bespreek uw situatie

Wij helpen onze klanten om unieke producten te ontwikkelen. Zowel multinationals, mkb ondernemingen als startups. Van idee tot productie. Hoe kunnen we u helpen?

contact

andreas
Andreas Knol
founder & ceo

bel mij terug

Wilt u graag dat wij contact opnemen om uw project te bespreken? Laat uw gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

stappenplan

Als u graag een eerste indicatie van budget en tijdlijn zou krijgen voor uw project, dan kunt u de volgende 5 eenvoudige stappen volgen.
Voordat u strategische informatie met ons deelt is het goed om onze geheimhoudingsverklaring (NDA) aan te vragen.
Bel ons op: 020 820 22 11 of stuur een email naar hallo@alskar.com.
Wij luisteren graag naar uw situatie en welke plannen u heeft om een nieuw product te ontwikkelen.
Zodra we weten waar het project om draait bekijken we of het project goed bij ons zou passen. Zo ja, dan sturen we per email een eerste stappenplan met budget indicatie en tijdlijn. Wees gerust, als het project niet bij ons past, dan zullen we dat eerlijk zeggen.
Als het project goed bij ons past en de budgetindicatie ligt binnen uw verwachtingen, dan gaan we een meeting inplannen en een officiƫle offerte voor u maken. Voor de offerte hebben we enkele werkdagen nodig.
Neem de tijd om de offerte goed door te nemen en als alles akkoord is, dan gaan we samen het project opstarten.

ontvang de gratis designguide

Uw bedrijf kan voorop lopen en de meest innovatieve, hoogwaardige en mooie producten bieden.

Vul uw gegevens in, ontvang de Designguide en lees hoe we dat samen kunnen bereiken.

details

Alskar Design BV
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
Nederland

Directeur:
Andreas Knol

Registratie nummer:
67556868

BTW nummer:
NL857075718B01

ING Bank Amsterdam
NL51 INGB 0007 6009 92
BIC / SWIFT: INGBNL2A

zoek je een stage of baan?

Bekijk onze actuele banen op de vacature pagina. Als je op zoek bent naar een stage van 5 of 6 maanden in Amsterdam, bekijk dan de informatie op onze stage pagina.

Je kunt je sollicitatie inclusief portfolio in PDF formaat sturen naar join@alskar.com. Je krijgt altijd een antwoord van ons binnen een paar dagen nadat je je sollicitatie hebt verzonden.

kromhouthal, Amsterdam

Ons ontwerpbureau is gevestigd in de Kromhouthal, een grote creatieve locatie aan de oever van het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station.

De locatie heeft een rijke geschiedenis, te beginnen in 1908 toen de familie Goedkoop begon met scheepsbouw activiteiten. Nadat ze een succesvolle motor hadden ontwikkeld, hadden zij een fabriek nodig en en bouwden in 1925 een fabriek voor dieselmotoren. In 1966 werd de fabriek verkocht aan Stork die begon met de productie van machines voor de voedingsindustrie in de fabriek. In de jaren-80 werden de industriƫle activiteiten verplaatst naar andere locaties en de fabriek was lange tijd leeg.

In 2009 heeft de Woningbouwvereniging Eigen Haard de fabriek gekocht, de naam veranderd in ‘De Overkant’ en transformeerde de oude fabriek tot een creatieve hotspot.

wilt u nieuwe toonaangevende producten?

Uw bedrijf kan voorop gaan lopen en de meest innovatieve, hoogwaardige en mooie producten gaan bieden.

Vul uw gegevens in, ontvang de Designguide en lees hoe u dat kunt bereiken.