Laten we kennis maken

innovation made

Staat u voor een uitdaging waar design de vraag zou kunnen beantwoorden? We gaan graag in gesprek om te kijken hoe wij kunnen helpen.

Antwoorden op serieuze vragen

Stuur ons gerust een email of bel ons om uw design vraag te bespreken. Of vraag eerst onze Designguide aan via het onderstaande formulier.
Andreas Knol

strategic design & founding partner

T: 020 820 22 11
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


design team

Antwoorden op serieuze vragen. Ga van start met onze Designguide.In onze Designguide leest u hoe onze producten en diensten antwoorden zijn op serieuze vragen. Over het behalen van resultaten met innovatie en industrieel design. Over krachtige circulaire tools, over het gebruik van slimme ontwerpstrategieën en over partnerschap en professionaliteit. U leert hoe uw team profiteert van het werken met ons ontwerpbureau als we sneller baanbrekende innovaties creëren, helpen om keuzes te maken en helpen om focus te houden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van slechts één concept, en de strategie die leidt tot zinvolle producten die een verschil maken. Producten die goed zijn voor mensen en de planeet.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

  1. Invalid Input
  2. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  3. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  4. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.Ben je op zoek naar een stage of een baan?

Bekijk onze actuele banen op de vacature pagina. Als je op zoek bent naar een stage van 5 of 6 maanden, bekijk dan de informatie op onze stage pagina.

Je kunt je sollicitatie inclusief portfolio in PDF formaat sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Je krijgt altijd een antwoord van ons binnen een paar dagen nadat je je sollicitatie hebt verzonden.
Ontwerpbureau voor product design Amsterdam

Ontwerpbureau in de Kromhouthal, Amsterdam

Ons ontwerpbureau is gevestigd in de Kromhouthal, een grote creatieve locatie aan de oever van het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station.

De locatie heeft een rijke geschiedenis, te beginnen in 1908 toen de familie Goedkoop begon met scheepsbouw activiteiten. Nadat ze een succesvolle motor hadden ontwikkeld, hadden zij een fabriek nodig en en bouwden in 1925 een fabriek voor dieselmotoren. In 1966 werd de fabriek verkocht aan Stork die begon met de productie van machines voor de voedingsindustrie in de fabriek. In de jaren-80 werden de industriële activiteiten verplaatst naar andere locaties en de fabriek was lange tijd leeg.

In 2009 heeft de Woningbouwvereniging Eigen Haard de fabriek gekocht, de naam veranderd in 'De Overkant' en transformeerde de oude fabriek tot een creatieve hotspot.

Colofoon

Alskar Design BV
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
Nederland

Directeur:
Andreas Knol
Registratie nummer:
67556868

BTW nummer:
NL857075718B01

ING Bank Amsterdam
NL51 INGB 0007 6009 92
BIC / SWIFT: INGBNL2A

Blijf op de hoogte met ons gratis maandelijks Design Magazine.


Ontvang ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Ons Design Magazine biedt u inspirerende nieuwe concepten van ontwerpers wereldwijd, nieuwe materialen, wetenschappelijke doorbraken en nog veel meer.

Geen verplichtingen, u krijgt geen andere e-mails van ons, eenvoudig afmelden.

Antwoorden op serieuze vragen. Start met de Designguide.

Wij kunnen uw team helpen om producten te ontwerpen die een verschil maken. Producten en diensten die serieuze vragen beantwoorden. Raak geinspireerd door onze Designguide en start vandaag.