Ontdek onze design en innovatie diensten.

wij ontwerpen producten. wij creëren innovatie.


Onze design diensten helpen u om te innoveren en te groeien. Op basis van een strategische ontwerpvisie en unieke methoden.

Praktische, niet-bureaucratische en geteste aanpak

We betrekken uw team vroegtijdig bij de design strategie fase en unieke 'look-in-the-kitchen' sessies, waarbij we strategische beslissingen nemen als gelijke partners. De beslissingen worden genomen op basis van de strategie, innovatie research, functionele mockups, industrieel design vorm studies, technische oplossingen en ergonomisch onderzoek, wat leidt tot het beste concept.

Tijdens elke fase van het proces worden validaties uitgevoerd om ons te helpen producten te ontwerpen met minimale risico's, terwijl de mogelijkheden open blijven voor echte innovaties. Onze unieke aanpak is praktisch, niet-bureaucratisch en getest in tientallen projecten.
industrieel design, design strategie, strategisch design

Strategisch Design

Tijdens deze eerste fase van een project bouwen we de basis voor het product, de strategische visie. We komen effectief tot een ontwerprichting voor het nieuwe product, zonder nog een enkele schets te maken. We gebruiken ontwerp-, strategie- en psychologische tools om tot een visie en richting te komen. Dit helpt bij het creëren van zinvolle producten die relevant zijn voor mensen, niet alleen vandaag maar ook morgen.Industrieel design, functioneel design, innovatie design

Innovation Design

Of we nu een sportproduct met hoge prestaties, een nieuwe dienst of een complex medisch product ontwerpen, innovatie komt met exploratie en onderzoek. We doen research, snelle iteratie cycli en testen met mockups om nieuwe manieren te vinden om naar een probleem te kijken.Industrieel design, concept design

Concept Design

We beheersen de kunst om de strategische ontwerpvisie te vertalen naar het beste productconcept. Concept design gaat over het maken van keuzes en het uitvoeren van iteraties. Uiteindelijk bieden wij u één ontwikkeld concept, het beste. Onze klanten willen betrokken zijn, maar willen geen concept kiezen, ze willen dat we hen het beste presenteren, op basis van een sterke visie.
Industrieel design, productontwikkeling, innovatie

Productontwikkeling

Ons recept voor kwaliteitsproducten is gebaseerd op innovatieve productontwikkeling, solide 3D CAD engineering en een proces van prototyping en testen van oplossingen. De eerste stap van productontwikkeling is het concept verder brengen naar een volledig functioneel prototype P1.Industrieel design, circulair design

Circulair Design

Meer circulair en cradle to cradle worden is de toekomst. Het is beter voor de natuur en beter voor uw bedrijf, met de kans om tot 50% op productkosten te besparen. Met onze praktische tools helpen wij u bij het creëren van nieuwe bedrijfsmodellen, mogelijkheden voor herproductie en hergebruik. We heroverwegen energiegebruik, recycling en materiaal selectie.

Innovatiever worden met ons Design Magazine.


Tien keer per jaar presenteert ons Design Magazine nieuwe concepten, baanbrekende materialen, interessante kennis en duurzamere oplossingen. Het helpt u om geinspireerd te blijven en innovatiever te worden.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook gratis aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Geef de toekomst vorm, start met de Designguide

U hebt strategisch product design nodig om de zinvolle producten van morgen te ontwikkelen. Besluitvorming, een onduidelijke strategie of een gebrek aan ervaring kunnen obstakels zijn.


Wij kennen de obstakels. En kunnen helpen om die te omzeilen. U kunt sneller en meer bereiken als we samen aan innovatie en product design werken.
U zult op kop lopen met producten die zinvol en relevant zijn, vandaag en ook morgen.