fiets ontwerp studio

Wij zijn een innovatieve fiets ontwerp studio. Onze expertise in fietsontwerp en engineering helpt onze klanten bij de ontwikkeling van hoogwaardige carbon fietsen, e-bikes en bakfietsen.

wij zijn rijders

Wij zijn rijders en wielrenners. Wij rijden veel in het buitenland, maar ook dagelijks door het verkeer in Amsterdam op stadsfietsen en bakfietsen. We weten wat werkt en wat minder goed werkt.

We helpen uw team bij het creƫren van een krachtige fiets ontwerp strategie en baanbrekende oplossingen. Daarna werken we de proof of concepts uit met award-winnend product design en robuuste productontwikkeling.

kinematica en geometrie

In ons fiets ontwerp en ebike ontwikkeling gebruiken we gedegen ontwerp- en simulatietechnieken om tot de beste oplossingen te komen voor de ophanging, de beste kinematica en goede geometrie.

Wij ontwerpen, bouwen en testen prototypes op gebruik, prestaties en levensduur.

product ontwerpbureau
ervaring
maakt
kwaliteit

Kwaliteit product design vereist een senior ontwerpteam met jarenlange ervaring. We hebben met succes meer dan 120 productontwikkeling projecten afgerond.

De projecten die we uitvoeren binnen onze fiets ontwerp studio zijn gericht op de ontwikkeling van hoogwaardige en innovatieve bikes.

ergonomie

Fietsers staan centraal in ons ontwerp, of dat nu een topsporter is die op een enduro mtb dagenlang door de Alpen zal racen, of een moeder die veilig haar kinderen op een elektrische bakfiets door het stadsverkeer zal loodsen.

Daarnaast is strategische vormgeving een belangrijk aspect van ons proces, zodat uw e-bike of fiets naadloos past bij uw merkidentiteit.

fiets ontwerp studio

We kunnen uw volledig e-bike of fiets ontwerp project uitvoeren, van strategie tot voorbereidingen voor productie.

Hoogwaardige 3D CAD-programma’s helpen ons complexe surface modellen van carbon of aluminium frames te bouwen.

Onze goede contacten met vele leveranciers in de fietsindustrie helpen om de juiste componenten en drivetrain oplossingen te selecteren en te testen.

waarom bedrijven met ons werken

Wij werken met bedrijven in alle maten: multinationals, middelgrote bedrijven en veelbelovende startups. Bedrijven die innovatieve fietsen als hun strategie zien. En de kracht hebben leren kennen van het samen werken met een specialistische fiets ontwerp studio.

uw
project

We helpen onze klanten om mooie, innovatieve producten te kunnen aanbieden. Van het eerste idee tot productie. Hoe kunnen we u helpen?

Bel ons of stuur ons een mailtje om uw situatie te bespreken. We reageren binnen een dag.

gratis Designguide

Ondernemers en leiders werken met ons gespecialiseerde product ontwerpbureau om de beste fietsen, sport producten, medische apparaten en professionele tools te ontwikkelen.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren.

Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.

De Designguide helpt u te begrijpen wat er nodig is om uw product te realiseren. Vul uw gegevens in en ga van start met de Designguide.