Van Bluelarix naar Alskar Design: onze naamsveranderingSinds maart 2017 heeft Bluelarix Designworks een nieuwe naam: Alskar Design. Alskar is uw favoriete partner als u op zoek bent naar creativiteit, visionaire innovatie en hoogwaardig industrieel design.

Zelfde team, zelfde locatie, nieuwe naam

We zijn niet overgenomen en we zijn niet gefuseerd met een ander bedrijf. We zijn volledig onafhankelijk zoals altijd, op dezelfde locatie in Amsterdam, met hetzelfde team ontwerpers.

We hadden het gevoel dat na meer dan 10 jaar een nieuwe naam ons helpt om ons verhaal beter te vertellen. Alskar is een onbekende bestemming. De klank doet denken aan gebieden zoals de vallei van Zanskar, Alaska of Madagaskar.

Onze nieuwe naam symboliseert het gaan waar niemand daarvoor ging. Het ontwikkelen van producten die nooit eerder zijn gemaakt. Het verkennen van de grenzen van sterke innovatie en product design.Nieuw logo, natuurlijke kleuren

Met de nieuwe naam komt ook een nieuw logo. We houden een palet van natuurlijke kleuren, die passen bij ons thema van exploratie. We houden ook een dynamische huisstijl: we gebruiken 5 kleuren sets en op basis daarvan meerdere combinaties van ons logo.
New Alskar Design logos
Klaar om uw expeditie te leiden

Ons team bij Alskar staat klaar om u te helpen bij alle aspecten van productontwikkeling, met inbegrip van ecologische strategieën, ergonomie, iteraties, robuuste product engineering, high-end klasse-A surface modeling, maakbaarheid, bedrijfsmodellen, materialen, prototyping, IP, kosten en design for assembly.

“Exploration is wired into our brains. If we can see the horizon, we want to know what’s beyond.”

Buzz AldrinBlijf op de hoogte met ons gratis maandelijks Design Magazine.


Ontvang ons maandelijkse Design Magazine per e-mail.

Ons Design Magazine biedt u inspirerende nieuwe concepten van ontwerpers wereldwijd, nieuwe materialen, wetenschappelijke doorbraken en nog veel meer.

Geen verplichtingen, u krijgt geen andere e-mails van ons, eenvoudig afmelden.

Van start met de Designguide

In onze Designguide leest u over het krijgen van resultaten met design, over krachtige circulaire tools, over het gebruik van slimme ontwerpstrategieën en over partnerschap en professionaliteit. U leert hoe uw team profiteert van het werken met ons ontwerpbureau als we sneller baanbrekende innovaties creëren, helpen om keuzes te maken en helpen om focus te houden.

Raak geïnspireerd door onze look-in-the-kitchen sessies, door de ontwikkeling van slechts één concept, en de strategie die leidt tot zinvolle producten die een verschil maken. Producten die goed zijn voor mensen en de planeet.