Design van betekenisvolle consumenten producten

het product ontwerpbureau

We houden van het ontwerpen van zinvolle innovatieve consumentenproducten die zich onderscheiden door hun vorm en betekenis.

Product design voor consumenten

We ontwerpen en ontwikkelen hoogwaardige consumenten producten die worden gebruikt door kinderen, doe-het-zelvers, muzikanten, thuis-koks, ouders, audiofielen en vele anderen. Producten zoals een gitaarstemmer, gereedschappen, brilhouder, babybadje, home automation systeem, keukengerei, activity monitor en meer.

De consumentenproducten die we ontwerpen zijn nuttige producten. Echte aanvullingen op je leven, die het leven veiliger maken, eenvoudiger en mooier.

Philips Activelink

Industrieel design van Philips Activelink


Industrieel design van Philips Activelink


Industrieel design van Philips Activelink


De ActiveLink is een state-of-the-art Activity Monitor ontwikkeld in samenwerking met Philips en Weight Watchers voor de markt in de Verenigde Staten.

Het product biedt een on-line coach en diëten van WeightWatchers om mensen met ernstig overgewicht te helpen om een gezondere levensstijl te bereiken.
Frels

product design van bril accessoires


product design van bril accessoires


product design van accessoires


product design van accessoires


product design van accessoires


Met Frels® heb je je bril altijd bij de hand en verlies je nooit grip. Op je hoofd, oren of nek: hou altijd contact met je bril.

Ze zorgen ervoor dat je bril rond de nek kan worden opgehangen, zodat deze niet kan vallen of wegglijden. Je kunt nog steeds je bril met Frels erop bevestigd dragen, zonder enig ongemak.

Frels zijn gemaakt van hoogwaardig biocompatibel materiaal, in Zwitserland, volgens de strengste normen.

Met het oog op hoge prestaties en kwaliteit werd uitgebreid onderzoek gedaan naar de meest geschikte materialen qua flexibiliteit, warmtebestendigheid, oliebestendigheid, grip, sensoriële eigenschappen en veiligheid.

Intensieve tests hebben ervoor gezorgd dat Frels het gebruik van een bril niet in gevaar brengt, te allen tijde comfortabel blijft en een veilig huidcontact garandeert. Bruikbaarheid was een belangrijk punt tijdens het ontwikkelingsproces: Frels kan eenvoudig worden bevestigd, verwijderd en opnieuw worden bevestigd aan de bril.
Microjungle Safaro

product design van consumenten producten


product design, consumenten product


industrieel design consumenten product


industrieel design consumenten product


De biodynamische vorm, de drukregelaar en het slimme sluitsysteem garanderen een veilige fermentering en eenvoudige bediening. Dankzij de eenvoudige reinigings- en transportopties is de Safaro niet alleen onmisbaar als keukenhulp, maar ook als metgezel op kantoor of bij een picknick met vrienden.


Productontwikkeling van consumenten producten

We besteden bijzondere aandacht aan design strategie, visie en identiteit, gebruikersonderzoek en vormgeving. Dit proces van consumenten product design vereist ook onderzoek, hoogwaardige materialen, veiligheidsnormen en innovatieve oplossingen.

Praktische, niet-bureaucratische en geteste aanpak

We betrekken uw team vroegtijdig bij de design strategie fase en unieke 'look-in-the-kitchen' sessies, waarbij we strategische beslissingen nemen als gelijke partners. De beslissingen worden genomen op basis van de strategie, innovatie research, functionele mockups, industrieel design vorm studies, technische oplossingen en ergonomisch onderzoek, wat leidt tot het beste concept.

Tijdens elke fase van het proces worden validaties uitgevoerd om ons te helpen producten te ontwerpen met minimale risico's, terwijl de mogelijkheden open blijven voor echte innovaties. Onze unieke aanpak is praktisch, niet-bureaucratisch en getest in tientallen projecten.

