industrieel ontwerp en innovatie diensten die u helpen voorop te lopen.

Industrieel design

U wilt de toekomst vormgeven. Met krachtig industrieel design. Oplossingen maken voor mensen om beter te presteren, gezonder te worden en veiliger te werken.

voorsprong met goed industrieel design

Wij helpen bedrijven om voorop te lopen. Met industrieel design dat echte problemen aanpakt.

Zoals een apparaat dat alle bacteriën doodt in de operatiekamer. Een product dat gevaarlijke reinigingswerkzaamheden in een chemische reactor kan overnemen. Of basketbalschoenen voor kinderen waarbij de veters niet losgaan.

industrieel design ondersteuning

Ons industrieel ontwerpbureau biedt de ondersteuning die u nodig heeft: creëren van een krachtige design strategie, baanbrekende oplossingen, bewezen en effectieve aanpak, award-winnend product design en robuuste productontwikkeling.

opvallend industrieel design

Ons ervaren design team ontwikkelde vele opmerkelijke producten voor onze klanten, met innovatieve oplossingen die mensen helpen beter te presteren, beter te werken of te genieten van een geheel nieuwe ervaring.

Wij zijn gespecialiseerd in industrieel design van sportproducten, professionele gereedschappen, producten met wielen en producten voor de gezondheidszorg.

beste industrieel ontwerp oplossing

Industrieel design is niet-democratisch. Wij vinden dat het gebaseerd moet zijn op visie.

Wanneer wij aan boord komen, zullen we u niet overladen met keuzes, maar we zullen visie brengen en uw team helpen om beslissingen te nemen.

In tegenstelling tot het meer traditionele industrieel design proces, hebben we een effectievere manier van productontwerp.

waarom werken bedrijven met ons?

Onze klanten vragen ons industrieel design bureau om hen te helpen bij het ontwerpen van strategische producten die nooit eerder zijn gemaakt.

Wij werken met multinationals, fietsfabrikanten, middelgrote bedrijven en veelbelovende startups. Bedrijven die industrieel design als deel van hun strategie zijn gaan zien. En de kracht hebben leren kennen van het samen werken met ons ontwerpbureau.

Lees wat de drijfveren zijn om met ons te werken.

references 2018
references mobile

ontvang ons gratis design magazine

Circa acht keer per jaar serveren wij u een goede selectie van innovatieve concepten, nieuwe materialen en duurzame oplossingen. Met geweldige afbeeldingen en korte artikelen. Om geïnspireerd te raken.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

heeft u een doorbraak in product design nodig?

Wij kunnen u daarbij helpen. Ons senior product design team ontwerpt mooie en zinvolle producten. En innoveert sneller.

Leg ons uw uitdaging voor, we luisteren graag. Stuur ons een email via team@alskar.nl of bel ons op 020 820 22 11.

U kunt ook eerst onze gratis Designguide aanvragen met het formulier: