2019/1 design magazine

Laat u inspireren door de laatste innovaties, zoals onderwater vliegen met Subwings, een fantastisch herontwerp van de gitaar, of de Omnichroma.

Velo sokken

Velo Sock is een enorme sok voor je fiets, die goed over de banden en het grootste deel van het frame past. Het product zorgt ervoor dat vuil je net schoongemaakte vloer niet bereikt en dat die rubberen banden geen vlekjes op je ongerepte witte muur achterlaten. De Velo Socks passen op fietsen die tussen de 1,6 en 2 meter lang zijn en wordt gemaakt van een polyester en spandex mix (dat ongelooflijk eenvoudig te wassen is).

bekijk de video

 

Subwings

De Subwing is als Superman die Aquaman ontmoet! Je vliegt letterlijk onderwater met deze opwindende, manoeuvreerbare onderwater surfplank.

bekijk de video

 

Snijdbaar power pad

Ingenieurs van de Universiteit van Tokio hebben een draadloos power pad gemaakt waarmee gebruikers hun grootte en vorm kunnen wijzigen. Je kunt een object in elke vorm knippen en dit aan een gadget, kleding of meubels bevestigen.

 

Lopende auto

Het Ultimate Mobility Vehicle (UMV) concept van Hyundai bereidt mensen voor in het geval van een natuurramp. Wielen met robotachtige benen stellen gebruikers in staat te rijden, te lopen of zelfs over het meest verraderlijke terrein te klimmen.

 

Ervaar niets

De stad Padasjoki in het zuiden van Finland biedt ons een goede reden voor een bezoek. Ze willen dat je niets meemaakt. “New York heeft alles, we hebben niets. In Parijs zijn er monumenten, we hebben niets. Je hebt restaurants, we bieden iets … van niets … “. Maar Padosjoki heeft geweldige landschappen, rockconcerten, sauna, vers en eenvoudig eten. Inderdaad, veel van iets.

bekijk de video

 

Lego rolstoel voor schildpad

Een wilde doosschildpad is in herstel dankzij het creatieve denken van het ziekenhuisteam. Nu uitgerust met een LEGO-rolstoel, kan deze schildpad comfortabel genezen en terugkeren naar de natuur.

bekijk de video

 

StorySign

StorySign van Huawei is een gratis app, die geselecteerde kinderboeken leest en vertaalt naar gebarentaal, zodat dove kinderen leren lezen. Ouders en kinderen leren samen gebarentaal en samen lezen, in hun eigen tempo.

bekijk de video

 

Unicorn step

Onze steden naderen hun grenzen wat betreft het aantal voertuigen op de weg. Het navigeren door de overbevolkte straten is moeilijk. De vraag naar een compacte en manoeuvreerbare vorm van transport is nog nooit zo groot geweest. Met een maximaal motorvermogen van 500W, kan deze compacte scooter twee gebruikers op steilste heuvels voortstuwen, met een bereik van 80km.

bekijk de video

 

Maxwell Custom’s guitar

Het doel van het ontwerp was om een harmonisch rijk en responsief geluid te creëren dat zowel voor spelers als voor publiek lonend is. Dit herontwerp van het instrument maakt gebruik van digitale technologie en composietmaterialen om een nieuwe kijk op een traditioneel ambacht te creëren.

 

 

Omnichroma

Eén kleur past iedereen. De Omnichroma door Tokuyama Dental is een unieke tandheelkundige composietoplossing, waardoor dat niet langer het geval is. Het product kan de tandvullingen kleuren naar een A1, een D3 of elke andere kleur van de tand.

ontvang de gratis designguide

Uw bedrijf kan voorop lopen en de meest innovatieve, hoogwaardige en mooie producten bieden.

Vul uw gegevens in, ontvang de Designguide en lees hoe we dat samen kunnen bereiken.

wilt u nieuwe toonaangevende producten?

Uw bedrijf kan voorop gaan lopen en de meest innovatieve, hoogwaardige en mooie producten gaan bieden.

Vul uw gegevens in, ontvang de Designguide en lees hoe u dat kunt bereiken.