Laten we kennis maken

wij ontwerpen producten. wij creëren innovatie.

Als u overweegt om een nieuw product te ontwikkelen, neem dan contact met ons op, we delen graag onze ervaring en alles wat we weten.
1. stuur ons een korte introductie email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 020 820 22 11
2. plan een afspraak
3. laat ons een vrijblijvend project voorstel maken voor u
4. laten we het project samen uitvoeren


Bedrijfsgegevens

Alskar Design BV
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
Nederland

Directeur:
Andreas Knol
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
020 820 22 11
Registratie nummer:
67556868

BTW nummer:
NL857075718B01

ING Bank Amsterdam
NL51 INGB 0007 6009 92
BIC / SWIFT: INGBNL2ABereid u voor om op kop te lopen.In de Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie, cases, veelgestelde vragen, circulaire mogelijkheden en praktische stappen om voor te bereiden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

  1. Invalid Input
  2. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  3. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  4. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.Ben je op zoek naar een stage of een baan?

Bekijk onze actuele banen op de vacature pagina. Als je op zoek bent naar een stage van 5 of 6 maanden, bekijk dan de informatie op onze stage pagina.

Je kunt je sollicitatie inclusief portfolio in PDF formaat sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt altijd een antwoord van ons binnen een paar dagen nadat je je sollicitatie hebt verzonden.
Ontwerpbureau voor product design Amsterdam

Ontwerpbureau in de Kromhouthal, Amsterdam

Ons ontwerpbureau is gevestigd in de Kromhouthal, een grote creatieve locatie aan de oever van het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station.

De locatie heeft een rijke geschiedenis, te beginnen in 1908 toen de familie Goedkoop begon met scheepsbouw activiteiten. Nadat ze een succesvolle motor hadden ontwikkeld, hadden zij een fabriek nodig en en bouwden in 1925 een fabriek voor dieselmotoren. In 1966 werd de fabriek verkocht aan Stork die begon met de productie van machines voor de voedingsindustrie in de fabriek. In de jaren-80 werden de industriële activiteiten verplaatst naar andere locaties en de fabriek was lange tijd leeg.

In 2009 heeft de Woningbouwvereniging Eigen Haard de fabriek gekocht, de naam veranderd in 'De Overkant' en transformeerde de oude fabriek tot een creatieve hotspot.

Laat u gratis inspireren om meer te innoveren.


Tien keer per jaar presenteert ons gratis Design Magazine nieuwe concepten, baanbrekende materialen, interessante kennis en duurzamere oplossingen. Het helpt u om geinspireerd te blijven en nog innovatiever te worden.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Bereid u voor om op kop te lopen. Ontvang uw Designguide.

U hebt strategisch product design nodig om de relevante producten van morgen te ontwikkelen. In onze Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie, cases, circulaire mogelijkheden en praktische stappen om voor te bereiden.


Vind antwoorden op veel gestelde vragen en raak geïnspireerd door de look-in-the-kitchen sessies, de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.