Diensten

Onze design diensten versnellen uw innovatie. En leiden tot onderscheidende producten. In de sport, in de medische wereld, voor professionals en voor consumenten.

wat we doen

Onze designers, researchers en engineers hebben de expertise om de producten van morgen te ontwerpen.

We ontwerpen producten met een verhaal. Producten die mensen helpen bij het sporten, mensen helpen gezonder te worden of veiliger te werken.

We gebruiken ontwerp-, strategie- en psychologische tools om tot een visie en richting te komen. Dit design specialisme helpt bij het creëren van zinvolle producten die relevant zijn voor mensen, niet alleen vandaag maar ook morgen.
We doen onderzoek, snelle iteraties, testen met modellen en komen tot nieuwe manieren om naar problemen te kijken. Producten en oplossingen die nooit eerder hebben bestaan, komen tot leven.
Op basis van een sterke strategie en visie ontwerpen we de producten van morgen. Goed design, haalbare opbouw en uitstekende gebruikerservaring staan centraal in ons proces.
Dit is het deel van het ontwerpproces dat de uiteindelijke kwaliteit van een product bepaalt. We gebruiken geavanceerde 3D CAD-software, voeren simulaties uit, integreren technologie en bouwen volledig functionele prototypes.

iteraties

Voordat we naar massaproductie gaan, ondersteunen we onze klanten met testcycli met prototypes, kwaliteits- en kostprijsoptimalisaties en productievoorbereidingen.

productie support

Bij de stap naar productie ondersteunen we onze klanten bij de selectie van productiepartners, het uitvoeren van verdere optimalisatiecycli met de productie- en assemblagepartners en beoordelingen van de first out of tool onderdelen. In sommige gevallen ondersteunen we ook met handleidingen, certificeringen, trainingsprogramma’s en verpakkingen.

De sport producten die door ons team zijn ontwikkeld, zijn baanbrekend, met echte innovatieve oplossingen die mensen helpen beter te presteren. Hoogwaardige 3D CAD-programma’s helpen ons complexe en kwalitatieve kunststof en metalen onderdelen te ontwerpen. Daarnaast hebben we veel ervaring met zachte materialen zoals padding voor schoenen en ski-boots, materialen voor ballen, tassen en shirts.
Wij helpen fietsbedrijven om te innoveren. Met baanbrekend product design, krachtige strategie en robuuste engineering. Onze kennis van ergonomie, kinematica en geometrie vullen we aan met onze passie voor mountain bikes en wielrennen, om te komen tot steeds betere fietsen.
Kennis maken?
Laten we samenwerken. Bel ons of stuur ons een mailtje om uw project of vragen te bespreken.

Contact:
team@alskar.com
+31 20 820 2211
maak uw innovatie een realiteit

De gratis designguide helpt u bij het voorbereiden van uitdagende design en productontwikkeling projecten. Met mindset, organisatie en begrip van het proces. Zodat we samen met u effectief de producten van morgen kunnen creëren.

Vul uw gegevens in en wij sturen het graag vrijblijvend toe.