Industrieel design van consumenten producten


We houden van het ontwerpen van zinvolle consumentenproducten die zich onderscheiden door hun schoonheid en betekenis.

Producten die een ware aanvulling zijn voor je leven

De consumentenproducten die we ontwerpen zijn nuttige producten. Echte aanvullingen op je leven, die het leven veiliger maken, eenvoudiger en mooier. We hebben ervaring met het ontwerpen van allerlei consumentenproducten, zowel consumentenelektronica, producten voor persoonlijke verzorging en keukengerei.
 
 
 
 
Industrieel design van een streaming music center consumer electronics

Streaming audio music center

Dit Music Center biedt de mogelijkheid om te genieten van muziek door het hele huis. Met behulp van draadloze streaming-technologie kan de muziek op iPod's en laptop's met iTunes worden geopend door het Music Center, via de eenvoudig te bedienen afstandsbediening. Het product heeft een harde schijf aan boord, een iPod docking station, CD / DVD-speler en internet radio.

Het product kreeg internationale aandacht, alsook van Apple en het Apple Benelux distributiekanaal bood aan om dit product te verkopen in hun 600 winkels.

 

 

product design van Philips Activelink

Philips Activelink 2

De ActiveLink 2 is een state-of-the-art Activity Monitor ontwikkeld in samenwerking met Philips en Weight Watchers voor de markt in de Verenigde Staten.

De ActiveLink leert over hoeveel je beweegt en maakt vervolgens op maat gemaakte doelen, afhankelijk van je activiteit. Het biedt een on-line coach en diëten van WeightWatchers om mensen met ernstig overgewicht te helpen om een gezondere levensstijl te bereiken.

Industrieel design van Philips Activelink

Product design van Philips Activelink
Industrieel design van smart home control

Swisscom Home Control

Stap voor stap worden onze huizen slimmer, zowel op het gebied van communicatie, monitoring van energieverbruik, verlichting, beveiliging en ventilatie. Dit Home Control Center helpt bij het bewaken en controleren van meerdere smart home functies en is een platform voor communicatie.

Industrieel design van smart home component
 
 
Industrieel design van een gitaar stem apparaat

Roadie Tuner

De Roadie Tuner is een volautomatisch gitaarstem apparaat, dat samenwerkt met je smartphone. Het stemmen van je gitaar is nu een kwestie van seconden. Leg de Roadie over je stemmechaniek, sla een snaar aan en Roadie gaat de snaar stemmen.

Met de Roadie App kun je een profiel van je instrument creëren. Deze houdt de kwaliteit van je snaren bij, adviseert wanneer het tijd is nieuwe snaren te plaatsen en logt de onderhoud historie van je instrument.

www.roadietuner.com 

 

Industrieel design van het Roadie gitaar stem apparaat
 
 

 

 
 
Industrieel design van het Roadie Tuner gitaar stem apparaat
 
 

 

 
 

Evert Jaap Lugt

NGTI Swisscom

“I am happy we came to a great design. I gladly connect my name to this."

Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We have been working closely with Alskar Design for the past 3 years. Never any problem working with nice people. Very professional, organised, smart, strong vision and yet extremely easy going people. I would strongly recommend Alskar Design to those who need support in industrial design and product engineering projects. They are the team!"
 
 

Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“I am impressed! I am positively surprised by the solutions you came up with”

Boudewijn Hoekstra

Niko Home Automation

"Alskar Design is a well-organised, creative and flexibele hardware design firm. Andreas is an intelligent and easy-going person. Did some good development for parts of the Niko Projects solution."
 

 

 

Industrieel design van consumenten producten


Industrieel design van consumenten producten


Industrieel design van consumenten producten


 
 
Product ontwerp van een babyvoeding product

Tap Babyvoeding

Een onderscheidend consumentenproduct dat een waterkoker en waterkoeler combineert.

De meest interessante functie is de mogelijkheid om direct babyvoeding te maken, door de uitgifte van water op precies 37 graden.

Het speciaal ontworpen metalen topdeel beschikt over een ronde opening waaruit het water in de baby stroomt. Tegelijkertijd kan het babyvoedingpoeder van boven door het gat worden geschept, waardoor het zich onmiddellijk mengt met het water en het poeder verstopt niet bij het doseren in een vochtige fles. Het product heeft LED-verlichting voor gebruik 's nachts.

 

 

 
 
Industrieel design van keuken tool

Triangle Zester keukengereedschap

Een nieuw innovatief keukengereedschap, gemaakt van hoge kwaliteit roestvast staal en het duurzame materiaal Christalan, een natuurlijk mineraal.

Het product is anti-bacterieel en anti-schimmel. De mooie elegante lijnen maken het product een plezier om mee te werken, zowel voor professionele als voor amateur koks die de kwaliteit van keukengerei weten te waarderen.

 

 

 
 
Industrieel design van een noodlamp

Noodlamp

In veel gevallen verliezen de hulpdiensten tijd in de laatste paar honderd meter bij het naderen van een ongeval of noodsituatie. Navigatiesystemen zijn zeer krachtig, maar in veel situaties is het laatste deel nog steeds moeilijk: een flatgebouw heeft meerdere ingangen, in een nieuwe wijk staan sommige straten nog niet in het navigatiesysteem, straat nummering in de navigatie komt niet overeen met de werkelijkheid of in buitengebieden kan het moeilijk zijn om bij donker de inrit te vinden die leidt naar een boerderij of een afgelegen huis.

Dat is waar deze krachtige noodverlichting te hulp komt door het geven van een sterk visueel signaal naar de ambulance of politie.

De Noodlamp is uitgerust met 8 zeer sterke power-LEDs die bij vol daglicht zichtbaar zijn tot een afstand van ongeveer 400 meter.

 

 

 
 
Industrieel ontwerp van een haarstijltang

Snooc haarstijltang

De Snooc is speciaal ontworpen om een hoge kwaliteit stijltang te introduceren, met een lange levensduur en een goede duurzaamheid. De meeste huidige producten zijn conservatief en van lage kwaliteit, waarbij in principe overal dezelfde technologie wordt toegepast.

De Snooc biedt hoge kwaliteit automotive styling, top-materialen, draadloze technologie en een speciaal metalen veer-systeem, waarmee beide delen worden verbonden met een hoge vorm integratie.

 

 

 

Blijf op de hoogte met ons gratis maandelijks Design Magazine.


Ontvang ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Ons Design Magazine biedt u inspirerende nieuwe concepten van ontwerpers wereldwijd, nieuwe materialen, wetenschappelijke doorbraken en nog veel meer.

Geen verplichtingen, u krijgt geen andere e-mails van ons, eenvoudig afmelden.

Van start met de Designguide

Uw bedrijf heeft design en pro-actieve productinnovatie nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van slechts één concept, en strategieen die leiden tot zinvolle en duurzame producten.

Maak het verschil, ga van start met de Designguide.