Leer ons senior design team kennen

het product ontwerpbureau


Wij worden gedreven door het ontwerpen van hoogwaardige en innovatieve producten die mensen helpen: in hun sport, in hun werk, thuis of om verlichting te brengen bij een medische conditie.
Ons design team biedt u de ondersteuning die u nodig heeft. Van een krachtige design strategie tot productie ondersteuning, met bewezen en effectieve aanpak, award-winnend product design, project management en risicobeheersing en robuuste productontwikkeling en engineering.


design team


Menno Kroezen

senior industrial designer


Menno helpt onze klanten met strategisch product design, met het creëren van opmerkelijke productconcepten en hij leidt veeleisende innovatie en design projecten. Hij is gek op de uitdaging om middels een iteratief proces telkens de sweetspot te vinden voor wat betreft ergonomie, esthetiek, interactie en maakbaarheid.

Hij is gepassioneerd van wielrennen en mountainbiken.

Ervaring

Meer dan 12 jaar professionele ervaring, werkte eerder voor NPK Design, Brabantia en Squease.

Educatie

Master in Industrial Design aan de Royal College of Art en Design Academy Eindhoven.


design team


Andreas Knol

managing director & strategic design


Andreas leidt het ontwerpteam in designstrategie, creativiteit, ergonomie, duurzaamheid en technische ontwikkeling. Hij bedient onze klanten met ontwerpstrategie en krachtige innovatie. Hij begrijpt heel goed hoe strategisch design kan helpen om succesvol zaken te doen. Hij houdt van design dat bijdraagt aan verbetering in het leven van mensen.

Hij is gepassioneerd van mountainbiken en zwemmen.

Ervaring

Meer dan 15 jaar professionele ervaring in innovatie en productontwikkeling, werkte eerder voor Philips, Stork Wärtsilä en Tetra Pak.

Educatie

Product Vision aan de Technische Universiteit Delft, Business Administration aan de Hanze University, Design Engineering aan de NHL University, Cradle to Cradle Certified™ Catalyst.design team


Maria Kouzmina

research & founding partner


Maria helpt onze klanten en ons ontwerpteam met research. Haar onderzoek is deels algemeen naar nieuwe materialen, menselijk gedrag, op de natuur geïnspireerde oplossingen, circulaire kansen. En deels project gedreven op het gebied van ergonomie en experience design.

Zij is gepassioneerd van natuur, duiken en zwemmen.

Ervaring

Meer dan 15 jaar professionele ervaring in research en design processen.

Educatie

State University of Saint Petersburg, Sociale Psychologie OpenUniversity, circular economy aan de Technische Universiteit Delft.


design team, industrial design team


Mats Hellman

senior industrial designer


Mats helpt onze klanten met strategisch product ontwerp, creëert opmerkelijke producten en leidt kleine en grote ontwerpprojecten. Hij is een ervaren ontwerper die zijn sporen heeft verdiend in de designwereld door consumentenproducten, mobiliteitsoplossingen en professionele producten te ontwerpen.

Hij is gepassioneerd van mountainbiken, snowboarden en zeilen.

Ervaring

Meer dan 11 jaar professionele ervaring, werkte eerder voor Reggs Design en Scope Design.

Educatie

Industrial Product Design aan de Hague University.


design team


Rik Verkerk

senior design engineer


Rik bedient onze klanten met industrieel design engineering en hoogwaardige productontwikkeling en leidt grote ontwerpprojecten. De combinatie van functionele kwaliteit en design spreekt hem aan. De uitdaging om duurzame oplossingen te vinden voor technische uitdagingen, die passen binnen de ontwerpvisie, zet hem ertoe aan om zichzelf elke dag te ontwikkelen.

Hij is gepassioneerd van mountainbiking en duurzaamheidsinitiatieven.

Ervaring

Meer dan 11 jaar professionele ervaring, werkte eerder voor NPK Design.

