Maak kennis met ons design team

Wij worden als team gedreven door het oplossen van echte problemen voor mensen: in hun sport, in hun werk, thuis of om verlichting te brengen bij een medische conditie.

ervaren en persoonlijk

Ons design team biedt u de ondersteuning die u nodig heeft. Het team heeft de expertise om voor u de beste ontwerp richting te creëren op de meest effectieve manier.

Onze senior ontwerpers helpen u bij het nemen van beslissingen en weten alles over productontwerp, ergonomie, engineering en productie.

menno
senior industrial designer
menno kroezen

Menno helpt onze klanten met strategisch product design, met het creëren van opmerkelijke productconcepten en hij leidt veeleisende innovatie en design projecten. Hij is gek op de uitdaging om middels een iteratief proces telkens de sweetspot te vinden voor wat betreft ergonomie, esthetiek, interactie en maakbaarheid.

Hij is gepassioneerd van wielrennen en mountainbiken.

 

Ervaring
Meer dan 14 jaar professionele ervaring, werkte eerder voor NPK Design, Brabantia en Squease.

 

Educatie
Master in Industrial Design aan de Royal College of Art en Design Academy Eindhoven.

rik
senior design engineer

rik verkerk

Rik bedient onze klanten met industrieel design engineering en hoogwaardige productontwikkeling en leidt grote ontwerpprojecten. De combinatie van functionele kwaliteit en design spreekt hem aan. De uitdaging om duurzame oplossingen te vinden voor technische uitdagingen, die passen binnen de ontwerpvisie, zet hem ertoe aan om zichzelf elke dag te ontwikkelen.

Hij is gepassioneerd van technologie en mountainbiking.

 

Ervaring
Meer dan 13 jaar professionele ervaring, werkte eerder voor NPK Design.

 

Educatie
Industrial Product Design aan de Hague University, Mechanical Engineering.

maria
senior human factors
Maria Kouzmina

Maria helpt onze klanten en ons ontwerpteam met research. Haar onderzoek is deels algemeen naar nieuwe materialen, menselijk gedrag, op de natuur geïnspireerde oplossingen, circulaire kansen. En deels project gedreven op het gebied van ergonomie en experience design.

Zij is gepassioneerd van natuur, duiken en zwemmen.

 

Ervaring
Meer dan 15 jaar professionele ervaring in research en design processen.

 

Educatie
State University of Saint Petersburg, Sociale Psychologie OpenUniversity, circular economy aan de Technische Universiteit Delft.

mats
senior industrial designer
Mats hellman

Mats helpt onze klanten met strategisch product ontwerp, creëert opmerkelijke producten en leidt kleine en grote ontwerpprojecten. Hij is een ervaren ontwerper die zijn sporen heeft verdiend in de designwereld door consumentenproducten, mobiliteitsoplossingen en professionele producten te ontwerpen.

Hij is gepassioneerd van mountainbiken, snowboarden en zeilen.

 

Ervaring
Meer dan 12 jaar professionele ervaring, werkte eerder voor Reggs Design en Scope Design.

 

Educatie
Industrial Product Design aan de Hague University.

andreas
director design & innovation

Andreas Knol

Andreas leidt het bedrijf, ontwerpt de strategie voor Alskar en is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Hij zorgt ervoor dat het design team effectief kan werken en dat alle design processen steeds verbeteren. Hij houdt van design dat bijdraagt aan verbeteringen in het leven van mensen.

Hij is een gepassioneerd mountainbiker en rijdt veel in Kroatië.

 

Ervaring
Meer dan 16 jaar professionele ervaring in innovatie en productontwikkeling, werkte eerder voor Philips, Stork Wärtsilä en Tetra Pak.

