research en zo snel mogelijk testen van oplossingen

Innovation design

Echte innovatie komt met het vinden van oplossingen voor echte problemen. Het zo vroeg mogelijk bouwen en testen van prototypes is cruciaal.

bouwen en testen

In veel van onze projecten voeren we een fase van proof of principle design uit, een fase van het vinden van nieuwe oplossingen voor problemen. Er is meestal al een solide design strategie gemaakt, zodat we de visie kennen, maar er moeten nog oplossingen worden gevonden.

Om echt nieuwe oplossingen te vinden, geloven we sterk in het experimenteel bouwen en testen van nieuwe ideeën. We noemen dat innovatie design.

We doen onderzoek, creëren nieuwe ideeën, bouwen mockups, testen ze en voeren meerdere cycli van iteraties uit. Met een geweldig team en de juiste mindset, is dit de manier om baanbrekende innovatie te creëren.

“Hoe kunnen we vitale functies zoals hartslag en zuurstofverzadiging meten op het hoofd van een patiënt, wanneer deze net van een zware operatie naar de afdeling komt?”

research en ontwikkeling

In veel projecten doen we onderzoek. Dit kan onderzoek zijn op het gebied van natuurkunde, zoals het testen van de statisch elektrische binding van zand aan een oppervlak tijdens glijden, de impact van een voorwerp op een bepaald materiaal dat moet worden gebruik bij ijshockey of in andere onderwerpen, zoals het onderzoeken van culturele verschillen tussen mensen over hoe zij de interactie ervaren met een systeem.

In ons onderzoek gebruiken we resultaten van academisch onderzoek, experimenteel onderzoek, informatie die we vinden in octrooien en resultaten uit eigen testen met bestaande oplossingen of nieuwe oplossingen.

Het doel van dit onderzoek is niet om te publiceren in de academische wereld, maar om fundamentele kennis te vergaren over een zeer specifiek onderwerp dat ons zal helpen nieuwe oplossingen te vinden.

“Kunnen we basketbal toegankelijk maken voor kinderen van 5 jaar oud, terwijl de kern van wat basketbal echt is, intact moet blijven?”

proof of principle

Als het onderzoek eenmaal is voltooid, beginnen we met het maken van de eerste ruwe oplossingen, waarbij we ze evalueren op functionaliteit, ergonomie en gebruik.

Voor een goede evaluatie is het altijd nodig om testopstellingen en proof-of-principle prototypen te bouwen, die ons helpen om aannames in reële omstandigheden te testen.

“Hoe kunnen we de werkomstandigheden en de kwaliteit van metingen aan lassen verbeteren, die test engineers uitvoeren voor de offshore- en olie-industrie?”

iteraties

Het uitvoeren van snelle cycli van iteraties op een set van proof-of-principle prototypes is een geweldige manier om de ideeën te ontwikkelen tot potentiële concepten, of de oplossing te laten vallen als ze onstabiel, niet betrouwbaar of inferieur zijn in vergelijking met andere mogelijke oplossingen.

Wanneer we een veelbelovende ruwe oplossing vinden, dan gaan we verder met de concept design fase en de productontwikkeling fase.

Kennis maken?

Laten we samenwerken. Bel ons of stuur ons een mailtje om uw project of vragen te bespreken.

Neem contact op:
team@alskar.com
020 820 22 11

van start met de gratis designguide

De designguide is een document dat u helpt u bij het voorbereiden van uitdagende design en productontwikkeling projecten. Met mindset, organisatie en begrip van het design proces. Zodat we samen met u effectief de producten van morgen kunnen creëren.

Vul uw gegevens in en wij sturen het graag vrijblijvend toe.