Laten we kennis maken

wij ontwerpen producten. wij creëren innovatie.

Staat u voor een uitdaging waar design de vraag zou kunnen beantwoorden? We gaan graag in gesprek om te kijken hoe wij kunnen helpen.

Antwoorden op design vragen

Stuur ons gerust een email of bel ons om uw design vraag te bespreken. Het proces is als volgt:

1. stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 020 820 22 11
2. plan een afspraak
3. laat ons een vrijblijvend design plan op maat maken voor u
4. laten we het plan samen uitvoeren


Bedrijfsgegevens

Alskar Design BV
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
Nederland

Directeur:
Andreas Knol
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
020 820 22 11
Registratie nummer:
67556868

BTW nummer:
NL857075718B01

ING Bank Amsterdam
NL51 INGB 0007 6009 92
BIC / SWIFT: INGBNL2AGeef de toekomst vorm, start met de Designguide.In de Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie en een paar praktische stappen die u kunt nemen om een design project voor te bereiden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

  1. Invalid Input
  2. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  3. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  4. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.Ben je op zoek naar een stage of een baan?

Bekijk onze actuele banen op de vacature pagina. Als je op zoek bent naar een stage van 5 of 6 maanden, bekijk dan de informatie op onze stage pagina.

Je kunt je sollicitatie inclusief portfolio in PDF formaat sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je krijgt altijd een antwoord van ons binnen een paar dagen nadat je je sollicitatie hebt verzonden.
Ontwerpbureau voor product design Amsterdam

Ontwerpbureau in de Kromhouthal, Amsterdam

Ons ontwerpbureau is gevestigd in de Kromhouthal, een grote creatieve locatie aan de oever van het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station.

De locatie heeft een rijke geschiedenis, te beginnen in 1908 toen de familie Goedkoop begon met scheepsbouw activiteiten. Nadat ze een succesvolle motor hadden ontwikkeld, hadden zij een fabriek nodig en en bouwden in 1925 een fabriek voor dieselmotoren. In 1966 werd de fabriek verkocht aan Stork die begon met de productie van machines voor de voedingsindustrie in de fabriek. In de jaren-80 werden de industriële activiteiten verplaatst naar andere locaties en de fabriek was lange tijd leeg.

In 2009 heeft de Woningbouwvereniging Eigen Haard de fabriek gekocht, de naam veranderd in 'De Overkant' en transformeerde de oude fabriek tot een creatieve hotspot.

Innovatiever worden met ons Design Magazine.


Tien keer per jaar presenteert ons Design Magazine nieuwe concepten, baanbrekende materialen, interessante kennis en duurzamere oplossingen. Het helpt u om geinspireerd te blijven en innovatiever te worden.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook gratis aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Geef de toekomst vorm, start met de Designguide

U hebt strategisch product design nodig om de zinvolle producten van morgen te ontwikkelen. Besluitvorming, een onduidelijke strategie of een gebrek aan ervaring kunnen obstakels zijn.


Wij kennen de obstakels. En kunnen helpen om die te omzeilen. U kunt sneller en meer bereiken als we samen aan innovatie en product design werken.
U zult op kop lopen met producten die zinvol en relevant zijn, vandaag en ook morgen.