Hoe selecteert u het juiste ontwerpbureau?

Het is geweldig om een nieuw productontwerpproject te starten. En een interessante uitdaging om het juiste product ontwerpbureau te vinden dat u helpt om te innoveren.

selecteer een cultuur

Huur geen productontwerpbureau in. Huur een mentaliteit of een cultuur in. Omdat dat is wat uw team echt gaat helpen. De waarden van een ontwerpbureau vertellen u iets over de relatie die u met hen zult hebben.

Geef de voorkeur aan bureaus die pragmatisch en innovatief zijn. Hun kantoor en website weerspiegelen vaak hun cultuur en energie.

zoek innovatie

Ontwerpstudio’s die moedig, divers en toegewijd zijn aan innovatie, creëren betere en meer vooruitstrevende producten.

Zoek niet altijd naar de exacte categorie of het type product dat u wilt ontwikkelen in hun portfolio. Zoek in plaats daarvan naar echte innovatieve oplossingen die ze hebben gemaakt en de ervaring die ze hebben met het inslaan van echt nieuwe wegen.

zoek een specialist

Sommige ontwerpstudio’s zijn gespecialiseerd in IoT-producten. Of in producten voor de openbare ruimte. Wij zijn dat niet. U kunt dus beter niet met ons samenwerken als u een project heeft op dat gebied.

Wilt u daarentegen een nieuwe fiets, een sportproduct, een medisch hulpmiddel, een professionele tool of een high-end consumentenproduct ontwikkelen, dan kunt u beter met ons samenwerken. Wij zijn gespecialiseerd in deze vakgebieden.

geen beperkingen

Locatie maakt niet zoveel uit. Met e-mail, Skype en telefoon kunt u overal contact houden.

Wees niet bevooroordeeld. Soms is het juist goed om het perspectief van een buitenstaander te zoeken.

niet teveel alternatieven

Het communiceren met 30, 20 of zelfs 10 ontwerpbureaus is niet slim. De long-list kan relatief kort zijn door goed uw huiswerk te doen.

Dat helpt u om de geselecteerde ontwerpbureaus beter te vergelijken. U kunt voor elk bureau voldoende tijd nemen om een aantal keren te bellen, hun cultuur, offerte en manier van werken te begrijpen.

kies niet op prijs

Prijs doet er toe. Maar onredelijk proberen te onderhandelen over de prijs kan contraproductief zijn. Dit kan leiden tot een lagere kwaliteit en een slechte service.

U huurt een ontwerpbureau in voor de kwaliteit van de output, dus laat kosten niet de doorslag geven.

verwachtingen

Bespreek uw behoeften en verwachtingen voordat u begint. Zorg ervoor dat uw doelstellingen strategisch zijn en passen bij uw cultuur. Bepaal hoe u wilt samenwerken met het ontwerpbureau en welk risico-niveau u wilt nemen.

Bepaal wie er beslissingen gaat nemen tijdens het ontwerpproces. Deelname aan een ontwerpproces is spannend en leuk, maar minder mensen zorgen voor een betere besluitvorming.

Geef voorkeur aan ontwerpbureaus die u helpen om beslissingen te nemen design studio’s die u gewoon meer keuze bieden.

bespreek uw project

We helpen onze klanten om mooie, innovatieve producten te kunnen aanbieden. Van het eerste idee tot productie. Hoe kunnen we u helpen?

Bel ons of stuur ons een mailtje om uw situatie te bespreken. We reageren binnen een dag.

ontvang uw gratis
designguide

Ondernemers en leiders werken met ons gespecialiseerde product ontwerpbureau om de beste fietsen, sport producten, medische apparaten en professionele tools te ontwikkelen.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren.

Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.

ontvang uw gratis Designguide

Ondernemers en leiders werken met ons gespecialiseerde product ontwerpbureau om de beste fietsen, sport producten, medische apparaten en professionele tools te ontwikkelen.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren.

Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.