Industrieel design en innovatie ontwerpbureau | ALSKAR

Industrieel design

Product design en innovatie diensten die u helpen voorop te lopen. Van idee tot productie.
U wilt de toekomst vormgeven. Met krachtig industrieel design. Oplossingen maken voor mensen om beter te presteren, gezonder te worden en veiliger te werken.

pak een voorsprong met industrieel design

Wij helpen bedrijven om voorop te lopen. Met industrieel design dat echte problemen aanpakt.

Zoals een apparaat dat alle bacteriën doodt in de operatiekamer. Een product dat gevaarlijke reinigingswerkzaamheden in een chemische reactor kan overnemen. Of basketbalschoenen voor kinderen waarbij de veters niet losgaan.
strategic industrial design of bicycles


industrieel design ondersteuning

opmerkelijk industrieel design, vol met innovaties

Opvallend industrieel design

Ons ervaren design team ontwikkelde vele opmerkelijke producten voor onze klanten, met innovatieve oplossingen die mensen helpen beter te presteren, beter te werken of te genieten van een geheel nieuwe ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in industrieel design van sportproducten, professionele gereedschappen, producten met wielen en producten voor de gezondheidszorg.


strategisch industrieel design van consumenten producten

strategisch industrieel design

Het toekomstige industrieel design van een product is geen kwestie van smaak, maar van strategische richting, gebaseerd op zinvolle innovatie. Opvallende producten zijn niet het resultaat van een democratisch besluitvormingsproces, maar van visie.


alleen de beste industrieel design oplossing

Met 'look-in-the-kitchen' sessies betrekken we uw team vroeg in het industrieel design proces. In plaats van drie of meer concepten volledig te ontwikkelen, waarvan maar één gekozen wordt, ontwikkelen we alleen de beste design richting. Onze klanten willen niet steeds keuzes maken, ze willen betrokken zijn en dat we hen het beste geven.


medisch productontwerp, gezondheidszorg design, industrieel design van medische apparaten

nieuwe doorbraken

Of we nu een sportproduct met hoge prestaties, een professioneel gereedschap, een mountainbike of een complex medisch product ontwerpen, innovatie komt met het vinden van oplossingen voor echte problemen.


industrieel design van sport producten, strategisch industrieel design
Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunnen Alskar Design aanbevelen als industrieel ontwerpbureau aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling."
Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie ontwerpbureau mee kwam.”
product ontwerpbureau, industrieel design bureau

Start vandaag met onze DesignguideWaarschijnlijk zijn er voor uw bedrijf ook voordelen te halen als jullie een design en innovatie bureau inhuren. Om de voorsprong te krijgen die u nodig heeft.

Onze Designguide neemt u mee in het process en mindset waarin wij geloven. En waardoor onze klanten toonaangevend zijn geworden.

Vul het formulier in en we sturen de Designguide per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.Lees onze privacyverklaring.
 1. Invalid Input
 2. naam:
  Vul aub uw naam in.
 3. email:
  Vul aub een geldig email adres in.
 4. bedrijfsnaam:
  Vul aub uw bedrijfsnaam in.


Maarten Jan van Fulpen

Fast Focus

"Vorig jaar hebben we succesvol samengewerkt met Alskar Design in de productontwikkeling van een e-health oplossing. Zowel zakelijk als creatief is Alskar Design een zeer aangenaam en professioneel industrieel ontwerpbureau. De ervaring en de drive van Andreas is heel inspirerend. De nauwe samenwerking met het design team leidt tot een succesvol ontwerpproces en een zowel functioneel goed als mooi product design."
Elena Delli

Frel Solutions Sagl

"Werken met Alskar Design was een geweldige ervaring, zeer plezierig en informatief. Vanaf de eerste ontmoeting met Andreas en zijn team kregen we een duidelijk overzicht van het stapsgewijze ontwerpproces en konden we ons idee omzetten van een eenvoudige schets in een functioneel, maakbaar designproduct. We zijn uitermate tevreden over de resultaten en manier van samenwerken en bevelen zonder aarzeling het team van Alskar aan."
product ontwerpbureau, industrieel design bureau

industrieel design, productontwikkeling van professioneel gereedschap, meetinstrumenten, machines

Waarom bedrijven met ons werken

Zowel start-ups, middelgrote bedrijven als grote multinationals kiezen Alskar Design als partner voor hun strategische industrieel design projecten.


Heeft u een doorbraak in product design nodig?

Wij kunnen u daarbij helpen. Ons senior product design team ontwerpt mooie en zinvolle producten. En innoveert sneller.

Leg ons uw uitdaging voor, we luisteren graag. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 020 820 22 11.

U kunt ook eerst onze gratis Designguide aanvragen met het formulier:

 1. Invalid Input
  Vul aub uw naam in.
  Vul aub een geldig email adres in.