliteitsoplossingen? Zoek jij een team dat zinvolle producten ontwikkelt?

Wij werken aan design projecten die vol zitten met nieuwe oplossingen, echte innovatie. Producten die helpen om het leven van mensen te verbeteren. Daarbij spelen zowel ergonomie, vormgeving, ontwikkeling en strategie een grote rol.


Jouw profiel

We zoeken een industrieel ontwerper, liefst met enkele jaren ervaring binnen een ontwerpbureau:
  • je hebt een diploma industrial design op TU of HBO niveau
  • je hebt zo'n 1 - 3 jaar werkervaring
  • je bent goed in concept design en vormgeven
  • je zoekt altijd naar innovatie, naar vernieuwing, naar baanbrekende oplossingen
  • je houdt van het ontwikkelen en detailleren van producten, om het laatste detail goed te krijgen, zowel qua vormgeving, techniek, ergonomie en maakbaarheid.
  • je hebt ervaring met geavanceerde 3D CAD pakketten

Denk je dat je goed past bij ons?

Stuur dan je portfolio in PDF formaat, je CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Andreas Knol. Als je vragen hebt en eerst wilt bellen, dan kun je direct Andreas bellen op 06 1888 0568.


Vanwege wetgeving kunnen we alleen sollicitaties accepteren van mensen die in het bezit zijn van een geldig EU paspoort.

Bent u geinteresseerd in industrieel design? Ontvang ons Design Magazine.Ontvang nu ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Het Design Magazine staat boordevol met kennis en inspiratie over industrieel design, nieuwe ontwikkelingen, materialen, innovatie en frisse concepten.Duurzame groei begint met productinnovatie

Uw bedrijf heeft pro-actieve productinnovatie en industrieel design nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Wij werken samen met uw team door middel van onze unieke look-in-de-kitchen sessies, de effectieve single-developed-concept strategie, we beheersen risico's en houden focus.

Wilt u meer weten? Ontvang ons gratis Innovation Notebook.