Educatie

Industrial Product Design aan de Hague University, Mechanical Engineering.


design team, industrial design team


Klaartje Laane

industrial design engineer


Klaartje helpt onze klanten met industrieel ontwerp en creëert uitstekende productconcepten en innovatieve oplossingen. Ze lost ingewikkelde puzzels op en ontwikkelt iets dat ze volledig kan ondersteunen, dat echte waarde heeft voor eindgebruikers. Ze is idealistisch en omdat haar vader een architect is, zit design in haar genen.

Ze is gepassioneerd van zeilen, voetbal en schaatsen.

Ervaring

Meerdere jaren professionele ervaring, eerder gewerkt voor African Clean Energy en stage gelopen bij Gispen.

Educatie

Industrial Product Design aan de Rotterdam University, Honours Program aan de Rotterdam University, Intensive Design Program aan de Howest University.


design team, industrial design team


Gizem Görçin

industrial designer


Gizem helpt onze klanten met een goed industrieel design en creëert opmerkelijke producten en innovatieve doorbraken. Ze biedt oplossingen voor complexe ontwerpproblemen en streeft ernaar om deze oplossingen intuïtief en naadloos te integreren in de producten, dus in het leven van mensen.

Ze is gepassioneerd van koken, upcyclen en vissen.

Ervaring

Meerdere jaren professionele ervaring, liep stage bij Biketec AG.

Educatie

Academy of Art and Design in Basel, Zwitserland en Industrial Design aan de Technical University of Ankara.


design team, industrial design team


Laurens Bos

industrial design engineer


Laurens bedient onze klanten met industrieel design, innovatieve oplossingen en uitstekende product engineering vaardigheden. Hij zoekt voortdurend naar oplossingen en verbeteringen, die helpen de wereld mooier en beter te maken voor mensen.

Hij is gepassioneerd van kitesurfen.

Ervaring

Meerdere jaren professionele ervaring, eerder gewerkt voor Paco Raphael en stage gelopen bij Johnny Loco Bikes.

Educatie

Industrial Design Engineering aan de Amsterdam University.


Contractors

Waar we het gevoel hebben dat het ons zou helpen om het project beter te kunnen uitvoeren, brengen we contractors naar binnen om ons te helpen. Meestal zijn deze werkzaam op het gebied van product-testen, product-certificatie, elektronica, software, productie en assemblage. We werken niet met freelance industrieel ontwerpers in onze projecten, al het ontwerp werk wordt gedaan door ons eigen design team.

Geheimhouding van projectinformatie en klantinformatie is zeer belangrijk, dus als contractors toegang tot vertrouwelijke informatie nodig hebben, zullen ze een wederzijdse NDA ondertekenen met ons en zullen zij alleen kleine stukjes van de projectinformatie ontvangen die specifiek voor hen van belang is.
 

Onderwijssamenwerking

Wij werken samen met universiteiten, hoger onderwijs instellingen en hun studenten in Europa, zoals de TU Delft, Universidada da Coruna, Politecnico di Milano, Hochschule Pforzheim, UTBM, Hochschule Coburg, l’École de design Nantes Atlantique, Hogeschool Rotterdam, Strate, Ecole de Design à Sèvres & Paris, ISD Valenciennes, Hogeschool voor de Kunsten and UPV Universitat Politècnica de València.

Ontvang ons gratis design magazine


Tien keer per jaar presenteert ons gratis Design Magazine nieuwe concepten, baanbrekende materialen, interessante kennis en duurzamere oplossingen. Het helpt u om geinspireerd te blijven en nog innovatiever te worden.

Meer dan 7000 lezers. Meld u nu ook aan. Geen verplichtingen, eenvoudig afmelden.

Lees onze privacyverklaring.

Wilt u een nieuw product ontwikkelen?

De stappen zijn eenvoudig. Stuur ons een email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020 820 22 11. Vraag om onze NDA zodat we strategische informatie kunnen delen en uw project kunnen bespreken.

En vraag onze Designguide aan. Dat helpt u om goed inzicht in het proces te krijgen. Daarna kunnen we meer details bespreken en een offerte op maat maken.

  1. Invalid Input
    Vul aub uw naam in.
    Vul aub een geldig email adres in.


Lees onze privacyverklaring.