Educatie
Product Vision aan de Technische Universiteit Delft, Business Administration aan de Hanze University, Design Engineering aan de NHL University, Cradle to Cradle Certified™ Catalyst.

industrial design engineer
Klaartje Laane

Klaartje helpt onze klanten met industrieel ontwerp en creëert uitstekende productconcepten en innovatieve oplossingen. Ze lost ingewikkelde puzzels op en ontwikkelt iets dat ze volledig kan ondersteunen, dat echte waarde heeft voor eindgebruikers. Ze is idealistisch en omdat haar vader een architect is, zit design in haar genen.

Ze is gepassioneerd van voetbal, schaatsen en duurzaamheidsinitiatieven.

 

Ervaring
Meerdere jaren professionele ervaring, eerder gewerkt voor African Clean Energy en stage gelopen bij Gispen.

 

Educatie
Industrial Product Design aan de Rotterdam University, Honours Program aan de Rotterdam University, Intensive Design Program aan de Howest University.

gizem
industrial design engineer
Gizem Görçin

Gizem helpt onze klanten met een goed industrieel design en creëert opmerkelijke producten en innovatieve doorbraken. Ze biedt oplossingen voor complexe ontwerpproblemen en streeft ernaar om deze oplossingen intuïtief en naadloos te integreren in de producten, dus in het leven van mensen.

Ze is gepassioneerd van koken, upcyclen en vissen.

 

Ervaring
Meerdere jaren professionele ervaring bij Alskar Design, liep stage bij Biketec AG.

 

Educatie
Academy of Art and Design in Basel, Zwitserland en Industrial Design aan de Technical University of Ankara.

laurens
industrial design engineer
Laurens Bos

Laurens bedient onze klanten met industrieel design, innovatieve oplossingen en uitstekende product engineering vaardigheden. Hij zoekt voortdurend naar oplossingen en verbeteringen, die helpen de wereld mooier en beter te maken voor mensen.

Hij is gepassioneerd van kitesurfen.

 

Ervaring
Meerdere jaren professionele ervaring bij Alskar Design, eerder gewerkt voor Paco Raphael en stage gelopen bij Johnny Loco Bikes.

 

Educatie
Industrial Design Engineering aan de Amsterdam University.

Kennis maken?
Laten we samenwerken. Bel ons of stuur ons een mailtje om uw project of vragen te bespreken.

Contact:
team@alskar.com
+31 20 820 2211

partners

Waar we het gevoel hebben dat het ons zou helpen om het project beter te kunnen uitvoeren, brengen we contractors naar binnen om ons te helpen. Meestal zijn deze werkzaam op het gebied van product-testen, product-certificatie, elektronica, software, productie en assemblage. We werken niet met freelance industrieel ontwerpers in onze projecten, al het ontwerp werk wordt gedaan door ons eigen design team.

Geheimhouding van projectinformatie en klantinformatie is zeer belangrijk, dus als contractors toegang tot vertrouwelijke informatie nodig hebben, zullen ze een wederzijdse NDA ondertekenen met ons en zullen zij alleen kleine stukjes van de projectinformatie ontvangen die specifiek voor hen van belang is.

onderwijs samenwerking

Wij werken samen met universiteiten, hoger onderwijs instellingen en hun studenten in Europa, zoals de TU Delft, Universidada da Coruna, Politecnico di Milano, Hochschule Pforzheim, UTBM, Hochschule Coburg, l’École de design Nantes Atlantique, Hogeschool Rotterdam, Strate, Ecole de Design à Sèvres & Paris, ISD Valenciennes, Hogeschool voor de Kunsten and UPV Universitat Politècnica de València.

ontvang de gratis designguide

Uw bedrijf kan voorop lopen en de meest innovatieve, hoogwaardige en mooie producten bieden.

Vul uw gegevens in, ontvang de Designguide en lees hoe we dat samen kunnen bereiken.

wilt u nieuwe toonaangevende producten?

Uw bedrijf kan voorop gaan lopen en de meest innovatieve, hoogwaardige en mooie producten gaan bieden.

Vul uw gegevens in, ontvang de Designguide en lees hoe u dat kunt bereiken.