Laten we kennis maken


Als u een project met ons wilt bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u om nieuwe producten te ontwikkelen.

Zijn wij jullie nieuwe designpartner?

Als u belt of een email stuurt, dan kunnen we praten over mogelijkheden, aanpak en proces. En we zullen controleren of wij de juiste partner zouden zijn voor u en voor het project.
 
 
We speak English. Wir sprechen Deutsch. Мы говорим по-русски.
 
 
Uw contact: Andreas Knol

ALSKAR DESIGN BV
Gedempt Hamerkanaal 253
1021KP Amsterdam

T: 020 820 2211
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Bent u van plan om een nieuw innovatief product te ontwikkelen?
Ga aan de slag met ons Innovation Notebook.Het notebook behandelt een paar projecten, hoe we onze klanten hielpen om innovatie te creëren. Het gaat over onze identiteit, wat zeer belangrijk is wanneer we partners in innovatie zouden worden. Het verhaal gaat over inspiratie, over hoe we uw team op het juiste spoor houden, over het hebben van een mening en een duidelijke strategie. Over hoe wij helpen om producten te ontwikkelen die goed zijn voor mensen en het proces van productontwikkeling versnellen.

Het vertelt ook hoe we samenwerken met uw team. Over onze unieke look-in-de-keuken-sessies, de zeer effectieve single-developed-concept strategie, risicomanagement en focus.

Als u formulier invult dan sturen wij het notebook per email.

  1. Naam:
    Vul aub uw naam in.
  2. Email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  3. Bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.
  4. Invalid Input
 
 
 
 
Ontwerpbureau voor product design Amsterdam

Ontwerpbureau in de Kromhouthal, Amsterdam

Ons ontwerpbureau is gevestigd in de Kromhouthal, een grote creatieve locatie aan de oever van het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station.

De locatie heeft een rijke geschiedenis, te beginnen in 1908 toen de familie Goedkoop begon met scheepsbouw activiteiten. Nadat ze een succesvolle motor hadden ontwikkeld, hadden zij een fabriek nodig en en bouwden in 1925 een fabriek voor dieselmotoren. In 1966 werd de fabriek verkocht aan Stork die begon met de productie van machines voor de voedingsindustrie in de fabriek. In de jaren-80 werden de industriële activiteiten verplaatst naar andere locaties en de fabriek was lange tijd leeg.

In 2009 heeft de Woningbouwvereniging Eigen Haard de fabriek gekocht, de naam veranderd in 'De Overkant' en transformeerde de oude fabriek tot een creatieve hotspot.

Colofoon

Alskar Design LTD
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
Nederland

Directeur:
Andreas Knol
Registratie nummer:
67556868

BTW nummer:
NL857075718B01

ING Bank Amsterdam
NL51 INGB 0007 6009 92
BIC / SWIFT: INGBNL2A

Bent u geinteresseerd in industrieel design? Ontvang ons Design Magazine.Ontvang nu ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Het Design Magazine staat boordevol met kennis en inspiratie over industrieel design, nieuwe ontwikkelingen, materialen, innovatie en frisse concepten.Duurzame groei begint met productinnovatie

Uw bedrijf heeft pro-actieve productinnovatie en industrieel design nodig om te groeien. Het blootleggen van kansen, goed product design en het initiëren van slimme strategieën zijn de bouwstenen die u zullen helpen.

Wij komen graag vroegtijdig aan boord om u te helpen met productontwikkeling van idee tot productie. Wij werken samen met uw team door middel van onze unieke look-in-de-kitchen sessies, de effectieve single-developed-concept strategie, we beheersen risico's en houden focus.

Wilt u meer weten? Ontvang ons gratis Innovation Notebook.