specialisten in het ontwerp van bakfietsen, e-bikes en mountain bikes

Fiets design en ontwikkeling

Goed fiets design helpt om fietsen, bakfietsen en e-bikes te bouwen die beter rijden. Die meer vertrouwen geven, beter presteren en er beter uitzien.

voorsprong door slim fiets design

Wij helpen fietsbedrijven om toonaangevend te zijn. Met goed fiets design en slimme engineering.

Zoals een carbon full suspension mountainbike die meer vertrouwen biedt aan de rijder. Gebaseerd op verbeterde geometrie, uitstekende kinematica en hoogwaardige componenten keuzes.

Of een compleet nieuwe aandrijflijn met extreem snel schakelen voor e-bikes.

wij zijn rijders

Wij zijn mountainbikers en wielrenners. Wij rijden veel in het buitenland, maar ook dagelijks door het verkeer in Amsterdam op stadsfietsen en bakfietsen. We weten wat werkt en wat minder goed werkt.

We helpen uw team bij het creëren van een krachtige design strategie en baanbrekende oplossingen. Daarna werken we de proof of concepts uit met award-winnend product design en robuuste productontwikkeling.

kinematica en geometrie

In onze ontwikkeling van fietsen gebruiken we gedegen ontwerp- en simulatietechnieken om tot de beste oplossingen te komen voor de ophanging, de beste kinematica en goede geometrie.

Wij ontwerpen, bouwen en testen prototypes op gebruik, prestaties en levensduur.

fiets engineering

We kunnen een volledig fiets design en engineering project uitvoeren, van strategie tot voorbereidingen voor productie.

Hoogwaardige 3D CAD-programma’s helpen ons complexe surface modellen van carbon of aluminium frames te bouwen.

Onze goede contacten met vele leveranciers in de fietsindustrie helpen om de juiste componenten en drivetrain oplossingen te selecteren en te testen.

ergonomie

Fietsers staan centraal in ons ontwerp, of dat nu een topsporter is die op een enduro mountainbike dagenlang door de Alpen zal racen, of een moeder die veilig haar kinderen op een elektrische bakfiets door het stadsverkeer zal loodsen.

Daarnaast is strategische vormgeving een belangrijk aspect van ons proces, zodat het product naadloos past bij uw merkidentiteit.

waarom fiets bedrijven met ons werken

Wij werken met fiets bedrijven in alle maten: multinationals, middelgrote bedrijven en veelbelovende startups.

Bedrijven die fiets design en innovatie als deel van hun strategie zijn gaan zien. En de kracht hebben leren kennen van het samen werken met ons ontwerpbureau.

Lees wat de drijfveren zijn om met ons te werken.

references 2018
references mobile
Kennis maken?
Laten we samenwerken. Bel ons of stuur ons een mailtje om uw project of vragen te bespreken.

Contact:
team@alskar.com
+31 20 820 2211
maak uw innovatie een realiteit

De gratis designguide helpt u bij het voorbereiden van uitdagende design en productontwikkeling projecten. Met mindset, organisatie en begrip van het proces. Zodat we samen met u effectief de producten van morgen kunnen creëren.

Vul uw gegevens in en wij sturen het graag vrijblijvend toe.