Product design en innovatie diensten | ALSKAR
Wij bieden u de creatieve kracht van ons ontwerpteam. Wij helpen u om voorop te lopen. Met producten die echte problemen oplossen.

onze kracht

De diensten die wij aanbieden zijn de bouwstenen voor innovatie en toonaangevend productontwerp. Van strategieontwikkeling, baanbrekende oplossingen tot optimalisatie voor productie.

Onze ervaren ontwerpers hebben de expertise om de juiste ontwerp richting te herkennen in honderden schetsen, helpen u bij het nemen van beslissingen en weten alles over productontwerp, ergonomie, engineering en productie.
industrieel design, design strategie, strategisch design

Strategie en Research

Tijdens deze eerste fase van een project bouwen we de basis voor het product, de strategische visie. We komen effectief tot een ontwerprichting voor het nieuwe product, zonder nog een enkele schets te maken. We gebruiken ontwerp-, strategie- en psychologische tools om tot een visie en richting te komen. Dit helpt bij het creëren van zinvolle producten die relevant zijn voor mensen, niet alleen vandaag maar ook morgen.


Weet u nog niet waar uw kansen liggen?

We kunnen de Strategie en Research fase ook los inzetten om nieuwe innovatie kansen te identificeren. Om met onze krachtige strategische, ergonomische, psychologische en design tools te ontdekken welke problemen u kunt oplossen voor uw gebruikers. Schrijf ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.


Industrieel design, functioneel design, innovatie design

Innovation Design

Of we nu een sportproduct met hoge prestaties, een nieuwe dienst of een complex medisch product ontwerpen, innovatie komt met exploratie en onderzoek. We doen research, snelle iteratie cycli en testen met mockups om nieuwe manieren te vinden om naar een probleem te kijken.


Industrieel design, concept design

Concept Design

We beheersen de kunst om de strategische ontwerpvisie te vertalen naar het beste productconcept. Concept design gaat over het maken van keuzes en het uitvoeren van iteraties. Uiteindelijk bieden wij u één ontwikkeld concept, het beste. Onze klanten willen betrokken zijn en ze willen dat we hen het beste concept design presenteren, op basis van een sterke visie.


Industrieel design, productontwikkeling, innovatie

Productontwikkeling

Ons recept voor kwaliteitsproducten is gebaseerd op innovatieve productontwikkeling, solide 3D CAD engineering en een proces van prototyping en testen van oplossingen. De eerste stap van productontwikkeling is het concept verder brengen naar een volledig functioneel prototype P1.


Industrieel design, circulair design

Circulair Design

Meer circulair en cradle to cradle worden is de toekomst. Het is beter voor de natuur en beter voor uw bedrijf, met de kans om tot 50% op productkosten te besparen. Met onze praktische tools helpen wij u bij het creëren van nieuwe bedrijfsmodellen, mogelijkheden voor herproductie en hergebruik. We heroverwegen energiegebruik, recycling en materiaal selectie.