Kennis maken?

Bespreek uw innovatie en product design project met ons. Wij zijn gespecialiseerd in high-end productontwikkeling. We luisteren graag. Bel of stuur ons een e-mail.

contact

andreas

Andreas Knol
director design & innovation

team@alskar.com
020 820 22 11

bespreek een project

Als u een potentieel design project wilt bespreken, kunt u deze vijf eenvoudige stappen volgen:

1. stuur ons een email naar team@alskar.com of bel ons op:
020 820 22 11.
2. leg kort uw situatie en plannen aan ons uit, zodat we kunnen helpen.
3. vraag om onze NDA, als u gevoelige of strategische informatie met ons wilt delen.
4. wees gerust, als we niet de juiste partner voor het project zijn, dan zullen we dat eerlijk zeggen.
5. als we de juiste partner lijken te zijn, dan kunnen we een meeting inplannen, meer in detail gaan en een offerte voor u maken.

 

ontvang de gratis Designguide

De designguide helpt u bij het voorbereiden van uitdagende design en productontwikkeling projecten. Met mindset, organisatie en begrip van het proces. Zodat we samen met u effectief de producten van morgen kunnen creëren.

Vul uw gegevens in en wij sturen het graag vrijblijvend toe.

bedrijfsgegevens

Alskar Design BV
Gedempt Hamerkanaal 253
1021 KP Amsterdam
Nederland

team@alskar.com
020 820 22 11

Registratie nummer:
67556868

BTW nummer:
NL857075718B01

ING Bank Amsterdam
NL51 INGB 0007 6009 92
BIC / SWIFT: INGBNL2A

zoek je een stage of baan?

Bekijk onze actuele banen op de vacature pagina. Als je op zoek bent naar een stage van 5 of 6 maanden in Amsterdam, bekijk dan de informatie op onze stage pagina.

Je kunt je sollicitatie inclusief portfolio in PDF formaat sturen naar join@alskar.com. Je krijgt altijd een antwoord van ons binnen een paar dagen nadat je je sollicitatie hebt verzonden.

kromhouthal, Amsterdam

Ons ontwerpbureau is gevestigd in de Kromhouthal, een grote creatieve locatie aan de oever van het IJ in Amsterdam, vlakbij het Centraal Station.

De locatie heeft een rijke geschiedenis, te beginnen in 1908 toen de familie Goedkoop begon met scheepsbouw activiteiten. Nadat ze een succesvolle motor hadden ontwikkeld, hadden zij een fabriek nodig en en bouwden in 1925 een fabriek voor dieselmotoren. In 1966 werd de fabriek verkocht aan Stork die begon met de productie van machines voor de voedingsindustrie in de fabriek. In de jaren-80 werden de industriële activiteiten verplaatst naar andere locaties en de fabriek was lange tijd leeg.

In 2009 heeft de Woningbouwvereniging Eigen Haard de fabriek gekocht, de naam veranderd in ‘De Overkant’ en transformeerde de oude fabriek tot een creatieve hotspot.