het strategisch product ontwerpbureau

Strategisch industrieel design om u te helpen innoveren.

U wilt innoveren. U wilt relevant blijven in een veranderende wereld. Uw bedrijf kan op kop lopen met opmerkelijk industrieel design, vandaag en morgen.

meer innovatie

Misschien kan uw team goed hulp gebruiken met industrieel design. Besluitvorming, een onduidelijke strategie of een gebrek aan ervaring kunnen obstakels zijn voor innovatie en goed industrieel design. Ons senior design team helpt u om deze obstakels te overwinnen.
opmerkelijk industrieel design, vol met innovaties

Opvallend industrieel design

Ons ervaren design team ontwikkelde vele opmerkelijke producten voor onze klanten, met innovatieve oplossingen die mensen helpen beter te presteren, beter te werken of te genieten van een geheel nieuwe ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in industrieel design van sportproducten, professionele gereedschappen, producten met wielen en producten voor de gezondheidszorg.


strategisch industrieel design van consumenten producten

strategisch industrieel design

Het toekomstige industrieel design van een product is geen kwestie van smaak, maar van strategische richting, gebaseerd op zinvolle innovatie. Opvallende producten zijn niet het resultaat van een democratisch besluitvormingsproces, maar van visie.


alleen de beste industrieel design oplossing

Met 'look-in-the-kitchen' sessies betrekken we uw team vroeg in het industrieel design proces. In plaats van drie of meer concepten volledig te ontwikkelen, waarvan maar één gekozen wordt, ontwikkelen we alleen de beste design richting. Onze klanten willen niet steeds keuzes maken, ze willen betrokken zijn en dat we hen het beste geven.


medisch productontwerp, gezondheidszorg design, industrieel design van medische apparaten

nieuwe doorbraken

Of we nu een sportproduct met hoge prestaties, een professioneel gereedschap, een mountainbike of een complex medisch product ontwerpen, innovatie komt met het vinden van oplossingen voor echte problemen.


industrieel design van sport producten, strategisch industrieel design
Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunne Alskar Design aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling."
Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie ontwerpbureau mee kwam.”
product ontwerpbureau, industrieel design bureau

Ontvang de gratis Designguide.In de Designguide vindt u voorbeelden van krachtige innovatie, cases, veelgestelde vragen, circulaire mogelijkheden en praktische stappen om voor te bereiden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van één concept en de krachtige strategie tools.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.

 1. Invalid Input
 2. naam:
  Vul aub uw naam in.
 3. email:
  Vul aub een geldig email adres in.
 4. bedrijfsnaam:
  Vul aub uw bedrijfsnaam in.


Maarten Jan van Fulpen

Fast Focus

"Vorig jaar hebben we succesvol samengewerkt met Alskar Design in de productontwikkeling van een e-health oplossing. Zowel zakelijk als creatief is Alskar Design een zeer aangename en professionele partner. De ervaring en de drive van Andreas is heel inspirerend. De nauwe samenwerking met het design team leidt tot een succesvol ontwerpproces en een zowel functioneel goed als mooi product design."
Elena Delli

Frel Solutions Sagl

"Werken met Alskar Design was een geweldige ervaring, zeer plezierig en informatief. Vanaf de eerste ontmoeting met Andreas en zijn team kregen we een duidelijk overzicht van het stapsgewijze ontwerpproces en konden we ons idee omzetten van een eenvoudige schets in een functioneel, maakbaar designproduct. We zijn uitermate tevreden over de resultaten en manier van samenwerken en bevelen zonder aarzeling het team van Alskar aan."
product ontwerpbureau, industrieel design bureau

industrieel design, productontwikkeling van professioneel gereedschap, meetinstrumenten, machines

Waarom bedrijven met ons werken

Zowel start-ups, middelgrote bedrijven als grote multinationals kiezen Alskar Design als partner voor hun strategische industrieel design projecten.


Wilt u een nieuw product ontwikkelen?

De stappen zijn eenvoudig. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020 820 22 11. Vraag om onze NDA zodat we informatie kunnen delen. Of vraag eerst onze Designguide aan en deel uw project met ons. Lees onze privacyverklaring.

 1. Invalid Input
  Vul aub uw naam in.
  Vul aub een geldig email adres in.