industrieel design

U wilt de toekomst vormgeven. Met krachtig industrieel design. Oplossingen maken voor mensen om beter te presteren, gezonder te worden en veiliger te werken.

voorsprong met goed industrieel design

Wij helpen bedrijven om voorop te lopen. Met industrieel design dat echte problemen aanpakt.

Zoals een apparaat dat alle bacteriën doodt in de operatiekamer. Een product dat gevaarlijke reinigingswerkzaamheden in een chemische reactor kan overnemen. Of basketbalschoenen voor kinderen waarbij de veters niet losgaan.

industrieel design ondersteuning

Ons industrieel ontwerpbureau biedt de ondersteuning die u nodig heeft: creëren van een krachtige design strategie, baanbrekende oplossingen, bewezen en effectieve aanpak, award-winnend product design en robuuste productontwikkeling.

opvallend industrieel design

Ons ervaren design team ontwikkelde vele opmerkelijke producten voor onze klanten, met innovatieve oplossingen die mensen helpen beter te presteren, beter te werken of te genieten van een geheel nieuwe ervaring.

Wij zijn gespecialiseerd in industrieel design van sportproducten, professionele gereedschappen, producten met wielen en producten voor de gezondheidszorg.

beste industrieel ontwerp oplossing

Industrieel design is niet-democratisch. Wij vinden dat het gebaseerd moet zijn op visie.

Wanneer wij aan boord komen, zullen we u niet overladen met keuzes, maar we zullen visie brengen en uw team helpen om beslissingen te nemen.

In tegenstelling tot het meer traditionele industrieel design proces, hebben we een effectievere manier van productontwerp.

waarom werken bedrijven met ons?

Onze klanten vragen ons industrieel design bureau om hen te helpen bij het ontwerpen van strategische producten die nooit eerder zijn gemaakt.

Wij werken met multinationals, fietsfabrikanten, middelgrote bedrijven en veelbelovende startups. Bedrijven die industrieel design als deel van hun strategie zijn gaan zien. En de kracht hebben leren kennen van het samen werken met ons ontwerpbureau.

Lees wat de drijfveren zijn om met ons te werken.

references 2018
references mobile
bespreek uw project

We helpen onze klanten om mooie, innovatieve producten te kunnen aanbieden. Van het eerste idee tot productie. Hoe kunnen we u helpen?

Bel ons of stuur ons een mailtje om uw situatie te bespreken. We reageren binnen een dag.

ontvang de gratis designguide

Uw bedrijf kan voorop lopen en de meest innovatieve, hoogwaardige en mooie producten bieden.

Vul uw gegevens in, ontvang de Designguide en lees hoe we dat samen kunnen bereiken.

wilt u nieuwe toonaangevende producten?

Uw bedrijf kan voorop gaan lopen en de meest innovatieve, hoogwaardige en mooie producten gaan bieden.

Vul uw gegevens in, ontvang de Designguide en lees hoe u dat kunt bereiken.