Laten we kennis maken


Als u een project met ons wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met design en ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten.

Zijn wij jullie nieuwe designpartner?

Als u belt of een email stuurt, dan kunnen we praten over mogelijkheden, aanpak en proces. En we zullen controleren of wij de juiste partner zouden zijn voor u en voor het project.
 
 
We speak English. Wir sprechen Deutsch. Мы говорим по-русски.
 
 
Uw contact: Andreas Knol

ALSKAR DESIGN BV
Gedempt Hamerkanaal 253
1021KP Amsterdam

T: 020 820 2211
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Droomt u van het creëren van geweldige innovatieve producten?
Ga aan de slag met onze Designguide.De Designguide laat zien hoe we onze klanten hielpen om innovatie te creëren met design. Het gaat ook over onze identiteit, een belangrijk aspect om partners in innovatie te worden. Het verhaal gaat over inspiratie, op het juiste spoor blijven, over het hebben van een duidelijke strategie. Over hoe wij helpen om producten te ontwikkelen die goed zijn voor mensen en het proces van productontwikkeling versnellen.

Het vertelt ook hoe we kunnen samenwerken met uw team. Over onze unieke look-in-de-keuken-sessies, de zeer effectieve single-developed-concept strategie, risicomanagement en focus.

Als u het formulier invult dan sturen wij de Designguide per email naar u toe.

  1. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  2. Invalid Input
  3. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  4. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.
 
 
 
 
Ontwerpbureau voor product design Amsterdam

Ontwerpbureau in de Kromhouthal, Amsterdam

Ons ontwerpbureau is gevestigd in de Kromhouthal, een grote creatieve locatie aan de oever van het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station.

De locatie heeft een rijke geschiedenis, te beginnen in 1908 toen de familie Goedkoop begon met scheepsbouw activiteiten. Nadat ze een succesvolle motor hadden ontwikkeld, hadden zij een fabriek nodig en en bouwden in 1925 een fabriek voor dieselmotoren. In 1966 werd de fabriek verkocht aan Stork die begon met de productie van machines voor de voedingsindustrie in de fabriek. In de jaren-80 werden de industriële activiteiten verplaatst naar andere locaties en de fabriek was lange tijd leeg.

In 2009 heeft de Woningbouwvereniging Eigen Haard de fabriek gekocht, de naam veranderd in 'De Overkant' en transformeerde de oude fabriek tot een creatieve hotspot.

Colofoon

Alskar Design LTD
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
Nederland

Directeur:
Andreas Knol
Registratie nummer:
67556868

BTW nummer:
NL857075718B01

ING Bank Amsterdam
NL51 INGB 0007 6009 92
BIC / SWIFT: INGBNL2A

Bent u geinteresseerd in industrieel design? Ontvang ons Design Magazine.Ontvang nu ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Het Design Magazine staat boordevol met kennis en inspiratie over industrieel design, nieuwe ontwikkelingen, materialen, innovatie en frisse concepten.Duurzame groei begint met productinnovatie

Uw bedrijf heeft design en pro-actieve productinnovatie nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Wij werken samen met uw team door middel van onze unieke look-in-de-kitchen sessies, de effectieve single-developed-concept strategie, we beheersen risico's en houden focus.

Wilt u meer weten? Ontvang onze gratis Designguide.