Diensten

Onze design diensten versnellen uw innovatie. En leiden tot onderscheidende producten. In de sport, in de medische wereld, voor professionals en voor consumenten.

wat we doen

Onze designers, researchers en engineers hebben de expertise om de producten van morgen te ontwerpen.

We ontwerpen producten met een verhaal. Producten die mensen helpen bij het sporten, mensen helpen gezonder te worden of veiliger te werken.

We gebruiken ontwerp-, strategie- en psychologische tools om tot een visie en richting te komen. Dit design specialisme helpt bij het creëren van zinvolle producten die relevant zijn voor mensen, niet alleen vandaag maar ook morgen.
We doen onderzoek, snelle iteraties, testen met modellen en komen tot nieuwe manieren om naar problemen te kijken. Producten en oplossingen die nooit eerder hebben bestaan, komen tot leven.
Op basis van een sterke strategie en visie ontwerpen we de producten van morgen. Goed design, haalbare opbouw en uitstekende gebruikerservaring staan centraal in ons proces.
Dit is het deel van het ontwerpproces dat de uiteindelijke kwaliteit van een product bepaalt. We gebruiken geavanceerde 3D CAD-software, voeren simulaties uit, integreren technologie en bouwen volledig functionele prototypes.

Voordat we naar massaproductie gaan, ondersteunen we onze klanten met testcycli met prototypes, kwaliteits- en kostprijsoptimalisaties en productievoorbereidingen.

Bij de stap naar productie ondersteunen we onze klanten bij de selectie van productiepartners, het uitvoeren van verdere optimalisatiecycli met de productie- en assemblagepartners en beoordelingen van de first out of tool onderdelen. In sommige gevallen ondersteunen we ook met handleidingen, certificeringen, trainingsprogramma’s en verpakkingen.

ontvang ons gratis design magazine

Circa acht keer per jaar serveren wij u een goede selectie van innovatieve concepten, nieuwe materialen en duurzame oplossingen. Met geweldige afbeeldingen en korte artikelen. Om geïnspireerd te raken.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Kennis maken?

Laten we samenwerken. Bel ons of stuur ons een mailtje om uw project of vragen te bespreken.

Neem contact op:
team@alskar.com
020 820 22 11

van start met de gratis designguide

De designguide is een document dat u helpt u bij het voorbereiden van uitdagende design en productontwikkeling projecten. Met mindset, organisatie en begrip van het design proces. Zodat we samen met u effectief de producten van morgen kunnen creëren.

Vul uw gegevens in en wij sturen het graag vrijblijvend toe.