Meld u aan voor ons Design Magazine

Ontvang ons gratis maandelijkse Design Magazine per e-mail door het formulier hieronder in te vullen. Er zijn geen verplichtingen, u krijgt geen andere e-mails van ons en kunt eenvoudig afmelden.
Heeft u een vraag in de tussentijd? Als u een project met ons wilt bespreken, meer informatie wilt over ons bureau of meer wilt weten over het ontwerpproces, neem dan gerust contact met ons op.


We speak English. Wir sprechen Deutsch. Мы говорим по-русски.


Uw contact: Andreas Knol

T: 020 820 2211
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf op de hoogte met ons gratis maandelijks Design Magazine.


Ontvang ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Ons Design Magazine biedt u inspirerende nieuwe concepten van ontwerpers wereldwijd, nieuwe materialen, wetenschappelijke doorbraken en nog veel meer.

Geen verplichtingen, u krijgt geen andere e-mails van ons, eenvoudig afmelden.

Van start met de Designguide

Uw bedrijf heeft design en pro-actieve productinnovatie nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van slechts één concept, en strategieen die leiden tot zinvolle en duurzame producten.

Maak het verschil, ga van start met de Designguide.