Van start met de Designguide


We hopen dat u droomt van het maken van groenere producten, van een radicale verbetering van de ergonomie van uw product of het creëren van een nieuwe lijn goed ontworpen producten.

Groeien met zinvolle product innovatie

De Designguide is een gratis pdf die we per email toesturen. U leert over de realiteit van innovatie, hoe uw bedrijf kan groeien met product design. Over focus, risico management en duurzame strategieen. En hoe u kunt profiteren van het werken met een ontwerpbureau.

U kunt geïnspireerd raken door de look-in-the-kitchen sessies, door de effectieve ontwikkeling van een enkel concept, en de strategie die leidt tot zinvolle producten die een verschil maken.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe. Er zijn geen verplichtingen, we zullen geen andere e-mails versturen.


Ontvang onze Designguide

  1. Invalid Input
  2. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  3. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  4. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.

Van start met de Designguide

Uw bedrijf heeft design en pro-actieve productinnovatie nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van slechts één concept, en strategieen die leiden tot zinvolle en duurzame producten.

Maak het verschil, ga van start met de Designguide.