Swisscom Home Control

Industrieel design van smart home component


Stap voor stap worden onze huizen slimmer, zowel op het gebied van communicatie, monitoring van energieverbruik, verlichting, beveiliging en ventilatie. Dit Home Control Center helpt bij het bewaken en controleren van meerdere smart home functies en is een platform voor communicatie.
Lijn van huis producten voor Keeeper

Industrial design of consumer products


Industrial design of consumer products


Industrial design of consumer products


Keeeper staat voor Everybody, Everything, Everywhere, Enjoy living. Deze lijn van huis producten is uitdagend en motiverend, het helpt mensen om te blijven houden. De producten zijn gericht op lang gebruik, BPA vrij en voedsel proof.
Roadie Tuner

Industrieel design van een gitaar stem apparaat


Industrieel design van een gitaar stem apparaat


Industrieel design van een gitaar stem apparaat


De Roadie Tuner is een volautomatisch gitaarstem apparaat, dat samenwerkt met je smartphone. Het stemmen van je gitaar is nu een kwestie van seconden. Leg de Roadie over je stemmechaniek, sla een snaar aan en Roadie gaat de snaar stemmen.

Met de Roadie App kun je een profiel van je instrument creëren. Deze houdt de kwaliteit van je snaren bij, adviseert wanneer het tijd is nieuwe snaren te plaatsen en logt de onderhoud historie van je instrument.
Streaming audio music center

Industrieel design van een streaming music center consumer electronics
Dit Music Center biedt de mogelijkheid om te genieten van muziek door het hele huis. Met behulp van draadloze streaming-technologie kan de muziek op iPod's en laptop's met iTunes worden geopend door het Music Center, via de eenvoudig te bedienen afstandsbediening. Het product heeft een harde schijf aan boord, een iPod docking station, CD / DVD-speler en internet radio.

Het product kreeg internationale aandacht, alsook van Apple en het Apple Benelux distributiekanaal bood aan om dit product te verkopen in hun 600 winkels.
Evert Jaap Lugt

NGTI Swisscom

“I am happy we came to a great design. I gladly connect my name to this."

Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We have been working closely with Alskar Design for the past 3 years. Never any problem working with nice people. Very professional, organised, smart, strong vision and yet extremely easy going people. I would strongly recommend Alskar Design to those who need support in industrial design and product engineering projects. They are the team!"

Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“I am impressed! I am positively surprised by the solutions you came up with”

Boudewijn Hoekstra

Niko Home Automation

"Alskar Design is a well-organised, creative and flexibele hardware design firm. Andreas is an intelligent and easy-going person. Did some good development for parts of the Niko Projects solution."

Noodlamp

Industrieel design van een noodlamp


In veel gevallen verliezen de hulpdiensten tijd in de laatste paar honderd meter bij het naderen van een ongeval of noodsituatie. Navigatiesystemen zijn zeer krachtig, maar in veel situaties is het laatste deel nog steeds moeilijk: een flatgebouw heeft meerdere ingangen, in een nieuwe wijk staan sommige straten nog niet in het navigatiesysteem, straat nummering in de navigatie komt niet overeen met de werkelijkheid of in buitengebieden kan het moeilijk zijn om bij donker de inrit te vinden die leidt naar een boerderij of een afgelegen huis.

Dat is waar deze krachtige noodverlichting te hulp komt door het geven van een sterk visueel signaal naar de ambulance of politie.

De Noodlamp is uitgerust met 8 zeer sterke power-LEDs die bij vol daglicht zichtbaar zijn tot een afstand van ongeveer 400 meter.

Ontvang ons gratis design magazine


Tien keer per jaar presenteert ons gratis Design Magazine nieuwe concepten, baanbrekende materialen, interessante kennis en duurzamere oplossingen. Het helpt u om geinspireerd te blijven en nog innovatiever te worden.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Lees onze privacyverklaring.

Wilt u een nieuw product ontwikkelen?

De stappen zijn eenvoudig. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020 820 22 11. Vraag om onze NDA zodat we strategische informatie kunnen delen en uw project kunnen bespreken.

En vraag onze Designguide aan. Dat helpt u om goed inzicht in het proces te krijgen. Daarna kunnen we meer details bespreken en een offerte op maat maken.

  1. Invalid Input
    Vul aub uw naam in.
    Vul aub een geldig email adres in.


Lees onze privacyverklaring.