Productinnovatie, uw groeistrategie


Uw bedrijf heeft productinnovatie, goed industrieel design en slimme strategieën nodig om te groeien. Niet alleen in omvang, maar ook om groei te zien in kwaliteit: groener worden, betere productervaringen aanbieden en meer intellectueel eigendom creëren.

Uw onderneming laten groeien met productinnovatie

Wij bieden productinnovatie, onderzoek, industrieel design en productontwikkeling oplossingen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien. Productinnovatie gaat niet alleen over nieuw of anders zijn. Het gaat om het creëren van nieuwe producten die door hun gebruikers geliefd zullen worden, die een rol van betekenis zullen spelen in hun leven.

Met onze tools, methoden en ervaring bieden wij een volledig gamma van oplossingen: van strategie en concept ontwikkeling tot productie-ondersteuning, om u te helpen baanbrekende producten te ontwikkelen en ze snel naar de markt te brengen.


Productinnovatie, revolutionaire bal


Productinnovatie, revolutionaire voetbal voor kinderen

Ambitie niveau en strategie

De weg die we volgen hangt af van uw ambitieniveau, de omvang van uw bedrijf en de risico's. In sommige gevallen zullen we adviseren om een pad van incrementele productinnovatie te volgen, gericht op het verbeteren van bestaande productoplossingen.

Wij richten ons dan met name op het verbeteren van de gebruikerservaring, het duurzamer en milieuvriendelijker maken, het verminderen van onderdelen of het verbeteren van oplossingen voor productie en assemblage. Het kan ook zijn dat we ons focussen op het vinden van nieuwe innovatieve oplossingen voor bepaalde problemen die we tegenkomen in de bestaande producten.


Productinnovatie

Radicale productinnovatie

In andere gevallen zullen we een pad volgen van meer radicale of ontwrichtende productinnovatie, het creëren van geheel nieuwe baanbrekende producten. Om toekomstig verlies van winst op de lange termijn te voorkomen, moeten totaal nieuwe producten worden gemaakt om de oude te vervangen. Deze producten moeten anders zijn, ze moeten een totaal nieuwe ervaring bieden aan gebruikers, of oplossingen bieden voor nieuwe problemen.

Voorbeelden van dergelijke radicale productinnovaties zijn bijvoorbeeld de DWS inline skate wielen, waarbij de velg kan worden losgekoppeld van de band, wat zo een totaal nieuwe en duurzame oplossing oplevert voor (top)sporters. Of een voetbal voor kinderen die kan worden samengesteld uit 6 elementen, en die nooit lek kan gaan, zoals we ontwikkelden met Decathlon. Of een totaal nieuw werkproces en product voor een chemische reactor, dat tweemaal de werksnelheid biedt en veel minder risico voor de operators.


Productinnovatie, gebruiksinzichten

Productinnovatie gedreven door gebruiksinzicht

Productinnovatie wordt gedreven door een combinatie van onderzoek, dromen en gebruiksinzichten. In bepaalde gevallen zien onze klanten ruimte voor verandering, gaten in de markt of problemen met de huidige producten. Als er nog geen oplossingen zijn, dan komen wij aan boord om te helpen.

Gebruikers vormen een interessante bron van inspiratie, in het bijzonder omdat we producten willen ontwerpen die geliefd zullen worden door mensen, die een blijvende betekenis in hun leven zullen vervullen. Daarom maken we gebruik van krachtige tools om de kern-betekenissen te definiëren, testen we ergonomie en verkennen menselijk gedrag. Gebruikersonderzoek en verkenningen gaan om het observeren van mensen, uitvoeren van enquêtes, het zelf ervaren van de producten, rollenspellen en interpretatie van menselijk gedrag. Hieruit ontwikkelen we nieuwe mogelijkheden en oplossingen.


Productinnovatie, snellere product introducties

Snellere introductie van baanbrekende producten

Productinnovatie heeft ook deels te maken met snel zijn, wendbaar en aanpasbaar. Een bedrijf dat in staat is om wendbaar te zijn en erin slaagt om productervaringen te creëren die geliefd raken bij mensen, zal in staat zijn om winst te oogsten.

Om u zo goed mogelijk te helpen komen we graag zo vroeg mogelijk in het proces aan boord. Onze productinnovatie diensten bieden u een oplossing van schets tot productie, met inbegrip van strategie en concept ontwikkeling, industrieel ontwerp, prototyping, geavanceerde engineering, design for manufacturing, testen, foutanalyse en productie ondersteuning. Deze integratie helpt u om baanbrekende producten sneller dan voorheen te introduceren, terwijl het de ontwerp, ontwikkeling en productiekosten vermindert.


Bent u geinteresseerd in industrieel design? Ontvang ons Design Magazine.Ontvang nu ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Het Design Magazine staat boordevol met kennis en inspiratie over industrieel design, nieuwe ontwikkelingen, materialen, innovatie en frisse concepten.Duurzame groei begint met productinnovatie

Uw bedrijf heeft pro-actieve productinnovatie en industrieel design nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Wij werken samen met uw team door middel van onze unieke look-in-de-kitchen sessies, de effectieve single-developed-concept strategie, we beheersen risico's en houden focus.

Wilt u meer weten? Ontvang ons gratis Innovation Notebook.