Ontdek onze industrieel design diensten en proces


Onze industrieel design diensten en aanpak helpen u om geweldige nieuwe producten te ontwikkelen. Gebaseerd op een solide strategie, mensgerichte ontwerp aanpak en in combinatie met robuuste engineering.

Volledige industrieel design projecten

Misschien droomt u van het maken van groenere producten, een radicale verbetering van de ergonomie van uw product of het creëren van een nieuwe lijn goed ontworpen producten.

Wij kunnen u helpen om resultaat te krijgen met innovatie en industrieel design. U kunt ons betrekken bij volledige industrieel design projecten, vanaf het prille begin van design strategie en concept design, tot en met productontwikkeling, hoogwaardige engineering, prototyping, testen, certificeringen en voorbereiden voor productie.

Lees meer over een volledig product design project

Of delen van het proces

U kunt ons ook als partner inschakelen op delen van het industrieel design proces, om bijvoorbeeld een solide design strategie te ontwikkelen voor uw project of ergonomische of functionele optimalisaties door te voeren op een bestaand product.
Richting en strategie: het begin van industrieel design

Het definiëren richting in het industrieel design proces wordt gedaan door het opstellen van een solide design strategie document. Gebaseerd op core-meaning, business tools, gebruikobservaties en krachtige styling tools definiëren we een richting voor het industrieel design die zowel uw bedrijfswaarden communiceert, evenals de betekenis die een gebruiker aan het product geeft. Dit document is de leidraad voor het creatieve proces, het houdt de focus in ons team, helpt om risico's te beheersen en versnelt het ontwerpproces.


Industrial design, industrieel design, prototype

Onze methode: single-developed-concept

In plaats van de volledige ontwikkeling van drie of meer industrieel design concepten, waarvan slechts één wordt gekozen, maken we effectief gebruik van onze middelen om alleen de beste richting van industrieel design te ontwikkelen. Onze klanten willen niet steeds zelf keuzes hoeven maken, ze willen dat we hen de beste oplossing geven. Deze methode helpt om het proces te versnellen en eerder focus aan te brengen in het creatieve industrieel design proces.


Industrieel design, kwaliteit, risico management

Industrieel design, kwaliteit en risico management

Kwaliteitszorg en risicobeheersing zijn belangrijk. Daarom worden tijdens elke fase van het industrieel design proces validaties gedaan om producten te ontwerpen met minimale risico's, terwijl we wel steeds mogelijkheden houden om met ontwrichtende nieuwe innovaties te komen. Onze procedures en systemen zijn daarom pragmatisch, niet-bureaucratisch en getest in tientallen projecten.

Onze look-in-the-kitchen sessies en solide design strategie helpen om eerlijk de verschillende paden van ontwikkeling te bespreken, met hun risicoprofiel. We maken samen met uw team snel gewogen beslissingen op basis van onze adviezen en komen soepel tot hoogwaardige industrieel design resultaten.

Blijf op de hoogte met ons gratis maandelijks Design Magazine.


Ontvang ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Ons Design Magazine biedt u inspirerende nieuwe concepten van ontwerpers wereldwijd, nieuwe materialen, wetenschappelijke doorbraken en nog veel meer.

Geen verplichtingen, u krijgt geen andere e-mails van ons, eenvoudig afmelden.

Van start met de Designguide

Uw bedrijf heeft design en pro-actieve productinnovatie nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van slechts één concept, en strategieen die leiden tot zinvolle en duurzame producten.

Maak het verschil, ga van start met de Designguide.