Loop voorop met industrieel design.

wij ontwerpen producten. wij creëren innovatie.


Uw acties van vandaag bepalen de toekomst van morgen. Met strategisch industrieel design kunt u de toekomst van morgen vormgeven met zinvolle producten.

Industrieel design is creativiteit

Bent u op zoek naar inspiratie om uw bedrijf te laten groeien? Bent u op zoek naar een industrieel design bureau dat u helpt producten te ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen, volgens een duidelijk gedefinieerde strategie, rekening houdend met de specifieke kenmerken van uw bedrijfsmodel en bewust van haar verantwoordelijkheid voor maatschappij en natuur?

Obstakels onderweg

U vindt misschien dat uw bedrijf niet genoeg industrieel design en innovatiekracht heeft. Besluitvorming in uw team, een ontbrekende strategie of onvoldoende ervaring kunnen obstakels zijn.We begrijpen dat het maken van een kwaliteitsproduct moeilijk is, het is een moeizame klus met een team van hoogopgeleide industrieel design professionals. Maar samen kunnen we meer bereiken.


We verbeteren onszelf en onze tools en strategieën al vele jaren. We werken nauw samen met onze klanten, informeren hen wekelijks over de voortgang van het werk, bieden een mogelijkheid om deel te nemen aan onze werksessies en geven ze informatie over de voortgang van het project.

U zult nieuwe betekenisvolle producten kunnen aanbieden die de wereld iets beter maken, net als onze klanten.
Antoine le Cuziat

Decathlon

“Fantastische ervaring met een professioneel en creatief bedrijf.”
Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de industrieel design oplossingen waar jullie bureau mee kwam.”
industrieel design referenties

industrieel design van professionele tools
Hoe kunnen we de kwaliteit van lassen nog nauwkeuriger en efficiënter meten?

De TOFD / PE is een hoogkwalitatief ultrasoon meetapparaat, ontwikkeld voor TüV Sonovation. Het is in staat om de kwaliteit van lassen zeer nauwkeurig te meten, zodat ingenieurs van TüV de lassen kunnen certificeren voor haar industriële klanten.Het product is zeer flexibel, robuust in gebruik en een grote sprong voorwaarts voor TüV.

Praktische, niet-bureaucratische en geteste industrieel design aanpak

We onderscheiden ons door een rationele, niet-bureaucratische aanpak op basis van geverifieerde oplossingen. We werken samen aan projecten in een constructieve samenwerking. Onze oplossingen zijn gebaseerd op een strategische visie, de nieuwste technologie, functionele modellen, industrieel design vormonderzoek, technische oplossingen en ergonomisch onderzoek.

In elke fase van het industrieel design proces voeren onze ontwerpers alle noodzakelijke tests en goedkeuringen uit. Zo behouden we de mogelijkheid om open te blijven voor baanbrekende innovaties en tegelijkertijd minimaliseren we risico's.


Industrieel design van sport producten.
Hoe kunnen we versleten banden vervangen zonder een compleet wiel weg te moeten gooien?

De DWS Z1 van Maplez is een hoogwaardig en milieuvriendelijk inline skate wiel, met een gewicht dat minder is dan 155 gram. Strategisch industrieel design heeft bijgedragen aan het creëren van een zeer duurzame unieke aluminium velg.Het wiel betekent een revolutie voor de skate-industrie, het heeft een ongeëvenaarde sterkte en snelheid.

Geef de toekomst vorm, start met de Designguide.In de Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie en een paar praktische stappen die u kunt nemen om een design project voor te bereiden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

  1. Invalid Input
  2. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  3. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  4. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.Wij helpen uw team om keuzes te maken

Alskar klinkt als een onbekende bestemming. Onze naam symboliseert het gaan waar niemand ooit ging, precies wat wij doen in product ontwerp. We zijn gemakkelijk in de omgang en we hebben een mening. Wij zullen u niet overbelasten met keuzemogelijkheden, maar helpen uw team beslissingen te nemen, gebaseerd op visie en strategie.
Medical product design, industrial design of medical devices
Hoe kunnen we meer dan 99% van alle virussen, bacteriën en schimmels in de operatiekamerlucht deactiveren?

De technologie in dit product wordt gebruikt in het internationale ruimtestation. Samen met de ontwikkelaars van de technologie, SMF Potok, hebben we de unieke technologie vertaald in een hightech medisch product.

Het apparaat werkt in operatiekamers, verloskundige afdelingen en neonatale eenheden om te dienen als efficiënte aanvullende infectiebeheersing. Het doodt 99,8% van alle virussen, bacteriën en schimmels in de lucht.