Meld u aan voor ons Design Magazine

Ontvang ons gratis maandelijkse Design Magazine per e-mail door het formulier hieronder in te vullen. Er zijn geen verplichtingen, u krijgt geen andere e-mails van ons en kunt eenvoudig afmelden.
Heeft u een vraag in de tussentijd? Als u een project met ons wilt bespreken, meer informatie wilt over ons bureau of meer wilt weten over het ontwerpproces, neem dan gerust contact met ons op.


We speak English. Wir sprechen Deutsch. Мы говорим по-русски.


Uw contact: Andreas Knol

T: 020 820 2211
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf op de hoogte met ons gratis maandelijks Design Magazine.


Ontvang ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Ons Design Magazine biedt u inspirerende nieuwe concepten van ontwerpers wereldwijd, nieuwe materialen, wetenschappelijke doorbraken en nog veel meer.

Geen verplichtingen, u krijgt geen andere e-mails van ons, eenvoudig afmelden.

Van start met de Designguide

In onze Designguide leest u over het krijgen van resultaten met design, over krachtige circulaire tools, over het gebruik van slimme ontwerpstrategieën en over partnerschap en professionaliteit. U leert hoe uw team profiteert van het werken met ons ontwerpbureau als we sneller baanbrekende innovaties creëren, helpen om keuzes te maken en helpen om focus te houden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van slechts één concept, en de strategie die leidt tot zinvolle producten die een verschil maken. Producten die goed zijn voor mensen en de planeet.