Design van betekenisvolle producten en diensten voor consumenten

innovation made

We houden van het ontwerpen van zinvolle consumentenproducten die zich onderscheiden door hun schoonheid en betekenis.

Producten die een ware aanvulling zijn voor je leven

De consumentenproducten die we ontwerpen zijn nuttige producten. Echte aanvullingen op je leven, die het leven veiliger maken, eenvoudiger en mooier. We hebben ervaring met het ontwerpen van allerlei consumentenproducten, zowel consumentenelektronica, producten voor persoonlijke verzorging en keukengerei.
Swisscom Home Control

Industrieel design van smart home component


Industrieel design van smart home component


Stap voor stap worden onze huizen slimmer, zowel op het gebied van communicatie, monitoring van energieverbruik, verlichting, beveiliging en ventilatie. Dit Home Control Center helpt bij het bewaken en controleren van meerdere smart home functies en is een platform voor communicatie.
Lijn van huis producten voor Keeeper

Industrial design of consumer products


Industrial design of consumer products


Industrial design of consumer products


Keeeper staat voor Everybody, Everything, Everywhere, Enjoy living. Deze lijn van huis producten is uitdagend en motiverend, het helpt mensen om te blijven houden. De producten zijn gericht op lang gebruik, BPA vrij en voedsel proof.
Roadie Tuner

Industrieel design van een gitaar stem apparaat


Industrieel design van een gitaar stem apparaat


Industrieel design van een gitaar stem apparaat


De Roadie Tuner is een volautomatisch gitaarstem apparaat, dat samenwerkt met je smartphone. Het stemmen van je gitaar is nu een kwestie van seconden. Leg de Roadie over je stemmechaniek, sla een snaar aan en Roadie gaat de snaar stemmen.

Met de Roadie App kun je een profiel van je instrument creëren. Deze houdt de kwaliteit van je snaren bij, adviseert wanneer het tijd is nieuwe snaren te plaatsen en logt de onderhoud historie van je instrument.
Streaming audio music center

Industrieel design van een streaming music center consumer electronics
Dit Music Center biedt de mogelijkheid om te genieten van muziek door het hele huis. Met behulp van draadloze streaming-technologie kan de muziek op iPod's en laptop's met iTunes worden geopend door het Music Center, via de eenvoudig te bedienen afstandsbediening. Het product heeft een harde schijf aan boord, een iPod docking station, CD / DVD-speler en internet radio.

Het product kreeg internationale aandacht, alsook van Apple en het Apple Benelux distributiekanaal bood aan om dit product te verkopen in hun 600 winkels.
Philips Activelink

Industrieel design van Philips Activelink


Industrieel design van Philips Activelink


Industrieel design van Philips Activelink


De ActiveLink is een state-of-the-art Activity Monitor ontwikkeld in samenwerking met Philips en Weight Watchers voor de markt in de Verenigde Staten.

Het product biedt een on-line coach en diëten van WeightWatchers om mensen met ernstig overgewicht te helpen om een gezondere levensstijl te bereiken.
Evert Jaap Lugt

NGTI Swisscom

“I am happy we came to a great design. I gladly connect my name to this."

Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We have been working closely with Alskar Design for the past 3 years. Never any problem working with nice people. Very professional, organised, smart, strong vision and yet extremely easy going people. I would strongly recommend Alskar Design to those who need support in industrial design and product engineering projects. They are the team!"

Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“I am impressed! I am positively surprised by the solutions you came up with”

Boudewijn Hoekstra

Niko Home Automation

"Alskar Design is a well-organised, creative and flexibele hardware design firm. Andreas is an intelligent and easy-going person. Did some good development for parts of the Niko Projects solution."

Noodlamp

Industrieel design van een noodlamp


In veel gevallen verliezen de hulpdiensten tijd in de laatste paar honderd meter bij het naderen van een ongeval of noodsituatie. Navigatiesystemen zijn zeer krachtig, maar in veel situaties is het laatste deel nog steeds moeilijk: een flatgebouw heeft meerdere ingangen, in een nieuwe wijk staan sommige straten nog niet in het navigatiesysteem, straat nummering in de navigatie komt niet overeen met de werkelijkheid of in buitengebieden kan het moeilijk zijn om bij donker de inrit te vinden die leidt naar een boerderij of een afgelegen huis.

Dat is waar deze krachtige noodverlichting te hulp komt door het geven van een sterk visueel signaal naar de ambulance of politie.

De Noodlamp is uitgerust met 8 zeer sterke power-LEDs die bij vol daglicht zichtbaar zijn tot een afstand van ongeveer 400 meter.

Blijf op de hoogte met ons gratis maandelijks Design Magazine.


Ontvang ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Ons Design Magazine biedt u inspirerende nieuwe concepten van ontwerpers wereldwijd, nieuwe materialen, wetenschappelijke doorbraken en nog veel meer.

Geen verplichtingen, u krijgt geen andere e-mails van ons, eenvoudig afmelden.

Antwoorden op serieuze vragen. Start met de Designguide.

Wij kunnen uw team helpen om producten te ontwerpen die een verschil maken. Producten en diensten die serieuze vragen beantwoorden. Raak geinspireerd door onze Designguide en start vandaag.