Consumenten producten design en ontwikkeling | ALSKAR

Product design voor consumenten

We ontwerpen hoogwaardige consumenten producten die worden gebruikt door kinderen, doe-het-zelvers, muzikanten, thuis-koks, ouders, audiofielen en vele anderen.

Philips Activelink

Industrieel design van Philips Activelink


Industrieel design van Philips Activelink


Industrieel design van Philips Activelink
De ActiveLink is een state-of-the-art Activity Monitor ontwikkeld in samenwerking met Philips en Weight Watchers voor de markt in de Verenigde Staten.
Het product biedt een on-line coach en diëten van WeightWatchers om mensen met ernstig overgewicht te helpen om een gezondere levensstijl te bereiken.

Frels

product design van bril accessoires


product design van bril accessoires


product design van accessoires


product design van accessoires


product design van accessoires
Met Frels® heb je je bril altijd bij de hand en verlies je nooit grip. Op je hoofd, oren of nek: hou altijd contact met je bril. Ze zorgen ervoor dat je bril rond de nek kan worden opgehangen, zodat deze niet kan vallen of wegglijden. Je kunt nog steeds je bril met Frels erop bevestigd dragen, zonder enig ongemak. Frels zijn gemaakt van hoogwaardig biocompatibel materiaal, in Zwitserland, volgens de strengste normen.
Met het oog op hoge prestaties en kwaliteit werd uitgebreid onderzoek gedaan naar de meest geschikte materialen qua flexibiliteit, warmtebestendigheid, oliebestendigheid, grip, sensoriële eigenschappen en veiligheid. Intensieve tests hebben ervoor gezorgd dat Frels het gebruik van een bril niet in gevaar brengt, te allen tijde comfortabel blijft en een veilig huidcontact garandeert. Bruikbaarheid was een belangrijk punt tijdens het ontwikkelingsproces: Frels kan eenvoudig worden bevestigd, verwijderd en opnieuw worden bevestigd aan de bril.

Microjungle Safaro

product design van consumenten producten


product design, consumenten product


industrieel design consumenten product


industrieel design consumenten product
De biodynamische vorm, de drukregelaar en het slimme sluitsysteem garanderen een veilige fermentering en eenvoudige bediening.
Dankzij de eenvoudige reinigings- en transportopties is de Safaro niet alleen onmisbaar als keukenhulp, maar ook als metgezel op kantoor of bij een picknick met vrienden.

Swisscom Home Control

Industrieel design van smart home component
Stap voor stap worden onze huizen slimmer, zowel op het gebied van communicatie, monitoring van energieverbruik, verlichting, beveiliging en ventilatie.
Dit Home Control Center helpt bij het bewaken en controleren van meerdere smart home functies en is een platform voor communicatie.

productrange voor Keeeper

Industrial design of consumer products


Industrial design of consumer products


Industrial design of consumer products
Keeeper staat voor Everybody, Everything, Everywhere, Enjoy living. Deze lijn van huis producten is uitdagend en motiverend, het helpt mensen om te blijven houden.
De producten zijn gericht op lang gebruik, BPA vrij en voedsel proof.

Roadie Tuner

Industrieel design van een gitaar stem apparaat


Industrieel design van een gitaar stem apparaat


Industrieel design van een gitaar stem apparaat
De Roadie Tuner is een volautomatisch gitaarstem apparaat, dat samenwerkt met je smartphone. Het stemmen van je gitaar is nu een kwestie van seconden. Leg de Roadie over je stemmechaniek, sla een snaar aan en Roadie gaat de snaar stemmen.
Met de Roadie App kun je een profiel van je instrument creëren. Deze houdt de kwaliteit van je snaren bij, adviseert wanneer het tijd is nieuwe snaren te plaatsen en logt de onderhoud historie van je instrument.

Streaming audio music center

Industrieel design van een streaming music center consumer electronics
Dit Music Center biedt de mogelijkheid om te genieten van muziek door het hele huis. Met behulp van draadloze streaming-technologie kan de muziek op iPod's en laptop's met iTunes worden geopend door het Music Center, via de eenvoudig te bedienen afstandsbediening.
Het product heeft een harde schijf aan boord, een iPod docking station, CD / DVD-speler en internet radio. Het product kreeg internationale aandacht, alsook van Apple en het Apple Benelux distributiekanaal bood aan om dit product te verkopen in hun 600 winkels.

Evert Jaap Lugt

NGTI Swisscom

“I am happy we came to a great design. I gladly connect my name to this."

Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We have been working closely with Alskar Design for the past 3 years. Never any problem working with nice people. Very professional, organised, smart, strong vision and yet extremely easy going people. I would strongly recommend Alskar Design to those who need support in industrial design and product engineering projects. They are the team!"

Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“I am impressed! I am positively surprised by the solutions you came up with”

Boudewijn Hoekstra

Niko Home Automation

"Alskar Design is a well-organised, creative and flexibele hardware design firm. Andreas is an intelligent and easy-going person. Did some good development for parts of the Niko Projects solution."

Noodlamp

Industrieel design van een noodlamp
In veel gevallen verliezen de hulpdiensten tijd in de laatste paar honderd meter bij het naderen van een ongeval of noodsituatie. Navigatiesystemen zijn zeer krachtig, maar in veel situaties is het laatste deel nog steeds moeilijk: een flatgebouw heeft meerdere ingangen, in een nieuwe wijk staan sommige straten nog niet in het navigatiesysteem, straat nummering in de navigatie komt niet overeen met de werkelijkheid of in buitengebieden kan het moeilijk zijn om bij donker de inrit te vinden die leidt naar een boerderij of een afgelegen huis.
Dat is waar deze krachtige noodverlichting te hulp komt door het geven van een sterk visueel signaal naar de ambulance of politie. De Noodlamp is uitgerust met 8 zeer sterke power-LEDs die bij vol daglicht zichtbaar zijn tot een afstand van ongeveer 400 meter.

Ontvang ons gratis design magazine


Circa acht keer per jaar serveren wij u een goede selectie van innovatieve concepten, nieuwe materialen en duurzame oplossingen. Met geweldige afbeeldingen en korte artikelen. Om geïnspireerd te raken.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Lees onze privacyverklaring.

Heeft u een doorbraak in product design nodig?

Wij kunnen u daarbij helpen. Ons senior product design team ontwerpt mooie en zinvolle producten. En innoveert sneller.

Leg ons uw uitdaging voor, we luisteren graag. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 020 820 22 11.

U kunt ook eerst onze gratis Designguide aanvragen met het formulier:

  1. Invalid Input
    Vul aub uw naam in.
    Vul aub een geldig email adres in.