Pak een voorsprong,
wees anders.

Wij ontwerpen innovatieve producten die uw bedrijf relevant maken.loop voorop met product design

Wij helpen bedrijven om voorop te lopen. Met producten die echte problemen oplossen. Met design dat zich onderscheidt.

Zoals een apparaat dat alle bacteriën doodt in de operatiekamer. Een product dat gevaarlijke reinigingswerkzaamheden in een chemische reactor kan overnemen. Of basketbalschoenen voor kinderen waarbij de veters niet losgaan.
industrieel design, product design, strategisch ontwerpbureaustrategisch industrieel design van fietsen


de weg naar het beste productontwerp

Als u relevante producten wilt, dan heeft u visionair product design nodig. Niet gebaseerd op smaak, maar op basis van strategie en een krachtig creatief proces.

We brengen een geweldig ontwerpteam mee, de juiste mindset en krachtige tools.


opmerkelijke producten, vol met innovaties

Wij betrekken uw team

Onze klanten zijn diep betrokken bij de projecten. We delen richtingen die we verkennen, de beslissingen die we maken en presenteren mockups die onze bevindingen ondersteunen.

We bieden onze klanten één duidelijke conceptrichting, de beste product design oplossing. Omdat ze willen dat we hen alleen het beste geven.


product ontwerp, product ontwikkeling van professioneel gereedschap, meetinstrumenten, machines

Waarom bedrijven met ons werken

Onze klanten willen oude patronen doorbreken en iets nieuws creëren. We helpen ze om buiten de gebaande paden te treden. Om nieuwe stappen te maken, klein of groot. Maar nieuw.

Wij gaan met u mee op een uitdagend avontuur, het ontwikkelen van uw producten.


consumenten product design
Boudewijn Hoekstra

Niko Home Automation

"Alskar Design is een goed georganiseerd, creatief en flexibel ontwerp bedrijf. Andreas is een intelligent en gemakkelijk persoon. Hebben goede ontwikkelingen gedaan voor delen van de Niko Projects oplossing."


Antoine le Cuziat

Kipsta / Decathlon

“Geweldige ervaring met een professioneel en creatief bedrijf.”


industrial design firms, product design firmsmedisch productontwerp, gezondheidszorg design, industrieel design van medische apparaten
Lawrence Chiu

Maplez Racing Sports

"We werken sinds 2012 met Alskar Design en hebben in deze periode meer dan zeven ontwerpprojecten voltooid. De ervaring in deze tijd met Alskar Design was professioneel, educatief en plezierig. Wij kunnen Alskar Design aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete oplossing voor hun productontwikkeling en bedrijfsontwikkeling."
Joep Rous

Philips Personal Health Systems

“Ik ben onder de indruk! Ik ben positief verrast door de oplossingen waar jullie ontwerpbureau mee kwam.”
product ontwerpbureau, industrieel design bureau

Ontvang onze gratis DesignguideStart vandaag met meer innovatie en design. Onze Designguide helpt u op weg. Met inzichten en praktische stappen om uw team voor te bereiden.

Als u het formulier invult, sturen we het per e-mail naar u toe, zonder verplichtingen.Lees onze privacyverklaring.
  1. Invalid Input
  2. naam:
    Vul aub uw naam in.
  3. email:
    Vul aub een geldig email adres in.
  4. bedrijfsnaam:
    Vul aub uw bedrijfsnaam in.


Maarten Jan van Fulpen

Fast Focus

"Vorig jaar hebben we succesvol samengewerkt met Alskar Design in de productontwikkeling van een e-health oplossing. Zowel zakelijk als creatief is Alskar Design een zeer aangename en professionele partner. De ervaring en de drive van Andreas is heel inspirerend. De nauwe samenwerking met het design team leidt tot een succesvol ontwerpproces en een zowel functioneel goed als mooi product design."
Elena Delli

Frel Solutions Sagl

"Werken met Alskar Design was een geweldige ervaring, zeer plezierig en informatief. Vanaf de eerste ontmoeting met Andreas en zijn team kregen we een duidelijk overzicht van het stapsgewijze ontwerpproces en konden we ons idee omzetten van een eenvoudige schets in een functioneel, maakbaar designproduct. We zijn uitermate tevreden over de resultaten en manier van samenwerken en bevelen zonder aarzeling het team van Alskar aan."
product ontwerpbureau, industrieel design bureau