modellen en prototypes

Innovatie ontstaat door het vinden van goede oplossingen voor echte problemen. Dit betekent niet alleen schetsen, maar zo vroeg mogelijk ideeën bouwen en testen met prototypes.

functionele modellen

Al heel vroeg in het proces beginnen we met het maken van de eerste ruwe oplossingen en evalueren deze op functionaliteit en prestaties.

Het bouwen van functionele modellen is cruciale input voor de conceptontwikkeling.

We testen de functionele modellen en ontwikkelen de ideeën tot potentiële concepten, of laten de oplossing vallen als deze onstabiel, niet betrouwbaar of gewoon inferieur lijkt in vergelijking met andere oplossingen.

ergonomische modellen

Een ander type modellen dat we maken zijn ergonomische modellen. Dit zijn zeer vroege mockups, voornamelijk van eenvoudige materialen zoals schuim, om interactie en ergonomie te testen.
Zodra de eerste tests op schuimmodellen zijn uitgevoerd en keuzes zijn gemaakt, gaan we de modellen een stap verder brengen naar een aantal 3D-geprinte modellen, zodat de functionaliteit en ergonomie samen kunnen worden getest.

prototypes

Tijdens de engineeringsfase van een project bouwen we prototypes. Sommige prototypes zijn 3D-geprint en voornamelijk voor het testen van definitieve vormen en technische oplossingen.
Andere prototypes zijn de laatste stap voor productie. Ze zijn van zeer hoge kwaliteit, vaak CNC gefabriceerd, gecoat, met decals en volledig functioneel.
bespreek uw project
We helpen onze klanten om mooie, innovatieve producten te kunnen aanbieden. Van het eerste idee tot productie. Hoe kunnen we u helpen?
Neem direct contact op:
team@alskar.com
020 820 22 11

ontvang de gratis designguide

Uw bedrijf kan voorop lopen en de meest innovatieve, hoogwaardige en mooie producten bieden.

Vul uw gegevens in, ontvang de Designguide en lees hoe we dat samen kunnen bereiken.

wilt u nieuwe toonaangevende producten?

Uw bedrijf kan voorop gaan lopen en de meest innovatieve, hoogwaardige en mooie producten gaan bieden.

Vul uw gegevens in, ontvang de Designguide en lees hoe u dat kunt bereiken.